Keresés

Részletes keresés

joy Creative Commons License 2020.06.17 0 0 43

Tévedsz.
Sokan összekeverik, pedig Ég és Föld a különbség, amint a HIT=/=VALLÁS, az utóbbi azonban a hiszékenység egyik -sokkkkkévezredes- megnyilvánulása!

Előzmény: rhénai (41)
hiper fizikus Creative Commons License 2020.06.09 0 0 42

ha a hiszékenység a makacssággal párosul, az rosszabb mint a trollkodás

rhénai Creative Commons License 2020.06.01 0 0 41

Senki sem képes különbözteti HIT és HISZÉKENYSÉG között .

polária Creative Commons License 2020.05.02 0 0 40

Nem létezik egyetlen ember a Földön aki hive a téves tudásnak. Mindenki a saját "tudományát" véli igaznak és ehhez képest a tuloldalon veszélyt tévedést selejtet lát és helytelenit.

Persze kritizáljuk egymást bátran sok haszon van abbol de ne legyünk tulságosan magabiztosak,ne kiáltsunk fel inkább

K É R D E Z Z Ü K

szépen vajon ez az amaz áltudomány ?

polária Creative Commons License 2020.05.02 0 0 39

Hogy pontosabb legyek   :   Az arcnak a száj alatti része az áll,ez a tárgya az álltudománynak.

Előzmény: polária (38)
polária Creative Commons License 2020.05.02 0 0 38

Az álltudomány az állával foglalkozik ez igy ugye nyilvánvaló !

amsztel Creative Commons License 2020.04.17 0 1 37
amsztel Creative Commons License 2020.04.17 0 1 36

Sziasztok!

 

Nem tudom elfér-e itt egy novella, mindenesetre az ifjúság forrásának a legendáját használtam fel ebben a túlturizmusról szóló szatírában. Egy házaspár elindul Olaszországba, miután a tudósok is megerősítették, hogy az az örök élet vize felszínre Riminitől pár kilométerre. 

Üdv! 

menroting Creative Commons License 2011.06.07 0 0 35

"A hiszékeny azt mondja arra, amit hisz, hogy tudja, holott nincs kompetenciája annak megítélésére, vajon tudja-e vagy pedig nem."

 

Szerintem is igy van ...

Előzmény: sLeuth (-)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.31 0 0 34

Szerbusztok hiszékeny kispajtások!

 buék buék mindenkinek, na most azon akadtam fel, hogy abba hogy kispajtás, a pajtásnőink is benne vannak, mert akkor ők velük kezdeném!

 a hiszékenységről akarok irni, mert az ember azt hiszi, hogy máshol jobb mint magyarországon, ahol rendkivül szoritós a cipő, de én nincs isten hogy elhagytam volna, csak mikor az istennyila már a fejem felett pattogott, most mit akarsz, Én Jó Istenem, mert kell hogy legyen egy abszolut - ultimátunk jóság, az az én bosszum, hogy hiszek hiszek... na most el ne felejtsétek végig elmondani, ha nem tudod végig elolvasni a Hiszek Egyet szilver este vagy a magyar ujévet azzal kezdjük! Nemcsak a reggeli óra kedves, ha a magyarok jó Istenével kezdjük meg, hanem azt akarom, ha hiszed meg nem, hogy mindenek felett, egy boldog magyarországunk - mennyországunkba érezzük magunkat, ami ha ténleg keressük, valóság?

 Amiről beszélek nem hit, hanem nézzük honna meritek erőt, ha nem Édes Hazám, Magyarország, de jó hogy vagy nekem, mert előbb utóbb, most nézzél magadba, mit érzel, mikor én azt mondom, megjártam a hadak utját, s magyarul szeretni a legjobb egy magyarnak, s mig össze nem jön, az egész nyáj, s nap váltja fel az éjszakát addig addik nem nyughatunk, se a nap felettünk, utánna, minek, nem jobb ha világos van állandóan?

 Nagyon megy lefetye a GENGES -CO KAYN  RÉSZEI  amcsinak, s szinte elhitettem magamat, hogy csak egy száll dufa se kell, hogy robbanjon az allja, akik drag - szexx - alkohol, s szét van az agyuk rohasztva! Van rendes amcsis is, csak az nem mer megmukkani, mig azok, akik az elitek, vagy haszonélvezők, azok két részre oszlanak, igy mindig az győz, meg történik, amit a CSONT BÜR BÜTYÖK SZENTEK SZENTJEI AKARNAK?

 Csak gondoljatok bele, ha leesik az életnivó arra a szintre, mint magyarország, nembeszélve, ahogy megnyuztak büntettek bennünket főleg trityánon óta, ugy még senkit? Na, ha itt elszabadul a pokol, ha volt meg van, meg lesz pokol, az itt lesz, azt hiszem, mig még mindig, a magyar nem egységes, ami ugyan késik egy gicsit, de ami késik nem mulik, azt hiszem, te?

 hici a pici?

 buék buék s boldoguljék!

Helleluja Creative Commons License 2006.12.29 0 0 33
Kedves hiszékeny meg törékeny edények, s kedves Lucius Artorius Castus hiszéken kis pajtás, aki azt hiszi, mert azonosit Lehellel, le tud tenni, s ki tudja tetni a szürét, halleluja halle halle hallaluja...huj huj huj...hijja hijja vijja a csatákat, persze ő is trombitás, nem vitás s ő a fej, bizon még megvan a feje, meg a lova, helles lova, amikor hall a lova is?  Mellesleg, GGGgggigantika győzelmünk, hogy a Jó Istennek vannak még magyarjai, hisz rögtön magamra ismertem, mikor az enyéimhez gyüttem vóna, hun vagytok, vagy vagytok, nos GGGgggigigi GGGágugágu gábu gabu cillag capu...szebb a páva mint a pulka, mert a magyar gurusunyit egyutt sunyiztuk, mi sunyis magyarok mondjuk egy kicsit lapulva még, de annál kerekebb a napunk,meg képünk? Ezek szerint még vannak valahol magyarok, s a moderátorok között,is, mert megint, aki magyar az rögtön: AZ ENYÉIMHEZ GYÜTTEM, HÉ HÉ HÉ...HUN VAGYTOK? Mondjuk ha te magyar lennél, most gikhez gyüttél vagy mentél volna, mert mindenütt máshol, csak feleséggek kellenek?
 Na, kéremszépen, osztán hiába beszélnek szépen meg pödrik a bajusszokat a filekig, a szép Pacó Pál urak, a pálott szájuak, ha szégyenlik hogy a mégis van magyaris, ugris vagy bugris, vagy deli, daliás s déli bábos, s még mindig fülibe rivall, Lehel körtje,  aki nem váncog, esetleg huncog meg kuncog, azt is legtöbbször magába? Trudjátok azt az éneket, amit nagyon de nagyon zerettem: Egyetlen barátja van lelkünknek, a mi Jézusunk, mi Jézusunk? ( aki nem halhatott meg) mert ha van egy gis huncut - motyos gógyitok -győgyitok de magamat először mert hogy másokat, akkó János 8.51, nos ha az igaz, akkor az egész KRUCIFIXX meg TUTTI FRUTTI BANKCSOK, 44 EZER FELEGGKEZETTEL mi az anjuk kinját pinálnak, mint Nopocopo: büdös herék, mit etettek ti a barmaitokkal, s áthellezte Antvinnyomba vinnyogások közepette a Watikánt, s lett belőle kán kán kán...tánci tánci... mert igy is, meg ugyis ki fütyül, na arra kell táncizni? Na és a stiglinc, kinek fütyöl?
 Igen igen kedves Lucius Artorius Castus, s te is vidájj az aortádra, mert ha betömődik, tudod a vezércsel, mard el az aortáját, kész a sütemény, bizon most nagyon sokba kerül, mire megint a marok, lazul, meg a karma?
 S  tiszta hülye vagyok, mert még mindig értik a vidéki tájszólást, meg mikor valaki félig meddig szabadnak érzi magát, mert tessetek már a gogyitokhoz kapni, na csak Lehell-t kell mondani, most mindenki berezonálna?
 Nosza, ami igaz igaz, mert ha magyar vagy, akko nincs halál, tehát a szeretet, nemcsak a leghatalmasabb fegyver, hanem a megmaradás a lényeg, amikor most szeretitek Lehellt is,bizon ő szeret bennetek, meg ő is ember volt, ember volt ő is? Ha magyarok vagytok, akkor itt van egg gis ének, amikor már a fejembül is kopik, most nézem az énekes könyvet, s az irás már meg a papir foszlik, ami minden elmulik, s egy megmarad, s mi az, előbb tudnunk kellene, aztán huj huj huj...csak arra concentrálni?
 Na, először itt ünnepeljük hát, azt az ÓÓÓRIÁSI GYŐZELMÜNKET, hogy Helleluja lovával együtt, megtudott kapaszkodni a gátakba, meg keresztül tudtam jönni az AKKÁDOKON, na most a lovam is prücckölni kezdett, mert gis gazdi, most azt akarod mondani... na mit? én meg azt mondom: gyia gyia ... jajajah jé hova?
 Na, lehet hogy ez egy gicsit hosszu, s ne tessenek orrolni jó Luciusunkra, mert istenre mondom, az egyik legmagyarkodóbb fórumba, ha valaki még eggzer hozzá mer szólni ehez a lovaghoz, meg lovához, az rögtön törölve lesz? Amikor nem rám van letevő, mert ha valakit le akarsz tenni, azt leteszed először aztán lerugod, ha tudod, de mondom, nekem irtóra betanitott csatacsődöröm van, na az ha rug egyet, most megtudod, mijen egy hunló, ja meg ufó? Amikor most zavarba hozhattam azokat, akik még nem ismernek, hogy valóban ufós lennék, s értetek gyüttem vissza, akik lezuhantatok, hogy el ne vesszetek, hanem aha... na látod én felemelnélek magamhoz meg ahoz aki azt mondta, ha felemelkedek a levegőbe, akkor benneteket is felemellek magamhoz, hogy ahol én vagyok, ti is ott legyetek!!! na most hogy is van ez itt, amikor megint csak az enyéimet keresem, s micsoda csoda, csodálatos lesz ugyi, a találkozásunk, most hulla hallál igazambul mondom, a mennyekbe fent, mert én tudom az utat! hiszi a pici???
 Na, itt van az ének: Egyetlen barátja van lelkünknek, Jézusunk s Jézusunk! Ő az orvosa betegségünknek, Senki más, senki más!
 Ki segit munkánknak végzésében? Jézusunk, Jézusunk. Ki vezérünk az éj sötétjébe? Jézusunk Jézusunk.
 Elhagyta-e már magyar gyermekét? Sohasem,sohasem. Előkte - e ki kérte segélyét? Sohasem, sohasem.
 Csak egy bartája van lelkünknek, (mert egy lélek - világ van, s csak a fény egy s ugyanaz legyen a gyertya fénye, vagy napok napja, világit, világos?) Ki mindig segiti magyar népét is. Nincsen hozzá hasonló jóbarát. Nincs egysem, nincs egysem.
 Na, ugyi nem hisztek a szemeteknek, mert miért őrzik mindenek előtt a legjobban, hogy kik voltak, a magyarok, s voltak?
 Menjetek át az izráeli -főrumokra, amikor köztük van Stalinista nyiltan védi az álláspontját, meg Hitlerista, Mazocista meg zionosta, meg antiszemita meg überjew, meg materialista, s azok nem rugják ki az eltévedt, izráel fiait, mi magyarok, bizon 2006 magyarok örökgyőztes gurusinyis napnépe, meg ez legyen az az magyar feltámadás uj éve, hogy senki se tehet arról, hogy magyarnak született, s hogy lehet, hogy magyar számára, mégsincs hell? sehol?
 boudog magyar megujjulást, s tán még a nap, ismét felkél?
 hiszi a pici?
Előzmény: Lucius Artorius Castus (32)
Lucius Artorius Castus Creative Commons License 2006.12.28 0 0 32
A kérdés nem kérdés többé: Lehellke. Ez tuti. James Joyce magyar mása. :-)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.20 0 0 31

Mélázók, meg meditálók?

 A legfontosoabb tudományok közzé kellene tartozni, hogy ismerd meg magadat, amikor vegyük a hullát, vagy azt a testet, amit végleg elhagyott az illető, aki nemcsak kézzel fogható hanem szemmel is, látható, ha tulment ezeken a határokon, s megvilágosodott, a fénybirodalomtól, amikor én is arra számitok, hogy mire elmengyek, addigra feltöltöm annyira a környezetemet, amit meg kell érteni, hogy a tudat s tudás valóban fénylik, tehát kiküszöböljük azt, hogy csak ennyi van, mondják az éjszaka lényei?

 Igy két részre osztanám az olvasóságot, egyik az éj gyerekei, másik a nappal, nos az egyik nappal él, a másik éjjel? Kérdem, mikor kell félni, s amiket akarok hogy elmélkedés kérdéssé tegyünk fel, az bennünk kell legyen, mig megint vannak a setétség éjjal az éjjel de még mijjen éjjel gyerekek, meg a napPalik, akik szemüvegen, minden látnak, éjjel is? Nézzczagg, mikor Saullus lát, megnaggPalisodott, de aztán vesztére? Nem nap, hanem Pálfoduló, azóta is azokat, akiket a szemita isten alláh toboroznak, bepalizzák? Nagyon fontos lenne megérteni, amit irtam, hogyan viszonyulnak mindenhez a szemiták, meg az araminták?

 Na, itt most csak annyit, előttünk a féljétek az istent, rettegjetek, mert ki az aki megállhat előtte? A másik, isten = szereret, nos hogy lett ugy, ahogy van, hogy az egyik rémület, a másik is rémüldözik, s kérdem, nem - mindnyájan rémüldözzük magunkat, mert igy legalább tudjuk, hogy élünk, s de meddig, mig félünk?

 jobb félni, mint megijjedni? mi van az igazsággal?

 hiszi a pici?

Helleluja Creative Commons License 2006.12.19 0 0 30

Hiszi a pici?

 Az előbbihez még azt akarom hozzá tenni, most megismertem a világ összes natióját, meg hogy hogyan gondolkodnak. Nos a zsidók az arabok, abszi ulti másképpen, mert vegyük a Jézus történetet, amit le kellett forditani az ő gondolkodásukra, ugyanakkor, az a Jézus történet, egy teljesen más, mert nekik nincs, nem volt, nem lehet Jézusuk, mert nem hozzájuk jött, amit szépen megforditottak, nesztek, egyétek meg? Pál: Jézus = Krisztus?

 Na, most ha megértettük, hogy ők hogyan gondolkodnak meg élnek, bizon nem lesz ellenseggeskedés, hanem mi megesszük amit mi főztünk, ti meg amit ti? Na mi megfőzzük a nyulhust?

 S amit figyeljtek meg, ők félik az istent, amire mi, főleg a magyar képtelen, tehát adjuk meg ami az övék az övék, de a mienket meg tartsuk meg magunknak?

 Na, a magyar NAPISTENES s semmi köze a magyarok UNIVERZÁLIS TUDÁSA, semmilyen e - wilági istenséghez, mert ime a GURU SUNYINK, mi köze a valláshoz, holott a legfontosabb esemény minden évbe, ha mondjuk vissza gurul a sunyi?

 hiszi a pici?

Előzmény: Helleluja (29)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.19 0 0 29

Hiszik a paci?

 Kedveseim, nagyon hamar abbahagytuk az xperimetázást? Ime elibetek tárok valamit, ami talán közelebb hozhatna hitben is egymáshoz bennünket, ugyanis maga a biblia megemlit 3 fajt: sem, kam, jafet.

 Próbáljuk megérteni a mi kényelmetlenségünket, s értetlenségünket az uralkodóinkkal szembe, amikor most nem azért megyek vissza a magyarokhoz, mert magyar vagyok, hiszen magamon xperimetáztam először, mert ne adj isten, hogy én magyar legyek, mikor lehet nyemec, angló, nos számonra ez a kettő létezett, ami esetleg kilátásba jött volna, ha nem szerettem volna abszi ulti a magyar irodalmat, meg most a VILÁGTÖRTÉNELMET, amikor a magyarokat mindig, mind a mai napig, mindenkinél kritukusabb szemmel figyeltem s lem! Nézzétek csak, van számomra máshol jell, itt is rettgnek tőllem, akik nemismeritek megismeritek? a magyarokat?

 Nosza, amit észrevettem, mikor elhagytam, kiszöktem magyarországomból, hogy én azt a magyart szeretem, aki abszi ult egyenlő minden tekintetbe isten meg ember előtt, na most azért is, mert engemet nincs isten se ördög se menny se pokol, mej befogadhatott volna, meg eliviselhetne, mert állandóan rajtam a roham, hogy mennyünk már egy jobb hellre, de most mikor már kigyüttem, abszi ulti utálok minden NAGYSEGGES NAGGKINGKONGOS WILÁGVERŐS, GYŐZTEM EZT MEG AZT, TEHÁT MEGRÉMÜLTEM, mert belém nyillallott vágott, a valóság, isten tüzes 10nyila?

 Nosza, most mégis senki között nem éreztem azt, amit a magyarok közt, ez felhatalmaz arra, hogy ha lehet, rögtön ha ketten is, ott van magyarország mennyországunk, mert jobbat se égen se földön, nem lehet kitalálni, aki jobbat talált, az szóljon? nem ámitazs nem kábitázs!!!

 Kérdem, miért van SEMITA URALOM EURÓPÁBA, hisz az isten szemita, meg most az életforma, amit tüzzel vassal ránk vertek, s most ezt bizon már a bibliába le van irva, Péterünk motyorogja, sem mi, sem a mi atyáink, a ti redneszereteket életforma életmodozatot elviselni nem tudjuk, na nem tudjuk, ahogy figyelem a magyar jobban nem tudja, mint bárki más!!! Balsors meg megbünhődte már a nép, szerintem a szemita isten, meg most a szemita életmód az oka, amikor az uralodó klasszok s osztályok ma is, tehát miért áltatljuk magunkat, hogy jobb lesz addig, mig nem vissza, a nem szemita életforma, az meg szerinte az igaz Jézus életforma, testvériség, amikor a szemiták ugyse értik meg a nem szeimitákat, meg vicca - verza?

 na folytatom az elméletet, amit hiszi a pici?  

Helleluja Creative Commons License 2006.12.16 0 0 28

Kedveseim, kedves xperiment, xperimentázzunk? vagy mentázzunk még?

 Itt egy kis mentha cucorka, lehet copogatni, de csak copogatni, mert ha berárrágol, s ráharapsz, fogad huzza, a rövidebbet?

 Amit akartam erre az évvégre, be x perimentázni, azt most egyszerüen kimondom, hogy én KÉT VILÁGBAN vagyok egyszerre, amikor van ez a tudat, meg most teljesen elaszakadtam ettől a világtól, de megvan ez a tudatom is, azaz tudok erről is, meg most arról, amikor én minden világba,  be tudok menni, igaz ha parancsot teljesitek, vagy ha meghivnak, mint most ha hiszitek ha nem, magyarországra is csak hivatalosan tudok bemenni, sőt KÉT MAGYARORSZÁG van egyszerre itt is, van ez, meg amit SZELLEMI MAGYARORSZÁGNAK hivhatnunk, ami bizon valóság, ha hiszitek ha nem!?

 Hogy én hogy jöttem rá, mert édesapám meg most minden ősöm repcsés volt, akik mindenhogy magyartundra = repcsés tudatra AKARTAK nevelni, hogy ettül a földtül meg főleg e-büdös wilágtul el lehet szakadni, a szó szoros értelmébe, amit csak mikor meghaltam, itt ugy hivják mikor eltávozol a testedbül, nos most mész a másik világokba, amit nagyon is érthetően tulvilágoknak hivunk!?

 Nos, amit xperimenteznék, nemcsak magamat kell eltudni szakitani e - wilágtól, ami egy nagy wallag meg dühmölcse mi, mőgyike, hanem minden testvéremet, az Urba!?

 Mikor én beszélek, nemcsak ti halljátok, már akinek van file, benne filemile, vagy utóbb Lehel - kürtöcskéje, ami egy extra halló halló hallihó itt hella a ló, de helles ló, nem rug meg senkit, kivéve néha cikrát vág, a patkója? Hiszitek? s láti - táti?

 Nosza, mikor beszélek, nemcsak akik testben vannak, hanem akik már szellemben, s talán van az egyik néhézség, de ha a többi letyefetyéket elolvassa az ember, miért ne, azokat, amik most nyomra, nem a nyomorra, NÓ MÓ NYOMOR nincs üres gyomor, na most nemcsak a testet kell táplálni, hanem a lelki - testet is, ami mi?  még mindig mi? Talán az mindig megvolt, megvan meg velünk lesz, de nemcsak velünk van, hanem most azzal mindent lehet késziteni, sőt lehet utánozni, azaz ami most itt érdekes, nemcsak nektek akarok megválaszolni, amikor itt jött ki a reffrén, holott azt hiszem, hogy az Ufókról komolyanba emlitettem az álom ha rosszra megy, akkor már baj van, s honna van, hogy rosszra mehet?

 Tehát nemcsak itt, vannak meghivva, az összes brancsok, hanem a többi topikokban, persze kösz kedves sLeuth testvérünknek, aki  volt olyan bátor s merész, hogy elfogadta barátságomat, nos a barátság, ha igaz mennyekbe vezethet, vagy csak abba vagyon?

 Szinte mindent figyelemmel kisérek, hisz ha van valami ami megmutatja, hogy van gerinc vagy csak hucca - vona, akkor mit tud produkakálni a kis pacsirta, milye van neki, s van magához való esze, meg tokja?

 hici a pici?

Előzmény: Törölt nick (26)
Lucius Artorius Castus Creative Commons License 2006.12.16 0 0 27
Lehellke?
Előzmény: Helleluja (25)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.16 0 0 26
Nehéz olvasmány amit írsz, ahogyan írod, de ezen kívül nincs más hozzáfűznivalóm.
Előzmény: Helleluja (25)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.16 0 0 25
Hici a pici?
 Kedveseim, kedves xperiment!
 Azt hiszem, hogy te egy tetőtől - tallpig, uriember vagy, (vagy egy nagyon helles nőcike) mert nagyon finom lelked van, s igy csak születni lehet, mint krumpli terem a fán? Mijjen fán? Elhiszed?
 Amit szeretnék még hozzáteni az elmondottakhoz, az igaznak, aztán az igazság keresőknek minden a javukra vállik, mig akik nem, minden a kárukra, s örökre elmulnak!?
 Nagyon sokan, itt nem számit akár oskollázott vagy anoskollázott valaki, azt hiszik, hogyha egy hazáját - családját - fajtáját szerető magyarral találkoznak, azokat már rég leirták a porondokról, vagy szegén az annyja, Szüzannya szoknyájába kapaszkodik, vagy a háját kenegeti, vagy vissza akarja sirni a régi dicsősséget, vagy hortobárgyu délibábu stb...holott tessetek egy pillanatra rám figyelni, mert van -e, volt -e lehet -e a magyarnak ellensegge, hanem saját maga, akiket ELHITETTEK AZ IDEGENEK, s itt aki a magyartól idegen, vagy elidegenedett, az bezon az embertől is idegen!?
 Nagyon fontos hogy ismerd meg magadat, ami önismerettel kezdődne, amikor abszi ulti MINDEN AMI ÉL, AZ ÖRÖK EGYHÁZHOZ AZ ATYANYAI EGY GYEREKE HÉZUSBAN MINDEN GYEREKÜK EGY, TEHÁT AZ EGYSÉG TUDAT LENNE MINDEN, amikor ezt mindenkinek a sorrendet magának kell beidegzeni, mert most ha minden fontossági sorrendbe lenne állittatva, mint ahogy van, hisz keressük az örök életet, azonfelül minden megadatik nékünk!?  Tehát nem mentem bele semmilyen olyan wallás vagy wallás - ellenes elméletbe, hogy bárkivel megtudnunk ütközni, mikor HunUr - MagUr két dalia, s elndulnak Bicskének, s üzik a csodaszarvast, a Napszarvast, nos ha nincs világosság, már csak a vas maradt, avas, vagy szarvas? Figyeljetek, mert azt hinnétek, hogy megint fontoskodok, holott mig össze nem gyünn, az egész nyáj, s aztán nap váltja fel az éjszakát, amit persze hogy öröknek látszik, s elment a pap aludni?
 Csak santa istvánig mengyek vissza, mert azóta  is, minden csatát megnyertünk, hisz hol vannak azok, akiknek meg lett mondva: NE BÁNTSD A MAGYART, de most senkit ok nélkül, de ha igen, fübe harap666cccc....hacaca hacaca Jacaca bigmama malacca? Kérdezlek mindőtöket, hol vannak azok, akik a magyarokra támadtak, legyen belső vagy künső támadók, ha nem a porba, s rajtuk taposunk, s sssssssss....sielünk?
 Nézzük csak, szertnénk cseréni a győztesekkel, s hol vannak? Hol lesznek, holott meg lett parancsolva, ne ölj, s ne csinálj ellenséget? Sokan ugy fogják fel, hogy a magyarok csak vesztes csatáikat ünnepelhetik, holott, vegyük a szovjet birodalmat, előtte a hasburgokat meg vissza, hol vannak? Nézzük csak, ugy a török oszman birodalom, vagy vegyük a hasburgokat, mert a mai nyemect beszélő népek, sose léteztek, tehát a mai nyemecországok, sose bántották a magyarokat, meg a mostani oroszország se, tehát akik rántámadtak, meg támadnak, vigyázat, mert ha nekimensz a kőnek fejjel, lapos lesz? hasadon kuszol?
 Figyeljük az arcsfarhangoskodókat, s vegyük csak a zsidókat, akik most ünneplik nagy-perzsa győzelmüket, aztán volt-e, van -e ellenseggük elég, s meddig mengyen az a győzelem oda vicca? S mikor vegyük csak a mokány kis magyarságot, mikor TIÉD AZ ORSZÁG, A HATALOM, A DICSŐSSÉG, MOST S LEGYEN UGY MINDÖRÖKKÉ, UGY UGY UGY...UGY LEGYEN!
 Na, elhiszitek hogy ténleg ufós vagyok, vagy inkább repcsés, amit most onna is megtudhacccc... felrepcséztelek vagy letyefetye?
 ...kocsmárosné azt hiszi, hogy a lányát elviszi, egy valaki?
 hiszi a pici?  
Előzmény: Törölt nick (24)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 24
Elolvastalak. Érdekes, de nincs hozzáfűznivalóm.
Előzmény: Helleluja (23)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.15 0 0 23

Kedveseim, hiszekegyek meg hiszekényesek?

 nem lehet csak egy váncogással, valamit megértetni, igy magyarország a királyal, megszünt, s 1006 éve, hogy magyarországot nem gyarmatositották, hanem meg akanak bennünket szüntetni? na usa annak a testvéri magyarországnak a folytatása, akik testvérré fogadták egymást, hisz az országa az egyénbe van, s ha már király: Gazzella, országomat neked adom, s nem akarok látni többet, magyarul gogyogókat, hanem gigget? usa for the One KinKdom, s vége, sajna!

 hiszi a pici?

 

Előzmény: Helleluja (22)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.15 0 0 22

Hiszekegyek, meg nemhiszek semmibe?

 Nagyonkérlek bennetek, nyissátok ki velem együtt a szemeteket, s meresszük hátha megláthatunk valamit a setétbe?

 Egy érdekes megfigyelésem, ami iróniával s keserüséggek keveredik benne, mert szeretem az usát, mert hazavágtuk a DESPOTÁKAT, tehát ha már király van, nincs egyén, ha nincs csak egyéniség lehet ami irtó rövid szakasza allatt, a legnagyobb csodára képes, vegyük a usa-t?

 Minden BUGA DESPOTIKA ALLAPU BIRODALOM háboruzik, majd nagy morajjal zzzzuuuupppsssssz... vegyük a szovjet birodalmat, de menjünk vissza végig, addig mig  TI, GYILKOSAK VAGYTOK A KEZDETETEKTÜL FOGVA, AKIK ERŐSZAKKAL EGYEDURALMAT, MERT MENGYÜNK EGY KÉZ WILÁGBANKÓSOK FELÉ, akik majd igazságot osztogatnak, közbe fosztogatnak, itt a jobbsors, vagy balsors akit, szerencsétleneket régen tép, mert nem tudnak átállni?

 Ha figyelitek magatokat, ugy 1000 év mint 100 ezrek, egy népet nem tudnak megváltoztatni, de kiirtani a népek beleegyezésével igen?

 Na, egyik megifyelésem, sajnos usa is bukásra áll, pedig szerintem az usa volt magyarország bukása után, a szabadság fákja, lett fákzat? kigyók csücsülnek rajta? pont ezért, a magyaroknak meg usának kellett volna, összeröffeni, amiért most olyan vicsorgás lesz, mint soha, de nem félünk többet, a farkasoktul?

 hiszi a paci?

Helleluja Creative Commons License 2006.12.15 0 0 21

Kedveseim s főleg xperiment!

 ahogy fityelgetem, olyan trotya tunya lett az átlag ember, hogy abszi ulti vérszemet kaptak a tanultak, meg az egyre intézményenyenyenye...nyenyere sit sit sittettek, menesztettek, akik most nemesztek  akarom menesztenek mindenkit, akiket most nem értenek, hisz az intzmények = istenek? ördögök?

 Nézzétek csak, csak EGY ORSZÁG VAN, BENNE MINDEN ORSZÁG, s most lehozva a magyar agyba, s ország benned, te benne, s nyissátok ki a szemeteket, s mondjátok meg nekem, ezek után nem leszek lefoccizzzzz.... tázzzz... va, utázzzzz.... mehetel pinyázni, te naciálnalista stb... ne adj isten, anti krizanti???

 S kérdem tőllettek, mi az élet rugója, ha nem a közösség szeretete, ami most ha ország, csak watikán, londonpepi, vagy tinia, általuk, amit a nagy átlag elismer? igen ezek országok fellettiek, meg überországok, s ezeknél minden tekintetbe a többi, ha ezeket kinagyitod, czagg kittyebbek lehetnek, s beketyegett nektek is?   mert mit kell gondolni, hisz mi is a nagysági sorrend, ha minden országnak allá kell vágnia magát tinia, vagy tiniák allá, s a buli, ezzekkel, vagy ezen, velün vagy ellenünk? értük halni, meg monte kristóbáért?

 Töhát senki ellen nem beszélek, csak egy lapáttal rálöktem, amit elkezdtél forszirozzzz...ni, tehát nehogy félre értesetek, hogy bárki ellen mengyek, istem mentsen, de most hol a hellem, ha nem köztetek? szép magyarország mennyországomba, mert van matyós tudat is, vagy tütütt?

 hiszi a pici? 

Előzmény: Törölt nick (19)
Helleluja Creative Commons License 2006.12.15 0 0 20

Kedves hiszékenyek, meg nemhiszek a cememnek?

 Kéremszépen, sőt kösz hogy ezt a topickot is megmentitek, de én rögtön tudok egy olyan példát elibetek tárni, ahol csak minden az intézmények - intzémennye fele mutatna, mint nagyon is figyeljünk hogy csak az számit, hogy a KING IS CAMMOG!? NA??? CAMMOGNA MERT GOD = KING? HAN - GOD?

 Mit lehet kezdeni a felesleggel, amikor vegyük csak a usa hellzetét a MILLENNEUMRA, ahol a TŐZSDE kezdett beállni a reallitásba, amikor nagyon is oda kell figyelnünk, mert KÉT KÖRBE vagyunk egyszerre, van a ANYAGKÖRE, meg most a GONDOLATOK KÖREI, ami ha világos, azt köszönheti az illető annak, aki feltalálta a fényt?

 Ime a hellzet, ha most BALLANCBA KERÜLT volna a test, vagyis az anyagi kör, meg szellemi körök, akkor nincs EMBER FELETTI, amit megint tisztázni kell mia, mert van bennünk egy kis ember, csak egyre kittyebb, amikor annak mint országoknak a kcsinyitése a cél, ami megint RETORZIÓS tehát nézzük a kis tini mindenek előtt fellett kis HOLLY KÖPCPONTOKAT, mert WATIKÁN, LONDONPEPI, AZTÁN TINIA, s ezekbül következtetve, most mégis nem  kell semmi, csak PINZ a boldögséghez?

 IME A REFFRÉN: VIGÁZZATOK MEG IMÁDKOZZATOK, HOGY EL NE HITTESSENEK BENNETEKET, na itt már teljes a confjuzzió?

 Miért kellett a HÁBORU usának? Először teljesen lerohadt korrupt lett a GOVERMENTA : BY THE EPOPLE, FOR TEH PEOPLE, TRHU TEH EPOPLE, amikor a wilághóditó HARAMIÁK kerülnek be teljes egésszébe a vecetésbe, amikor ez már fennáll, Kennedyéket el kezdik gyilkolni, intézményesen, mert veszélyt jelentene az ELJÖVENDŐ MESSIAH SZÉKHELLÉRE, amire rá lett állitattva teljes gőzzel, minden intézmény e föld kerekseggén? EGYKÉZPÉNZ A BANKBA?

 Nézzük, mikor lesz legjobban szükség főleg a KORRUPT AZ EGEKIG INTÉZMÉNYEKRE, s kiknek? Ha benne vaggunk egg III. wallagháboruba, s vegyük a nyomorultakat minden oldalon, czagg k.b. 60 ezer nyomorék az usába, azokat meg most családja, aztán 50 millióval nőtt a munkahell mert sekuritita státa, akik már felette vannak, a kormányoknak, meg CINTITUTIÓ sarokba vágva, s most ez a két tábor, felosztotta ugganugg mint mondogatták, a sovjet mumus, a béke őre, mig  usa, az imeperialista? nos ki az aki nem hici, hogy 9cet fiadzott a paci, nem 666.... 

 Nézzük minden IRÁNYZATOT: AR MEG ADÓ, S AREMEGADONNÁS RABSZOLGASÁG, s honnan hitettek meg hitetnek el bennünket, mint a WALLÁSOS INTÉZMÉNYEK s özvegy bakkacske - szukajérce kurományaik, hisz féljétek az istent? elgyütt az ü itéletének órája, de a kezdettül fogva, ez a curva rettegtetés, s isten intézménye, védjetek meg bennünket, az istentül, akkor az mi, az ördög?

 hiszi a pici?

Előzmény: Törölt nick (19)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 19
"Tehát abból, hogy valaki nem a tudomány intézményének szabályai szerint szerzi és gyakorolja tudását, még nem következik, hogy semmit sem tud és hogy csaló."

Ez szerintem fordítva is igaz:

Abból, hogy valaki a tudomány intézményének szabályai szerint szerzi és gyakorolja tudását, még nem következik, hogy mindent tud és hogy nem csaló.
gombaur Creative Commons License 2006.12.15 0 0 18
sziasztok
lehell Creative Commons License 2004.10.20 0 0 17

sLeuth testvér, gyerekek!

 Át kellett volna állitanom a gépet, de itt is meglehet, ill. lehet biztos beszélni azokról a témákról, hisz nincs ami nem épitó lenne, ha ismerd meg a környezetedet?

 A Föld eredediti védő - burájával, Dr. Carl Baugh foglakozik, ugy hogy épitettek egy maketot is, ami nagyon érdekes követekeztetés, hogy mi lehetett igazibul a Föld? Ha rá tudtok menni, ez egy világ - adó : KTBN, rajta van a számitógépeken is, csak én futtába figyelem őket, hisz amire én koncentrállok, mindennél nagyobb, amit itt lehet, vagy lehetne megvalósitani: Lélek - anyag ismeret, Lélek - motor, Lélek - élet végre, amikor a szó szoros értelmébe, gondolatunkkal, szavunkkal materizálunk - dematerizáunk, hisz: hegy, menj arrébb, arrék kellene menjen?

 HIT X ERŐ= ????

lehell Creative Commons License 2004.10.20 0 0 16

Halló sLeuth profeszor, s gyerekek!

 Végre megnéztem a dobozt, s ha emlékeztek rá, ha tudom hogy hanyadik oldalon van a könybe, a kérdésre a válasz, akkor az jó - nak számitott? Félszemmel mindent figyelek, ugy az evuluciósok feltörését, mint a teremtés - történészeket, meg letörésüket is? Nos én visszamegyek abba az időbe, mert lehetséges, de csak ugy, hogy szükséged van rá, mert ahoz hogy emeljük, a könyezetünk TUDATÁT, most rögtön mindenki segétséget fog kapni, na honnan?

 Mindent el kell hinni, főleg most, ha kivisznek, kihuznak a testedből, ami abszi - ulti egyenlő ugy a halállal, hogy TELJESEN DE TELJESEN SZÉTKAPCSOLTÁL, s nagyon kevéssel lehet azt megcsinálni, mint velem, mert én nem hagyom itt azokat, itt először a közvetlen szeretteimet, most mégis, olyanokra kell találnom, akiket EL TUDOK HITETTNI, hogy nem a testedbe lettél bele rakva, csak emészteni, hanem valahogy ténleg az idő sürget, ami nem azt jelenti hogy a világ vége, hanem a jóknak, azoknak akik egyre többen most a FÉNYOLDALLAL kapcsolatba kerülnek, igy nem elpusztittva lesz a Föld, hanem VELÜNK, RAJTUNK KERSZTÜL vissza - csinálva, mert nem - e a világ - legcsodálatosabb dolga lenni, DE mindenkit belevonni, nem ugy ahogy most van, mert mi van?

 Az a Föld - burka program, a T.N.T. wallásos adón megy, ha lehet én is lépést tartok velük, s magasan a legjobbak, ugyanakkor hihetettlen confontráció - fusstráció van, az evolustákkal,  amibe nem lehet beleszólni ugyse, MERT MINDENT MÉGIS EL KELL HINNI,végül is?

 Most ami van, azt nemigen kell elhinni, nos erre rájönni, mivel pontosan el vagyunk hitettve, mert mennyi amit tudunk, az igazság belőle, aztán a hazugság? Most megtudni valóban, hogy hogy volt, azt azért teszik lehetővé, azoknak, de most vegyük, itt van egy INGYEN ENERGIA MACHINA, TALÁLMÁNY, amit lehet csövezni - csatornázni egy benne lévő, minden idegzetével rá koncentrálló szakembernek, amit rögtön megtudnak csinálni az égiek, HA ELTUDLAK hitettni benneteket?

 Tehát valaki tudni akarja, milyen volt az első kataszrtófa előtt a Föld - gollobis? Egy az egyben, vissza visznek, s utánna, most ide áthozni, mert én sem az vagyok, aki odaát vagyok, s vissza jövve, vagy frissen irom le, vagy teljesen más lesz az értelme, mikor kezd szétfolyni a KÉP, képek? 

 De van KÉPLÁTÁS, amihez nem kell meditálni se, aztán ÁLOM LÁTÁS, de ez nem az, ami zavaros képek összessége, aztán van egy az egyben, VISSZA VISZNEK, vagy ha megtanultad az UTAT, meg tájékozódni, amit a másik testedben, szinte mint a légzés, hisz itt is amit megtanultunk vagy láttunk, NEME AZT MONDJUK AZ AGYUNKNAK: EMLÉKEZZ!!! Ezért kellene a tiszta test?

 Üdv üdv... 1000üdv!  

Előzmény: sLeuth (15)
sLeuth Creative Commons License 2004.10.19 0 0 15

lehell!

 

küldtem egy levelet az itteni regedhez tartozó email címre, lesd meg kérlek.

lehell Creative Commons License 2004.10.18 0 0 14

sLuth, boldogság, s tudás gyerekei?

 Rögtön megfigyeltem azt, most amit akartok tudni, vagy aggaszt, azaz én hallom, s teljesen azonosulok veletek, sőt átérzek mindent, s megtudom tudakolni a kérdésekre a választ, a jövővel, a közvetlen jövővel kapcsolatosan is, aztán a rengeteg ??? jelek, amiket csak lassan, sorrendbe - sorjába érdemes elővenni? ha érdekes, akkor kukucs, legalább annyit, mert nemigen enegedtek meg eddig hogy csak 2 szer is, egymásután irjak, ami érthető, mert ha valami nem megy, minek erőltettni?

 boldogság le, s fel!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!