Keresés

Részletes keresés

micu Creative Commons License 2004.09.07 0 0 18
A liberális Fidesz vezetője Orbán Viktor volt, a polgári keresztény Fidesz MPSZ vezetője szintén Orbán Viktor.
Mindannyian liberálisként kezdjük, aztán a szerencsésebbek felnõnek...

Mindenesetre a liberálisból lett konzervatív szvsz még mindig meggyõzõbb jelenség mint a baloldali értékekért harcoló milliárdos kapitalista aki ráadásul a közvagyon kisajátításából és más hasonló ügyletekbõl szerezte a vagyonát...
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (6)
PéZsé Creative Commons License 2004.09.06 0 0 17

1 más között ez a stilus elmegy,nade  x millió előtt a képernyőn?

Nemá' ,hogy ezen múlik  a jólét, amugy "a stilus maga az ember", vajon mit szólt

ennek a derék himnek élete párja( aki valszeg.  nő)??

Előzmény: Pocakos Lakatos (15)
bean Creative Commons License 2004.09.06 0 0 16
Ez a Font egy oltári nagy barom, kár rá szót vesztegetni. Ilyen stílusban nyilatkozni több mint bunkóság. Vajon, ha DI nem nő, hanem férfi, akkor arra hivatkozik, hogy biztos előző éjjel nem jött össze neki? Ekkora tahót!
Előzmény: PéZsé (14)
Pocakos Lakatos Creative Commons License 2004.09.06 0 0 15
Miket beszéltek!? Ejnye-bejnye. Jó, hogy nem tesztek fel olyan kérdéseket, hogy preklimaxos nő lehet-e köztársasági elnök. Én inkább a jólétről tennék fel kérdéseket.
Előzmény: PéZsé (14)
PéZsé Creative Commons License 2004.09.06 0 0 14

SZVSZ,  sehol nem nyilatkoznék  nagy nyilvánosság előtt,hogy a velem történt

dolog oka" női szeszély".....Jó, hogy nem azt mondta,hogy premenstuációs

tüneteket mutat....

A frakció+párttársról  azt,hogy "jellemgyenge",hihetetlen ez a stilus...

beowolf Creative Commons License 2004.09.06 0 0 13

Ugya-ugyan, legyünk realisták. Most is remekül reagáltál:-D

Előzmény: agymosodás (12)
agymosodás Creative Commons License 2004.09.06 0 0 12
Kösz! Bár én reagáltam volna.
Előzmény: Operator (11)
Operator Creative Commons License 2004.09.06 0 0 11
...legfeljebb némi iránymutatást add elmebéli állapotod jelen állásáról.

Sárga lap...
beowolf Creative Commons License 2004.09.06 0 0 10

Biztos remek tanácsadói vannak a Thürmer Gyulának. elég ránézni, ahogy átfazonírozták szegényt.

De a tanácsadóknál csak a barátai a remekebbek. Az egyik most várja amerikai fogságban a perét, a másik Havannában szivarozik, ha még egyáltalán él...

Előzmény: agymosodás (8)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.09.06 0 0 9

Talán, ha rámutatnál arra a részre ahol ítélkeztem.

Légyszi...

Előzmény: agymosodás (8)
agymosodás Creative Commons License 2004.09.06 0 0 8
Nem is vágyom a te elismerésedre. Nem lennék boldogabb ember, ha te okosnak tartanál. És te milyen  alapon itélsz néhány mondat alapján? Egyébként sem Thürmert, a jelleme dicsértem, hanem azt a tényt, hogy felismerte, hogy nincs olyan politikus Mo-on, aki tudna normálisan gondolkodni. Lehet, hogy ő sem tud, csak jó tanácsadói vannak
Eh48 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 7
Szerintem sokkal inkább ad némi iránymutatást az ország "elmebéli" állapotának jelen állásáról.
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.09.06 0 0 6

Mondtam/írtam valahol is orbánviktorosodásodról?

A liberális Fidesz vezetője Orbán Viktor volt, a polgári keresztény Fidesz MPSZ vezetője szintén Orbán Viktor.

Talán ad némi alapot a jelzett kérdésemre a fent írt tény.

Az pedig, hogy számodra jelenleg Thürmer Gyula az elfogadott hiteles politikus nem oszt, nem szoroz egy Dávid Ibolyát fikázó topikban..

...legfeljebb némi iránymutatást add elmebéli állapotod jelen állásáról.

Előzmény: agymosodás (4)
Eh48 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 5
Na, hogy ezért majd mit kapsz jobbról, meg balról! Egyékbént ma Mo.-n a "baloldaliság", a "liberalizmus" és a "konzervativizmus" nem azt jelenti, amit eredetileg értettek rajta. (helyesebben itt már semmit se jelent, nagy a zavar e téren) Valszeg ezért lehet egyetérteni Thürmer nyilatkozataival. (Vele viszont az a baj, hogy nyilatkozatai ellenére 2002-ben a 2. fordulóban az mszp-t támogatta.)
Előzmény: agymosodás (4)
agymosodás Creative Commons License 2004.09.06 0 0 4
Most éppen arról a kényszerről van szó, amit a párt a frakció tagjai felé gyakorol. Egyébként tévedsz, hogy én orbánviktorista vagyok. Egy egyszerű baloldali-liberális ember vagyok, aki az utóbbi időben csak Thürmer Gyulával ért egyet a politikusok közül, mert ő az, aki - nagyon okosan - arra vette a figurát, hogy normális ember módjára nyilatkozik.
Előzmény: hurkazsírosnápolyi (3)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.09.06 0 0 3

Nos a másfél milliós támogatásba még ez is belefér...

"A pártállami diktatúrák alapelve, hogy ugyanannak a személynek kell képviselnie az új irányvonalat, aki addig épp az ellenkezőjét hangoztatta."

Most Dávidról Ibolyáról van szó vagy Orbánról Viktorról? 

Előzmény: agymosodás (-)
Eh48 Creative Commons License 2004.09.06 0 0 2
Nem szeszélyes, csak "öregecskedô".  De, semmi probléma, Gyurcsány majd elintézi az MDF-nek, hogy lecseréljék, mert majd megérdemlik...
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.06 0 0 1
MSZP-SZDSZ-MDF kormány.
Összenő, ami összetartozik.
luciluca Creative Commons License 2004.09.06 0 0 0
Új pr0gramja az alcsúti munkacs0p0rtnak van! Irány a Fidesz...
agymosodás Creative Commons License 2004.09.06 0 0 topiknyitó
A nagy kérdés, hogy Dávid Ibolya tudatosan csinálja mindazt, amit művel vagy csak egy szeszélyes nő.  Herényi is elnőiesedett? A fő kérdés, hogy a pártnak van frakciója vagy a frakciónak pártja. Az a 23 ember képviselte a 2002-es választási programot, ők képviselték az MDF-et. Ha új programmal áll ki az MDF, miért kell ugyanannak a 23 embernek az új programot képviselnie. A pártállami diktatúrák alapelve, hogy ugyanannak a személynek kell képviselnie az új irányvonalat, aki addig épp az ellenkezőjét hangoztatta. Ezt egyszerű szeszélynek is fel lehet tüntetni, de...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!