A liberális Fidesz vezetője Orbán Viktor volt, a polgári keresztény Fidesz MPSZ vezetője szintén Orbán Viktor. Mindannyian liberálisként kezdjük, aztán a szerencsésebbek felnõnek...
Mindenesetre a liberálisból lett konzervatív szvsz még mindig meggyõzõbb jelenség mint a baloldali értékekért harcoló milliárdos kapitalista aki ráadásul a közvagyon kisajátításából és más hasonló ügyletekbõl szerezte a vagyonát...
Ez a Font egy oltári nagy barom, kár rá szót vesztegetni. Ilyen stílusban nyilatkozni több mint bunkóság. Vajon, ha DI nem nő, hanem férfi, akkor arra hivatkozik, hogy biztos előző éjjel nem jött össze neki? Ekkora tahót!
Miket beszéltek!? Ejnye-bejnye. Jó, hogy nem tesztek fel olyan kérdéseket, hogy preklimaxos nő lehet-e köztársasági elnök. Én inkább a jólétről tennék fel kérdéseket.
Nem is vágyom a te elismerésedre. Nem lennék boldogabb ember, ha te okosnak tartanál. És te milyen alapon itélsz néhány mondat alapján? Egyébként sem Thürmert, a jelleme dicsértem, hanem azt a tényt, hogy felismerte, hogy nincs olyan politikus Mo-on, aki tudna normálisan gondolkodni. Lehet, hogy ő sem tud, csak jó tanácsadói vannak
Na, hogy ezért majd mit kapsz jobbról, meg balról! Egyékbént ma Mo.-n a "baloldaliság", a "liberalizmus" és a "konzervativizmus" nem azt jelenti, amit eredetileg értettek rajta. (helyesebben itt már semmit se jelent, nagy a zavar e téren) Valszeg ezért lehet egyetérteni Thürmer nyilatkozataival. (Vele viszont az a baj, hogy nyilatkozatai ellenére 2002-ben a 2. fordulóban az mszp-t támogatta.)
Most éppen arról a kényszerről van szó, amit a párt a frakció tagjai felé gyakorol. Egyébként tévedsz, hogy én orbánviktorista vagyok. Egy egyszerű baloldali-liberális ember vagyok, aki az utóbbi időben csak Thürmer Gyulával ért egyet a politikusok közül, mert ő az, aki - nagyon okosan - arra vette a figurát, hogy normális ember módjára nyilatkozik.
A nagy kérdés, hogy Dávid Ibolya tudatosan csinálja mindazt, amit művel vagy csak egy szeszélyes nő. Herényi is elnőiesedett? A fő kérdés, hogy a pártnak van frakciója vagy a frakciónak pártja. Az a 23 ember képviselte a 2002-es választási programot, ők képviselték az MDF-et. Ha új programmal áll ki az MDF, miért kell ugyanannak a 23 embernek az új programot képviselnie. A pártállami diktatúrák alapelve, hogy ugyanannak a személynek kell képviselnie az új irányvonalat, aki addig épp az ellenkezőjét hangoztatta. Ezt egyszerű szeszélynek is fel lehet tüntetni, de...