Keresés

Részletes keresés

Zsombex Creative Commons License 2010.12.27 0 0 11

Sziasztok!

 

Fiatal tanárházaspár 10 éves tanítási tapasztalattal analízis, valszám, stat, opkut, SQL, adatbáziskezelés, info, excel, winplot félkészítést vállal az Őrsnél és a XVII. kerületben. 30/317-60-48 zsomborn@citromail.hu

 

mitanitunk.atw.hu

mégiskázmér Creative Commons License 2010.11.23 0 0 10

Sziasztok!

 

Én ker. távokt. szakon vagyok másodéves. Aki tudna adni innen korábbi vizsgasorokat, annak nagyon megköszönném, illetve több darab esetén fizetnék is értük valamit.

Ezeken szeretnék gyakorolni, mert sosem az van, amit ők adnak meg mintafeladatnak.  

 

Akinek van, annak nyílván nem egy van. És akkor a 3-4 száz forintok, amiket gondolok

egy-egy darabért, az már talán nem olyan rossz.

Operációkutatásból, Bevker I.-II-ből, Emberi erőforrás menedzsmentből elfogadott HF-et is ugyanúgy beszámítok. (Vizsgafeladat olvasható mobilos felvételeken ugyanolyan jó, mint fájlban, vagy fénymásolva)  

 

Ezek érdekelnének: Adók és támogatások, Alkalmazott számítástechnika, Bevezetés - ker. és szolg. vál., Emberi erőforrás menedzsment, Gazdasági informatika alapjai, Gazdasági jog alapjai 2., Logisztika, Marketing alapjai, Marketingkommunikáció, Menedzsment alapjai, Minőségirányítás, Nemzetközi gazdaságtan, Operációkutatás, Piackutatás, Projektmenedzsment, Statisztika 2, Szociológia, Termék- és árpolitika, Üzleti etika, Üzleti nyelv.

 

megiskazmer@velvet.hu

szivi888 Creative Commons License 2010.02.09 0 0 9
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni...Azt szeretném tudni, hogy a felsőfokú szakképzésben is lehet passziváltatni félévet,úgy mint az egyetemen?
Illetve még annyit,hogy a vendéglátó szakmenedzser képzés első féléve mennyire húzós?
Köszi előre is!!!
Ivett
fflora Creative Commons License 2010.01.27 0 0 7
Akinek még nem sikerült átcsusszanni a matekvizsgán, annak tudok egy ingyenes integrálszámításról szóló oktatóvideót:
A következő címen elérhető:
http://www.megintvizsga.hu/matematika.php?id=gazdmatek
bucoka Creative Commons License 2004.09.02 0 0 6
Bocs, elfelejtettem, hogy valószínűleg még nem kaptál azonosítót és jelszót. Szerintem beiratkozáskor fogjátok megkapni, és utána tudod majd használni az egész rendszert.
Előzmény: edinacs2 (5)
edinacs2 Creative Commons License 2004.09.01 0 0 5
Neked is köszönöm a választ. Melyik oldalon? Mert még nem találkoztam vele.
Előzmény: bucoka (3)
edinacs2 Creative Commons License 2004.09.01 0 0 4

Köszönöm, hogy írtál. Az anaízisből már találtam valami jegyzetet a neten, és azt én már mind végigszenvedtem az ELTÉn, így annyira nem félek tőle. Ott is az általad leírt módon tanítják, de ott nappalis vagyok.

Előzmény: restless (2)
bucoka Creative Commons License 2004.09.01 0 0 3

Szia!

 

Én is ide járok, most kezdem a harmadik ciklust (vendéglátó szak).

Nos, az igazság az, hogy az iskolában bármiféle információt szerezni szinte lehetetlen. Mindenki mást mond (ha egyáltalán mond valamit).

A távoktatásos ügyfélszolgálaton alapvetően jóindulatúak, de van egy csaj (testes, vörös hajú - direkt nem írom le a nevét, pedig megérdemelné), agresszív, sokszor rosszindulatú, mindenkinek leordítja a haját, azt hiszi ő a világ közepe:)

Ezektől eltekintve, illetve attól, amit az előttem hozzászóló leírt, nem rossz a suli. Én alapvetően szeretek ide járni, tanultam már rengeteg hasznosat (persze fölöslegeset is:)), a lényeg, hogy ne próbálj meg semmit megkérdezni, elintézni, mert akkor idegrohamot fogsz kapni.:) Matekból nagyon javaslom a magántanárhoz járást (esetleg számvitelből és statisztikából is). Amire még érdemes felkészülnöd, hogy minden tantárgyból házi dolgozatot kell leadni, ez a feltétele a vizsgára jelentkezésnek. A társakról való másolást sokszor kiszúrják, de időnként sikerülhet.

 

Egyébként a távoktatásos internetes oldalon is van egy fórum, oda is írjál bátran.:)

 

 

Üdv és jó tanulást

Bucóka

restless Creative Commons License 2004.09.01 0 0 2
Őszinte részvétem. Ha az első évet végigcsinálod, utána már gyerekjáték a többi. A legdurvább az elsős matek vizsga (analízisből). A maradék három évben az összes többi tantárgyra összességében nem nem fordítottam annyi időt felkészülésre, mint analízisből. Szórótárgy és indokolatlanul magas a követelmény - aminek aztán a vizsgán kívül sehol nem veszed hasznát. Lehet, hogy már változtak a követelmények és szerencséd van, de ha nem, akkor készülj fel arra, hogy az előadásokon a legegyszerűbb példákat mutatja be a tanár, aztán otthon ér a meglepetés, mert próbálod megoldani a nehezebb feladatokat is, de a könyvben (távoktatásos) a példák levezetésénél logikai láncszemek hiányoznak.

Ezt az egy nagyon bosszantó körülményt leszámítva könnyű eljutni a bőrkötéses diplomáig. Vizsgák előtt javasolt a csoportos, munkamegosztásos tételkidolgozás, hogy ne kelljen túl sokat olvasni. Így indulásképp ennyi. Jó tanulást!
Előzmény: edinacs2 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.01 0 0 1

nezz be ide: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9029594&la=37369272

(ez az uj index.. meg linkelni sem lehet normalisan..)

Előzmény: edinacs2 (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.09.01 0 0 0

 

Előzmény: edinacs2 (-)
edinacs2 Creative Commons License 2004.09.01 0 0 topiknyitó

Ide várok mindenkit, aki a a BGF_KVIFK-en távoktatáson tanul, vagy fog tanulni.

Én most kezdem a kerskedelmi szakot. Szeretném, ha megosztanák velem tapasztalataikat azok, akik már elvégeztek 1-2 évet.

E.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!