Keresés

Részletes keresés

Athlay Creative Commons License 2004.08.31 0 0 7

Ma volt egy hír, miszerint az ausszik genetikával akarják turbózni magukat.

Speciális tudományos programot indítanak, amellyel már egész kicsi korban ki lehet választani a legjobb-sportolói adottságokkal rendelkező embert. Így már egész kis kortól lehet tréningezni a fickókat az olimpiai győzelemig.

 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szvsz ez undorító, hányinger...Ilyenkor miért nem jártatja a száját a NOB? Mert innen aztán már tényleg csak egy lépés az úszóhártyás úszók kitenyésztése....

Athlay Creative Commons License 2004.08.27 0 0 6

Úgy van, mi magyarok is tudunk valamit. Azonban be kell látnunk, hogy a sikereinket mindig ugyanazokban a tradicionális sportágakban aratjuk már évek óta. Kajak-kenu, vívás, öttusa stb.

 

Igazából a kérdés az, hogy lehet benyomulni olyan sportágakba is villámgyorsan ahol korábban nem nagyon brillíroztunk. Ezt szerintem érdemes lenne eltanulni az ausztráloktól vagy éppen a kínaiaktól.

Tom_the_Cat Creative Commons License 2004.08.27 0 0 5
Szerintem ha az ország népességét ÉS gazdasági állapotát nézzük, akkor mi, magyarok is tudunk valamit.
Garderienne Creative Commons License 2004.08.27 0 0 4
Sziasztok!

Ajánlom figyelmetekbe a Newsweek aug. közepén megjelent cikkét a sportágak anyagi hátteréről (itt van: http://www.msnbc.msn.com/id/5636114/site/newsweek/). Ebben szó van arról, hogy Amerikában a sportot üzletként fogják fel és számunkra szokatlan módon hogyan nem kap pénz az államtól viszont hogyan szerez szponzorokat.

OFF:
Bár nem vagyok nagy vízilabda-szakértő, de ez a mondat nekem sántít:
"They lured Romanian Radko Rudic away from Italy to the United States...." (Rudic nem ex-Jugoszláv???)
MAZSA Creative Commons License 2004.08.27 0 0 3

Csúcsszuper körülmények + a sporthoz is értenek. Az utóbbi szerintem nálunk is megvan, a körülményekről gondolom nincs mit mondani...

Előzmény: Athlay (-)
MacPhisto Creative Commons License 2004.08.27 0 0 2

A kormányzat ott egy fillért nem ad professzionális sportra. Az uszodahasználatért még Thorpe is fizet, persze a szponzorpénzekből futja.

Előzmény: flojo (1)
flojo Creative Commons License 2004.08.25 0 0 1

Volt mit befektetniük a sportba, mostanra pedig már érdemes is mibe. Nem csoda, hogy már a tornában, műugrásban is a legjobbak között vannak, ezen tíz éve még mindenki mosolygott volna.

Előzmény: Athlay (-)
GarneTT Creative Commons License 2004.08.25 0 0 0
sok 0 a befektetett pénzek végén:)
Athlay Creative Commons License 2004.08.25 0 0 topiknyitó
Az ausztrálok jelenleg harmadikak az éremtáblázaton és négy éves is szarrá nyerték magukat. Pedig nem egy nagy ország lélekszámát tekintve - ennek ellenére gyakorlatilag MINDEN-ben ott vannak a legjobbak között. Mi a titok?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!