Keresés

Részletes keresés

trux77 Creative Commons License 2021.03.27 0 1 56

Én most egy olyan kívzjátékos oldalra kattantam rá, ahol nincsen túlbonyolítva minden, eldönthetem, hogy a géppel vagy mással akarom összemérni a tudásom. Mióta home office van, elég sokat lógok rajta, érdemes benézni oda. Teljesen ingyenes az oldal. https://www.kvizlabirintus.hu/

játékos7 Creative Commons License 2021.02.12 0 0 55

Végre sikerült a laptopomra letölteni az új Honfoglaló játékot. A számok beírásához viszont nem tudom használni a klaviatúrát. Csak egérrel, a kurzor segítségével lehet a képernyőn megjelenő számpadon bepötyögni a tippet.

Tud valaki segíteni?

Törölt nick Creative Commons License 2017.02.17 0 0 54

A vásártér megszűnt? Ha nem, melyik konfiguráció? Hogy lehet elérni?

Törölt nick Creative Commons License 2016.08.15 0 0 53

A régi honfoglalóval nagyon sokat játszottam/játszottunk régen.... főleg munkaidőben :))))

pelikan476 Creative Commons License 2016.08.02 0 0 52

Ez a honfoglaló úgy ahogy van semmit sem ér.A régi sokkal többet ért Itt minden csak a pénzről szól. Ennek az egésznek így semmi értelme sincs.  A "nagy hatalmú mediátorok" ezt nem akarják tudomásul venni. Színvonaltalan az egész játék.És akkor még finoman fogalmaztam.

gargos Creative Commons License 2016.06.16 0 0 51

Matetronics, ha a vesztes barátnak jelöl és te elfogadod a jelölését akkor sajnos jó esélye van annak, hogy szidalmazni fog, én is így jártam Klárimama nevű játékossal!

 

Dede Bá Creative Commons License 2016.06.02 0 1 50

Kedves Honfoglalót üzemeltetők !

a játék folyamatosan kifagy válaszadás során, elveszti  akpcsolatot a szerverrel... Esetleg nem lehetne megoldani ezt a problémát?
 A net sebességemmel nincs baj ( le 100Mbit/sec, fel 5Mbit/sec) , a szerver túlterheltsége lehet a gond?
Jó lenne ha a játék eredménye nem a szerencsén múlna nap mint nap, hanem a tudásról szólna.
Köszönöm

Matetronics Creative Commons License 2016.03.28 0 0 49

Szervusztok!

Egy problémára szeretném felhívni a figyelmet és egy kérdést szeretnék feltenni, amire bárki válaszolhat.

Miután kiejtettem egy "kedves" ellenfelet, a játék után barátnak jelölt, amit én visszaigazoltam. Ezután minősíthetetlen, undorító, Édesanyámat megalázó üzenetet írt.

A kedves játékos neve: Streeter96.

Valami módon nem lehet törölni az ilyen játékosokat? A tiltás nem elég, hiszen mindenkivel megtehetik ezt büntetés nélkül.

Válaszolni persze nem tudtam ennek a "kedves " játékosnak.

MODERÁTOROK,STAFF VALAKI NEM TUD TENNI ELLENE VALAMIT ?

Köszönöm szépen a figyelmeteket és válaszotokat előre is.

Beckó1963 Creative Commons License 2016.03.11 0 0 48

Nem találom a helyet hol jelezhetném, hogy a tegnapi nap folyamán bevezetett (2016.03.10.) módosítás, mely szerint nem sorsol össze a gép olyan játékossal, aki nálam TILTVA VAN, NEM MŰKÖDIK!!!!

 

Az ötlet nagyszerű, türelmesen várom a megoldást.

 

Tisztelettel:

BB

barnacet Creative Commons License 2015.05.27 0 0 47

A honfoglaló játék nem érhető el.Tudja valaki az okát?

Előzmény: városlakó (-)
Yosico Creative Commons License 2015.01.08 0 0 46

Szóval, nem akarok anyázni, de ha pénzt mernek kérni, akkor ne fagyjon ki naponta 5-ször!!!

Dittiri Creative Commons License 2013.07.08 0 1 44

Tudna valaki abban segíteni, hogy a Honfoglaló játék újított változatában a kalóz hogyan/mikor segít?
Olvastam a súgót, de ott csak azt van, hogy meg lehet menteni a szériát. Tegnap egyszer sem veszítettem, illetve egyszer, a legvégén, de a kalóz "szívott, szuszogott és b...ott segíteni". Hogy működik? (Van még belőle, és aktív, tehát nem az a gond.) Mikor kell rákattintani, hogy segítsen? Vagy fel kellene ajánlania valahol, mint a többit? Nem értem. :(

Vinci270 Creative Commons License 2013.06.03 0 0 43

Sajnálom, hogy annyi idő elmegy a kérdések között, és a hiper-szuper elemek mögött elveszik a lényeg. Én átmentem a quizitas-ra, ott az a jó, hogy egyszerű és a kérdések is a gimiből vannak, tehát érettségi után tudnom kellene...

Papp Beatrix Creative Commons License 2013.05.30 0 0 42

Sziasztok!

Én eleve felháborítónak tartom azt,h 8 percet kell várnom,h egyáltalán hozzászólhassak a játékhoz.

És akkor most következzen  a vélaményem a Honfoglaló játékról.Nagyon remélem,h aki ezt készítette,elolvassa.

Az új Honfoglaló konkrétan egy forintot nem ér!!!

A játék sokkal bonyolultabb lett,kevésbé áttekinthető.De ami a lényeg:az adobe flesh bővítmény szinte minden kérdés után lefagy,így aztán esélyem sincs válaszolni a kérdésekre!

Amikor még a régi típusú honfoglalón játszottam soha nem volt ilyen problémám!

Ki érti ezt???

Minden esetre teljesen elment a kedvem a játéktól.

Nem tudom ki hogy van ezzel,azért kíváncsi lennék mások véleményére is.De leginkább az érdekelne,miért kellett ezt a jó játékot így elrontani???

Nos,ennyit szerettem volna megírni.

dzseszi00 Creative Commons License 2013.05.24 0 0 40

az egyik fórumon az olvasható, hogy a szavazatok döl el a sorsa az oldalnak. de. ez. mikoor??történik meg? tehát ismételném mégegyszer :mikooor?:DD

Polybook Creative Commons License 2013.05.07 0 0 38

Hááát,hogy ki volt az aki ezt a gagyi gamet szerkesztette és jóváhagyta azt nem vágom,de valószínűleg a lipótról engedték ki.....gyerekek ne már,miért kell elrontani ami jó?????

vicaverza9999 Creative Commons License 2011.04.14 0 0 36

Miért?! Talán tiltja a szabályzat?! Vagy te?! Miért ne lehetnék ott?! Az ilyen viselkedés még ott sem megengedett.........

és az ember NEM köteles mindezt eltűrni, ennyi......

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2011.04.14 0 0 35

Minek vagy ott akkor?

Előzmény: vera9999 (34)
vera9999 Creative Commons License 2011.04.07 0 0 34

Az a nagy helyzet, hogy ez az egész honfoglaló játék csak addig tökéletes, amíg játszol, de ha már fórumozol is, ott már baj van!

Hogy miért?! Mert olyan szintű összeesküvés elmélet megy ott moderátor-kérdésadmin között, hogy se új játékos, sem olyan játékos

nem rúghat labdába, akinek ellenkező véleménye van velük szemben. Undorító a provokálás, amit művelnek a fórumok topicjaiban.

Nekem már egyszer feltörték a profilomat, amit "nagy poénnal" használtak, leromboltak, aztán 2 profilomat szintén nagy poénnal

megszűntettek, és az utolsó 2 nick nevemen is (mivel feltártam mivoltomat) folyamatosan nyomatják rám az 1 hónapos letiltásokat,

offolásokat, stb.... Persze az üzemeltetőket ez hidegen hagyja, még a vezetőségben lévő Szentgyörgyi Anett is emeli kezét és azzal

védekezik, hogy "indoklás nélkül offolhatnak, tilthatnak a moderátorok", na de könyörgöm, jogtalanul és indok nélkül?!

Gusztustalan 1 brigád a moderátorok és kérdésadminok fele, provokálják az újakat, megszégyenítik a családját, lezénik és persze

aki visszaválaszol "normális keretek között", nyilván kicseszésből dafke közbelépnek a modik és tiltanak, csak úgy szórják az 1 havi

kiadást.....szánalmas dögök az biztos....Jól agyon kéne az ilyenet csapni ha nem is a vezetőségen, de ott vannak a találkozók... :)

Aragorn83 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 33

Felhozom már ezt a topicot.

 

Mai teljesítményem egy minibajnokság arany- és egy bronz kupa. :)

Vajk Creative Commons License 2009.12.19 0 0 25
nekem kérdésem lenne, amit sajnos nem tudok ott feltenni, mer elnémítottak.
A kérdés: ki és miért némít el?
animaq Creative Commons License 2009.11.07 0 0 24
mostanában nem csak a fikázók hívják magukra fel a figyelmet.

Amikor a 3. olyan játékossal találkoztam egy nap, aki az összes tudomány területen de még az általános kérdésekre is többnyire pontosan nyomta a válaszokat akkor elkezdtem gyanakodni.

De aztán jött egy balf@sz aki nem is leplezte. Már az elején kijelentette hogy ő fog nyerni és végig magaslóról gyalázta az ellenfeleit. Pontosan nyomta a válaszokat olyanokat is hogy nevesincs angol fizikus mikor született aztán kinyírta mindkét ellenfelét. (bázistámadással).

5000 pont felett nyert ha jól emléxem.

Szóval most már biztos hogy vannak bennfentesek, akik csalnak. És még egy kis gyalázkodással is gazdagítják a lehetőségeiket.

Hát ennyit a Honfoglalóról.
zsuzsana Creative Commons License 2009.03.05 0 0 23

Az elöttem szólóval maximálisan egyetértek!Korom 65 év, agytornának kiváló ez a játék, de sajnos kizártak. Nem vagyok annyira szomorú, kezdett már az ismétlődő kérdések miatt egyhangú lenni, a gyorsaságom elérte a fiatalokét, volt hogy bepirosítottam szép hazánkat . Kaptam is érte egy vulgáris jelzős szerkezetet. X, ennyi!
Kizárásom története:
Ernestuto topikja címe Isteni kinyilatkozások bármiről, bárkinek. Na mondom jó kis eszmecsere lehetőségek, hozzászóltam egy a játékostársak inteligenciáját megkérdőjelező megjegyzéshez.
Miszerint,anno a Műegyetemisták meghívták a Bölcsészeket műveltségi versenyre, mit ad Isten a műegyetemisták győztek. A topik tulaj törölte. Ki tudja mért. Megnézem a bemutatkozását, nevét Che Geavara és Hemingway példaképeitől vette. Pimaszkodtam, töredelmesen bevallom, nekem ez a véleményem, Che Geavara gyilkos, Hemingway fantasztikus, de meghasonlott kommunista ( vadászfegyverével végzett magával).
Ez már akkora bűn volt, moderátor törölt.
OK! Akkor Isteni kinyilatkozások a bibliából ahol éppen felütöttem. Moderátor játékostárs cukkolásáért egy hónapra törölt a játékból.
A lánykori nevem Orbán, nosza bejelentkeztem orbángyőz néven, vígan újra kezdve a játékot. De közbeszólt egy térképzsugorodás, a betűkkel együtt ( nem láttam már őket ), amit jeleztem az üzemeltetőnek. Na tessék! Most meg politikai színezetű lett a nevem!
Töröltek.
Következtetés: a moderátorok és egyes játékosok közt összefonódás van (Ernestuto)
illetve nem igen figyelnek azok semmire, csak ha szemhöz jön nekik az info.
Különben az az érzésem a térkép és a betük nem az én PC-m hibája, mert a probajáték térkép megmaradt képernyő nagyságunak. zsuzsana2
toto92 Creative Commons License 2005.11.19 0 0 22

Nemrég kezdtem újra játszani a honfoglalóval, és ennyit az egészről:

 

-

 

Mondhatni, remek színvonal...

The exorcist Creative Commons License 2005.09.02 0 0 21
Én is rendszeresen játszottam régebben a Honfoglalón. Szerintem a játék dizájnja egész jó, amivel én nem vagyok megelégedve az a kérdésadatbázis. A feleletválasztós kérdések még csak hagyján, de néha teljesen kiakadok amikor ilyen tippelős kérdés jön elő, hogy hány benzinkút van Németországban, vagy hány szög tartja össze a Golden Gate hidat... Már többször reklamáltam az üzemeltetőknek, hogy csináljanak egy normális kérdésadatbázist, de válaszra sosem méltattak...
dblack Creative Commons License 2005.08.22 0 0 20
Egy kicsit ez is off de lehet, hogy valakit érdekel. Egy olyan massive-multiplayer-online játekról van szó ami gyönyörűen játszható PocketPC-n is, de asztalin is. Nincsenek reklámok, képek, nagy adatforgalom, letöltendő kliensprogi és még fizetni se kell érte.(tök ingyenes) Van helyette több mint 7000 aktiv játékos, belső levelező rendszer és több nyelvű menü. (magyar sajnos nincs,de angol,német,spanyol,francia választható) Stilusa time-thick (rts-tbs hibrid) űrstratégia. Akit érdekel itt regisztrálhat (kb 3 perc) : http://www.astrowars.com/register/?r=97523
városlakó Creative Commons License 2005.02.05 0 0 19

Összegyűjthetjük!

Előzmény: okqn14 (18)
okqn14 Creative Commons License 2005.02.04 0 0 18

A lényeg a szervesen van, mivel szénatom van benne. "Szerves gáz" meg elég hülyén néz ki a kérdésben.

Tényleg a nagyon hülye kérdések válaszait nem gyűjtjük ide össze?

 

okqn14 

Előzmény: mgezsa (16)
untyi Creative Commons License 2005.01.31 0 0 17
Kevés a licitálható termék/szolgáltatás. Nem értem, miért nem látnak benne üzletet. Vagy 10X ennyi kellene!
mgezsa Creative Commons License 2005.01.17 0 0 16
Csak egy észrevétel. Némelyik kérdésre elég hülye válaszokat kell adni. Példakérdés:
Melyik a szerves üledékes ásványi kőzet(!) az alábbikak közül?
Helyes válasz: FÖLDGÁZ!
Na azt hittem lefordulok a székről.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!