Keresés

Részletes keresés

keviczki Creative Commons License 2004.08.27 0 0 62

Nem elvakultak, hanem MAGYAROK...

kiállunk mindenkiért :)))

Azt tudni kell, hogy van nagyon sok olyan dopping ami csak nagyon drágán mutatható ki. Ezért nem csinálják meg ennek a tesztjét.....

szóval köpködhet nekem bárki mert a tehetősebbek ezt használják... (nagyon drága) 

amig ezt nem vizsgálják addig a WADA nem ér semmit..........

1-2 sportolót rátesznek a kersersztre, mintha csinálnának valamit és ettől jól érzik magukat.

egybként nem csak magyaroktól vettek el érmet, és róluk nem megy a balhé annyira....

valakinek piszkálja a csőrét, hogy egy kis 10Milliós ország fajlagosan sok aranyat visz.....  meg az, hogy valamit tőlünk nem kaptak meg.... most példát statuálnak..

JA MINDENKI DOPPINGOL.... egy sima bablevessel + kenyérrel nem megy....

Előzmény: carby303 (60)
prokator Creative Commons License 2004.08.27 0 0 61

te meggargyultal b+ --- miert bojkottalnak a helyes kedves, de felfegyverzett es ezzel nagy sikereket arato magyar anyak (Igaly, Nagy) a jatekokat negy ot kokszos csalo es a nekik falazo hivatalossagok, illetve mediamunkasok miatt?

proki

Előzmény: Törölt nick (-)
carby303 Creative Commons License 2004.08.27 0 0 60

blondes meg a tobbiek! van meg olyan bolond, aki azt gondolja, hogy fazekas es bandaja tiszta????

ennyire nem lehettek elvakulta magyarok.

Előzmény: blondes (53)
Chromi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 59
AVE! Ne feledd! Ő amerikai a WADA kanadai
Előzmény: viracocha73 (49)
callman Creative Commons License 2004.08.26 0 0 58

Igen eltávozott, mert már majdnem szétrobbant a hólyagja, és ha nem megy el, akkor lett volna vizeletminta dögivel.......

Nem olyan bonyolult dolog ez.

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 57
Túl durván fogalmaztam, csak annyit szerettem volna mondani,hogy ezzel az erővel, bármelyik diszkoszvetőtől el lehetne venni az aranyat! Igaz Fazekas egy óriási hibát követett el azzal, hogy eltávozott a helyszínről, bár a mintavétel színvonaláról megvan a véleményem. A németek reagálását pedig egyszerűen aljas támadásnak tartom, hisz ők a nagymesterei a dopping műfajának!
Előzmény: Traubi (35)
ART.M Creative Commons License 2004.08.26 0 0 56

Mélységesen felháborít a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) munkatársainak viselkedése. Ezért javaslom, indítsunk egy mozgalmat (Urea Hungarica) és szolidaritásunk jeléül mindenki küldjön el a WADA központjába 75ml vizeletet, hogy nehogy kifogyjanak a készletekből… Magam a WADA európai központját javaslom, melynek címe a következő:

World Anti-Doping Agency (WADA)

Avenue du Tribunal-Fédéral 34

1005 Lausanne

Switzerland

Dani Amp-Land Creative Commons License 2004.08.26 0 0 55

Sziasztok!

Megcsináltam a petíció angol nyelvű változatát, légyszi toljátok meg!

http://www.PetitionOnline.com/dc8d885/petition.html

Köszi mindenkinek! Hajrá Szombathely, Hajrá Magyarország!!!!!!!!!!!!!!!

viracocha73 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 54
Szerintem olyan tüntetést kellen rendezni a Kossuth téren ahová tényleg elmenne 2,5 millió ember!!! Valamelyik sportszervezetnek vagy mitudoménkinek meg kellen hirdetnie hétvégére, hogy mindenki menjen el, ui. másképpen nem lehet felhívni a nemzetközi közvélemény figyelmét arra, ami itt folyik.
blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 53

Mindenki figyelmébe ajánlom!

Azért ez már mond valamit!!!!!!

Ma délutánig elő kell keríteni Annust!

MTI
2004. augusztus 26., csütörtök 11:47

"Ránk szálltak rendesen" - összegzett Molnár Zoltán, a magyar olimpiai csapat vezetője, miután a NOB és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség felszólította a magyar csapatot, árulják el Annus Adrián pontos tartózkodási helyét csütörtök délig. A határidőt sikerült csütörtök 17 órára kitolni. Annus és Fazekas kedden hagyták el Athént.

<!-- if (is.ie || is.ns4 || is.ns6) { document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); document.write(''); } else { document.write(''); } //-->

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) felszólította a Magyar Olimpiai Bizottságot, hogy csütörtökön 12 óráig adja meg az athéni játékokon kalapácsvetésben aranyérmes Annus Adrián pontos tartózkodási helyét. A határidőt 17 óráig sikerült kitolni.

"A NOB és a WADA határozott kérésére tegnap a Magyar Atlétikai Szövetséggel (MASZ) közösen 16 pontban közöltük, hogyan lehet Annus Adriánt elérni" - mondta Molnár Zoltán, a magyar csapat vezetője. "Ebben a levélben leírtuk az összes rendelkezésünkre álló információt, a versenyző mobilszámát, címét, az utazási útvonalát, edzője, menedzsere elérhetőségeit és a megadott időpontig, 21 óráig elküldtük a választ."

A két nemzetközi szervezetnek nem volt elegendő, hogy közölték Annus Adrián adatait, a nehézatléta pontos tartózkodási helyét szeretnék tudni. Molnár elmondta: "Ma reggel kaptunk egy határozott kérést, hogy 12 óráig közöljük, hol lehet Annus Adriánt megtalálni. Mivel nagyon rövid volt a határidő, kértük a módosítását, és sikerült 17 óráig kitolni. Kértük a Magyar Atlétikai Szövetséget, hogy írásban adja meg a lehető legrövidebb időn belül, hol található a versenyző."

Fazekas miatt ellenőrzik Annust

Molnár elmondta, egyértelmű, hogy a diszkoszvetésben győztes, majd doppingvétség miatt aranyérmétől megfosztott Fazekas Róbert esete miatt barátját és klubtársát, Annust is újból ellenőrizni akarják. "Ránk szálltak rendesen" - tette hozzá.

Mérei László, a MASZ szakmai igazgatója elmondta, felvették a kapcsolatot Annussal, s hamarosan közlik, hol lehet elérni. Annus és Fazekas szombathelyi barátaikkal kedden indultak el Athénból gépkocsival. Fazekas jelezte, csütörtök délután sajtótájékoztatót tart Szombathelyen.

Traubi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 52
Meglehetősen naív elképzeléseid vannak.
Előzmény: blondes (50)
blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 51

Annustól is elvehetik az aranyat

Bajban a magyar dobósport: a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség, a WADA Annus Adriánt keresi. Az olimpiai bajnok kalapácsvetőnek vasárnapig újbabb vizeletmintát kell adnia, különben elvehetik az aranyérmét. Annus - akit Athénban négyszer ellenőriztek - felháborodott, és befejezi pályafutását.

Erre varjatok gombot!!!!!!!!

Hát erről beszéltem eddig, nem lehetünk birkák!!!

blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 50

viracocha73 és Redsas !

Igazatok van! A WADE-ben is emberek vannak, és remélhetőleg nem csak azok a köcsögök akik egy névtelen levél alapján üldözik a magyar dobó atlétákat.

Egyébként úgy tünik e levél alapján már nemcsak a dobó atlétákat, hanem más sportolókat is sürün ellenöriznek, pl: Balogh Gábor öttusázott  állitólag 2 szer is ellenörizték.

Ezek már rég nem az olimpiai eszmét szolgálják. A NOB szerintem nost nem áll a helyzet magaslatán.

EZ AZ OLIMPIA MÁR CSAK A DOPPINGRÓL SZÓL!  

Hol vannak coubertini eszmék? 

Úgy gondolom ezért kell tiltakoznunk, mert  egy rossz indulatú levél alapján nem szabad engedni, hogy BECSÜLETES embereket alaptalanul hurcoljanak meg.

Bizom benne és remélem, hogy a magyar emberek most nem lesznek "birkák" és  nem mennek el tétlenül az elmult napokban történt magyar sportolókkal szembeni atrocitások mellett.

Fellebezni kell és a végletekig el kell menni (Nemzetközi Sportbiróság).

Hajrá magyarok!!!!

viracocha73 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 49
Érdemes lenne ám egy nemzetközi jogász (mondjuk Lattmann úr:)) de jöhet a Valkis is, véleményét kikérni, ui. tegnap hallottam, hogy a WADA-val a NOB írta alá a szerződést: kérdés a sportolókra kiterjed e NOB által megkötött szerződés joghatálya? Elég nagy a zűrzavar itt. Azt sem értem, hogy a WADA-nak hogy a fenébe lehet ekkora hatalma? Az egyik magyar sportolót a szilveszteri buliról hurcolták el vizeletmintát adni. És azt is tegnap hallottam, hogy az egyik amerikai atléta már nyert pert a WADA ellen éls visszakapta az érmét.
redsas Creative Commons License 2004.08.26 0 0 48

Én átvenném az érmet,de azt a átadás után a dobogón hagynám!!

Vagy mint régebben az amerikai feketepárducok csinálták az olimpián.

blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 47
Egyetértek Veled! De a bojkott egy kicsit erös lenne! Más fajta megoldás kellene!
Előzmény: Törölt nick (-)
blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 46

Traubi!

No comment!

Másképp értelmezzük a témát!

Előzmény: Traubi (45)
Traubi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 45
A kérdésem annyi volt, hogy a leírtakat teljesen komolyan gondolod-e vagy csupán erősen karikírozni akarod azokat a véleményeket, miszerint itt egy világraszóló magyarellenes összeesküvésről van szó, mert már mindenki unja, hogy mindent mi nyerünk, és különbenis?
Előzmény: blondes (44)
blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 44
Nem értem a kérdésed Traubi! Ird meg bövebben!
Előzmény: blondes (42)
Traubi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 43
Ez most komoly vagy irónia? Ha komoly, akkor nagyon rossz szöveg.
Előzmény: blondes (42)
blondes Creative Commons License 2004.08.26 0 0 42

Sziasztok!

Úgy gondolom, hogy az egész dopping botrány kirobbanásáért az a magar névtelen ember a felelös aki levelet irt a világ felé. Helyébe én felakasztanám magam. ÁRULÓ!!!! IRIGY!!!!

Saknos a NOB felült ennek a gaztettnek!!! Ilyen formán már rég nem az olimpiai eszme a tét a játékokon!!!

Fazekas helyében én talán még be is borotottam volna az ellenöröket.

IRIGY A VILÁG A SIkEREINKRE!!!

Javasolnám ha végett ér az olimpia rendezzünk tüntetést a görög nagykövetség elé!

A görögök azon a véleményen voltak, vannak, ha már nekünk van doppingügyünk, mások se maradjanak ki belöle!

Rászálltak a magyarokra!

HAJRÁ MAGYAROK! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!

sala22 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 41
Egy pillanatra képzeljétek el, hogy három kínai doppingbotrányba keveredik, majd ezután az egész csapat hazamegy. Mi lenne a véleményetek. Hogy bátran kiálltak a társukért, vagy az, hogy mindenki sáros, ezért menekülnek? Szerintem a legtöbben az utóbbira gondolnának. Szóval egy ilyen visszalépés csak nekünk lenne káros.
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 40

OFF!

Ugyan grafomániás vagyok, de magamban még nem beszélek. :-) Egyszerüen nincs téma.

ON!

De visszatérve a tárgyra. Úgy tudom jogásznak készülsz. A szabály az, hogy a versenyben elöl kell végezni és produkálni kell egy negatív doppingtesztet.

A szabályos doppingteszthez 75 ml vizelet kell. Mint ahogy a lehallgatott telefonbeszélgetés bizonyíttéként való felhasználásához lehallgatási engedély.

Namost tegyük fel, te vagy a második helyezett jogi képviselője. Mit teszel? (De őszintén! ;-) )

Előzmény: Törölt nick (39)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 39

OFF

Szervusz! Örülök, hogy megnyilvánultál.

Mostanában ritkán látunk a jogtudomány topikban.

Mi a helyzet veled?

ON

Előzmény: Törölt nick (37)
jokedv Creative Commons License 2004.08.26 0 0 38

Teljesen igazad van. 

Valóban a sorozáskor is meg kellett tenni, amiről írtál.

Nem az mondom, hogy hu de örültem, de ez van!

Előzmény: Törölt nick (37)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 37

Én sem tudok pisilni ha néznek, pláne, ha a seggemben nyúlkálnak.

Próbáltad már? Akkor elég érdekes az anatómiai felépítésed. Mert tele hógyaggal elég nehéz visszatartani prosztatamasszázs közben a vizeletet. :-)

Egyébként hivatalosan eddig senki sem mondta, hogy belenyúltak. Valószinüleg megkérték, hogy hajoljon le és "húzza szét". Ahogy a sorozáson is. Ja, az már nem divat. Mármint a sorozás. :-)

Előzmény: Csbalázs (31)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 36
Na, most már Annus aranyát is el akarják venni, négyszeres pozitív doppingteszt után. Éppen reggelievés közben olvastam, de el is ment az étvágyam.
Traubi Creative Commons License 2004.08.25 0 0 35
Remek! Akkor adjuk vissza Ben Johnson aranyát, és vissza az NDK-s Günterhildákkal!
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.25 0 0 34

Kedves Hozzászólók!!! Ma nincs olyan élsportoló a világon aki nem használna valamilyen doppingszernek minősülő anyagot. Csak van akinél ezt ki lehet mutatni és van akinél nem! Ezzel az erővel, mindenkit ki lehetne zárni!!

Csbalázs Creative Commons License 2004.08.25 0 0 33

Nem mondtam, hogy nem hibázott. Persze, hogy hibázott, de nem arányosan bűntetéssel. Ezt is ő is tudja. Ja és ő pont nem az a nagy darab ember, legalábbis a diszkoszvetők között, kifejezetten kicsinek számít.

Miután elvették az aranyát, miért maradt volna a faluban. Ráadásul onnan ki is zárták. Elvették az akkreditációját is.

Előzmény: SuperBazza (32)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!