Keresés

Részletes keresés

perempe Creative Commons License 2004.08.26 0 0 60
Jogos a topic.
vicc Creative Commons License 2004.08.26 0 0 59
-férfi pólósaink rendszerint szláv bírókkal küzdenek . az Ő nagyságukat mutatja az elért eredményeik

ismét egy városi legenda. az szajkózzuk (én is), amit a sajtó. ha a riporter azt mondja, hogy ellenünk fújnak, akkor elhisszük neki, ha igaza van, ha nincs. ha azt írják, akkor.... stb. ha kikapunk, akkor a bírók miatt, ha nyerünk? arról miértnem olvasunk soha, hogy mekkora felzúdulás volt anno mondjuk, amikor olimpiai elődöntőben lezúztuk a jugókat? lehet, hogy a 'belgradszkij vecser' vezércikkek sorozatát szentelte annak, hogy a magyaroknak hogyan fújnak az egész oilmpián?

nézzük a tényeket:

jugók ellen 6-5 az emberelőnyök aránya nekünk (olasz, spanyol bírók)
horvátok ellen 12-11 az emberelőnyök aránya nekünk (holland, spanyol bírók)
usa ellen 12-11 az emberelőnyök aránya nekünk (szlovén, török bírók)
kazahok ellen 9-5 az emberelőnyök aránya nekünk (lengyel, brazil bírók)
oroszok ellen 11-10 az emberelőnyök aránya nekünk (szlovén, görög bírók)

komolyan, most miről beszélünk??? minden meccsen mi kaptunk több emberelőnyt...
Előzmény: Chromi (54)
vicc Creative Commons License 2004.08.26 0 0 58
-egyiptomi bírókat kaptak a kézis lányok miután a férfiaink elgatyázták őket

sorry a stílusért előre is, de. (nem vedd magadra)

mekkora bullshit már, ezen már tényleg csak röhögni kell. iq rulz.

és mekkora unintelligencia kellene ahhoz, hogy valaki tiltakozzon az egyiptomi sporik ellen. kérdem én. a franciák nem verték el az egyiptomiakat? és hogy verték el? úgy, hogy egyiptom végig vezetett 2-3 góllal, és a végén némi bírói ítéletek hatására egyetlen góllal nyertek (ld 20 mp-cel a vége előtt egyiptomi támadófault...)

vajh egy teljesen alaptalan tiltakozás növelné a magyar csapat jó hírét? oké, az egyiptomiak helyére megkapjuk a német párost. akkor mi lenne? ellenük is habzó szájjal tiltakozunk? mert megvertük a németeket.

vagy egyszerűbb hozni egy szabályt, hogy a magyarok olyan nemzetiségű bírót kapjanak, aki nekünk megfelel?

hoppá, ki felelne meg, melyik nemzetiség?

komolyan mondom annyira nevetséges ez az óvodás sírás.

szerintem mi lennénk a legjobban felháborodva, ha valamelyik magyar bíróra regálnának így a külföldiek...
Előzmény: Chromi (54)
deszka Creative Commons License 2004.08.26 0 0 57
mla68 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 56

A MOB azonnal követelje annak statisztikának a nyilvánosságra hozását, amiből kiderül, hogy az utóbbi 2 hétben az egyes sportolókat egyénileg, nemzetekre és sportágakra lebontva mikor és milyen eredménnyel ellenőrizték. Ebből világosan kiderülne, hogy "rászálltak-e" a magyar sportolókra.

Chromi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 55
elnézést szabályos
Előzmény: Chromi (54)
Chromi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 54

AVE!

Nem tiltakoztak a bíródelegálások ellen sem .

-egyiptomi bírókat kaptak a kézis lányok miután a férfiaink elgatyázták őket

-férfi pólósaink rendszerint szláv bírókkal küzdenek . az Ő nagyságukat mutatja az elért eredményeik

szegény magyar öttusázó vívásakor addig vívatták lengyel ellenfelével elvéve szabájos találatait amig Ő vesztett 

 

Vagdalthús Creative Commons License 2004.08.26 0 0 53

Maximálisan egyetértek. Azonban ő a NOB-os székét védi, szemben a magyar érdekekkel. Gyulai bezzeg harcolt és remegő gangon nyilatkozott: tényleg beleélte magát.

Ez az ember fog egy országot (mármint S. P.) képviselni az EP-ben? Indítok egy topicot, melyben lemondását forszírozom, érvekkel alátámasztva.

Előzmény: Chromi (52)
Chromi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 52
Schmidt Pál a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is . Ezért kellene elsősorban a magíar sportot védenie. Úgy látszik megint szereptévesztésben van.
Előzmény: .hun (41)
Dani Amp-Land Creative Commons License 2004.08.26 0 0 51

Sziasztok!

Megcsináltam a petíció angol nyelvű változatát, légyszi toljátok meg!

http://www.PetitionOnline.com/dc8d885/petition.html

Köszi mindenkinek! Hajrá Szombathely, Hajrá Magyarország!!!

Chromi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 50

AVE!09:55 tájban nyilatkozott Dr.Aján. A végén a riporter megkérdezte miért nem tiltakoznak . DR.Aján megkérdezte :hol?

Ez a hozzánemértés magaslata. Miért nem állnak ki egy nemzetközi sasjtótájékoztatóra egy kis jóértelemben vett fideszes arcátlansággal és kérdőjelezik meg:

-a NOB doppingbizottságának a pártatlanságát lásd: két ellenérdekelt nemzet tagja volt a három tagu bizottságban FR

-a NOB és aWADA hozzáértését lásd KOvács esete aki sérülés miatt feledta a versenyt a doppingellenőrök úgy tudták Ő a4. ezért ellenőrizték

- a WADA által kitalaált ellenőrzési metódust ugyanis vérből sokkal egyértelműbb a mintavétel

ezeket kéne leírni egyértelműen több nyelven és kiadni kommünikében

pikdáma Creative Commons License 2004.08.26 0 0 49

"...2004-ben, a versenyzés ilyen magas színvonalán, kifinomult sportolók, edzők és tanácsadók világában még mindig találunk olyanokat, akik ugyanazokat a betiltott szereket használják, amelyeket húsz éve" - fogalmazott Arne Ljungqvist a brit The Times-nak adott nyilatkozatában. ..."

 

Ki ez a Ljungqvist?

Valamelyik korszerű dopinngszereket gyártó cég marketing igazgatója?

 

Előzmény: dijonbogyo (38)
HegeG Creative Commons License 2004.08.26 0 0 48
Ja, és aki ezt a he is religious, és azért nem tud vizelni - érvelést kitalálta, azt az életbe nem nem engedném többet sportoló, sportesemény közelébe. Ezzel a kijelentéssel kezdtük el magunkat leküzdeni a görög motorbaleset szintjére, és az azóta eltelt nyilatkozásokat nézve már el is értük azt a szintet - remélem, csak a kommunkikációnkban, és a mienink ártatlanok.
HegeG Creative Commons License 2004.08.26 0 0 47
Schmittnek nem kell, sőt nem szabad függetlennek maradnia! Ő nem csak a NOB tagja, hanem a MOB elnöke, azaz FELADATA a magyar olimpikonok képviselete, ha a szükség úgy kívánja, védelme!
Előzmény: .hun (41)
07napi Creative Commons License 2004.08.26 0 0 46

Helló.

Mi van ha az Annus-tól levett minát manipulálják,a Nob Vudu-harcosai.

Igen is ilyenkor hol van az a baráti     sportszeretet, amiről schmidt a tavaly választásakor papolt, ja és nem nyert.Ne csak a napfény , árnyék is legyen a mackófelsőn.

agardianya Creative Commons License 2004.08.26 0 0 45

Szerintem senki nem vár a sportdiplomáciára (úgyis hiába) hanem ha a vívó vív a boxoló boxol, akkor smitték meg a saját dolgukat végezzék. Ha kivitték ezeket a sportolókat akkor felelősséggel tartoznak értük, akkor is, ha koxolnak, legyen már egy kicsit ez az ő felelősségük is, végülis nem osztálykiránduláson vannak . Reagáljanak, tisztázzák a helyzetet, ha meg "szerintem koxolt, ne feszegessük a dolgot"-féle sumákállapotot választják, akkor meg mit csodálkozunk ha mindenki annyit fog fel a nemzeti színű zászlónkból, hogy a magyarok azok nagyon egy tisztátatalan nép, ráadásul milyen primitíven tiltottszereznek, legalább a mi termékeinket használnák. Emiatt dolguk, nemcsak konkrétan Fazekas miatt, hanem mert az ország sportéletét képviselik. Mint magyaranyapolgár is elvárnám, hogy tudjam, hogy pl. Fazekas sáros-e vagy nem, mert könnyebb lenne azt feldolgozni hogy hülyeséget csinált, attól még nekem sportember maradna, csak gondolnám hozzá, hogy nem egy bonyolult ember, mint ezt a szegénymagyarokkal mindent meg lehet csinálni maszlagot. Amúgy meg meglehet.

Előzmény: qwertz (24)
fsinatra Creative Commons License 2004.08.26 0 0 44

én azt nem értem, hogy nincs az egész nemzetközi sportdiplomáciában egy olyan ember,aki szót emelne a doppingolások körülményei kapcsán? nem feltétlen kell hogy magyar legyen, másoknak is vannak doppingügyei...

 

de pl. Kecskés állítása szerint ő tiszta (majd a C vizsgálatból kiderül), Annust számtalan negatív eredmény után újra fel akarják keresni, Fazekas tesztjét meg sem vizsgálták, Kovács Zoltán úgy rángatjak ide-ode, mint egy Marionette-bábut, aztán őt is kizárják, + eredmény hiányában...kicsit furcsa...nézzen már utána valami nemzetközi jogászcsoport, aztán csapjanak már bele az állóvízbe...

 

máskor, ha botrány van, kiderül, hogy + az eredmény és akkor ennyi, kiázárják - megérdemli...de ezek nekem több, mint furcsák...

valami bűzlik Athénban!

történjen már valami!!!

 

 

 

Előzmény: .hun (41)
redsas Creative Commons License 2004.08.26 0 0 43
Smidth Pál teljesen alkalmatlan a MOB vezetésére a nyilatkozatai után!!!!!!!!
vicc Creative Commons License 2004.08.26 0 0 42
ha mondom, hogy nem vizsgálták meg. most akarják elérni a magyarok, hogy vizsgálják meg.
az a baj, hogy mindenki (te is, én is) sajtóból tájékozódik, onnan meg sok egymásnak ellentmondó infó lát napvilágot...
Előzmény: Vegetable (37)
.hun Creative Commons License 2004.08.26 0 0 41

Mondjuk ki! Mert így is van!

 

Nyilván Schmidt és Gyulai is kötelesek kicsit függetlenek maradni, mivel a szervezeteik képviselői, de ettől függetlenül ilyen esetben - nem azért mert magyarok, hanem azért, mert (feltehetőleg - bár ez nem bizonyított) jóérzésű emberek - ki kellene llniuk a sportolók mellett!

7z Creative Commons License 2004.08.26 0 0 40

dijonbogyo:

teljesen egyetértek veled. egyszerűen kritikán aluli a magyar sportdiplomácia. a legalapvetőbb kötelezettsége lenne, hogy minimum reagál a nemzetközi sajtóban elhangzott valótlan sajtónyilatkozatokra, kijelentésekre.

pl. kőkeményen helyreigazítást kér a baromi objektív The Times-tól, és az összes többi nemzetköti sajtóorgánumtól (legyen az tv, újság akármi), rögtön reagál a leírtakra (pl. igaz, hogy kizárták doppingvétség miatt  fazekast de _NEM_ igaz az hogy csalt volna, vagy hogy megvizsgálták volna a mintáját és az pozitív eredményt mutatott volna), sajtóperrel fenyeget stb.

 

Ehhez persze kellene egy egy jó sajtófigyelő csapat aki kőkemény PR-ral ezekre lecsap. különben senki sem mossa le rólunk, hogy a "magyarok csalók". szégyenletes, hogy erre sem képesek, és ilyen, a sajtóban megjelenő valótlanságok következtében ha külföldön valaki ezen orgánumokból tájékozódik és lát egy magyart a dobogón vagy annak legfelső fokán, annak rögtön az ugrik be hogy...

Persze a magyar spordiplomáciának ilyen képessége sincs, amely révén az imidzsünket polírozhatná. (vö.: usa, fr.o, stb.)

 

vérforralóan dühítő és szánalmas

 

Előzmény: dijonbogyo (38)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.26 0 0 39
Egyetértek:)))
Előzmény: Vegetable (34)
dijonbogyo Creative Commons License 2004.08.26 0 0 38

Újabb adalék a remek sportdiplomatáink áldásos munkájáról:

"... Ljungqvist és az őt megszólaltató The Times is úgy fogalmaz, mintha a szombathelyi sportolót doppinghasználaton érték volna.

A NOB orvosi bizottságának elnöke azonban sokkal messzebb ment ennél és közvetve a doppingolással indokolta a magyar versenyző kizárását. "Szinte hülyeséget csinált. De ez megvilágítja a doppingellenőrök munkájának hatékonyságát is, de még inkább azt mutatja, hogy 2004-ben, a versenyzés ilyen magas színvonalán, kifinomult sportolók, edzők és tanácsadók világában még mindig találunk olyanokat, akik ugyanazokat a betiltott szereket használják, amelyeket húsz éve" - fogalmazott Arne Ljungqvist a brit The Times-nak adott nyilatkozatában.

 

A lap továbbment Fazekas lecsalózásánál, és azt írta a magyar diszkoszvető esete kapcsán, hogy "újabb élvonalbeli atléta produkált pozitív doppingtesztet..."

 

Kérdem én, hogy lehet, hogy a 25mili megvizsgálása nélkül kijelentheti valaki, hogy Fazekas eredménye pozitív (kvázi mindha találtak volna benne valamit), diplomatáink meg nem szólnak semmit?  No comment.

Vegetable Creative Commons License 2004.08.26 0 0 37

1. A NOB szerint megvizsgálták!!!

2. Ha mégse, tapossa ki a beleket, hogy vizsgálják ki, és ne mondja, hogy nem lehet, mikor az össze megkérdezett doppingszakértő szerint bőven elég mennyiség, és csak lehet emiatt kizárni, de nem szoktak!!!

Előzmény: vicc (35)
HegeG Creative Commons License 2004.08.26 0 0 36
Akkor legalább azért küzdjön, hogy bevizsgálják végre!
Egy ilyen lelet bevizsgálása csak pár óra, minek kell ezen tökölődni ennyit?!
Előzmény: vicc (35)
vicc Creative Commons License 2004.08.26 0 0 35
most mit tegyen a mob, ha így történt? hazudjon? nem vizsgálták meg a leletet, így természetesen nem lehetett se negatív, se pozitív.
Előzmény: Vegetable (34)
Vegetable Creative Commons License 2004.08.26 0 0 34

Bassza meg, ha egy icipici tisztesség szorult volna abba a rohadt Schmitt Pálba, akkor most és azonnal lemondana az az isten barma!!!!

 

"Fazekas szerint a leadott mintát megvizsgálták és a lelet negatív. A sportoló cáfolja, hogy csalt volna, és fontolgatja, hogy befejezi a sportolást. Közben Schmitt Pál, a MOB elnöke nyilatkozatban cáfolta Kamuti Jenő, a NOB orvosbizottsági tagjának korábbi állítását, miszerint a leadott mintát megvizsgálták volna és az negatív lett. Pedig Fazekas is erősen hivatkozik arra, hogy negatív lelettel vették el tőle az aranyat"

 

Basszus a MOB cáfolja, hogy a NOB szerint nem doppilgoltunk??? Meg a te jó kurva anyádat Palika, te állat!!!

 

Ilyet se láttam, az ügyész védi a vádlottat, amig a védőügyvédje próbálja kiverekedni neki a halálos itéletet!!! Ugy kéne kirugni, ha nem mond le, hogy tőből szakadjon ki a nyelve, amit más országok seggében tart!!!

 

(na most kicsit lehiggadtam...)

cemper Creative Commons License 2004.08.25 0 0 33
CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET!

mégis baszd meg a kurvaanyádat, te vigyorgó majom.
Steve the Great Creative Commons License 2004.08.25 0 0 32
Hát... engem is érdekelne, hogy mi baja Schmittnek Fazekassal... Már az első nyilatkozatában is azt mondta, hogy fölösleges a fellebbezés a NOB-hoz, az aranyérmet úgysem kaphatja vissza, majd az IAAF-nél emeljen panaszt, hogy az esetleges büntetését csökkenthesse...
Ez a mai "nem szeretném, ha a többi sportoló becsületes munkájára kihasson az ügy" és "reménykedtem, hogy a fegyelmi bizottság enyhe ítéletet hoz" típusú megnyilvánulásai ismét "igazi" sportdiplomára vallnak...
Előzmény: HegeG (30)
zsuzsa Creative Commons License 2004.08.25 0 0 31
Ugyan már, SP legfőbb gondja a saját karrierje és az, hogy ennek elősegitésére egyszerre hány hátsóban tartsa a nyelvét.... Konkrétan smitpali mikor állt ki sportoló, sportolók vagy Magyarország érdeke mellett? Nem érdekli igazán, hogy Fazekas doppingolt-e, csak az, hogy a NOB-nak mindig igaza legyen. Én nem várok sokat egy olyan embertől, aki támogatta a Los Angeles-i olimpiai bojkottot ....
Előzmény: HegeG (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!