Csakhogy végre van valakinek egy normális észrevétele! A nő nálam akkor írta le magát, amikor 2006-ban a VB-n kifejtettem, őt jobban érdekli a focisták kiézete a játéktudásuknál.
Tudni kell ehhez: én is női nemhez tartozom és focirajongó vagyok. Számomra a játéktudás dominált mindig, hiszen a labdarúgókat ezért fizetik, nem csak, hogy magazinok címoldalán pózoljanak.
Elhiszem, hogy a nők nagyrészének véleménye egyezik Dombóvári Vandáéval, ám ez nem tükröz valami nagy hozzáértést. Erről az a latin idézet jut eszembe, amely magyarul úgy hangzik, hogy "ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna."
Hát ennyit erről. És nekem sem tetszik a stílusa, ami, mint tudjuk, maga az ember...
tudom, nem teljesen idevágó téma DE: Kérem írjon ide, aki szereti, vagy nem szereti Dombovári vandát. Azért kérem, mert lehetőség lenne lecseréltetni, ha a médiában erre kellő "támogatás" jelenik meg. Szerintem ez egy óriási lehetőség, hogy ez az egoista mindenkinátgyalolglokcsakengemkíméljetekmertolyankisaranyosvagyok nőszemély eltűnjön a képernyőröl. Zoli
Nagyon küszönöm! Ő egykor a Nagykőrösi Kinizsi jobbösszekötője volt, az Aranycsapattal is játszott egy pályán! Nem ez az egyetlen ok, amiért én annyira szeretem a focit, de tény, ez is közrejátszik benne.:)
Na , ez tökéletesen igaz! De azért legalább láttam a meccseket. Halkítsd le egyszer a TV-t és próbáld meg te közvetíteni a meccset! Vagy egyszerűen csak hangtalanul kövesd! Próbáld ki – nekem beválik, ha már nagyon idegesít a sok "káposztafej", ahogy egykori focizó édesapám mondja, aki amúgy most lesz 70 éves.:)
jobb lett volna,ha 2006-ban sem akarnak róla említést tenni...igaz,Léderer és Világi a közvetítések alatt is csak néha hozták szóba a meccset az "érdekes" sztorijaik mellett...
Na ja, Stohl kozben ujra vezethet, en el is inditanam Palikkal parban a Dakaron. Naponta lathatnank 2 oras tudositast arrol, ahogy az RTL 2 hos musorvezetoje halalt megveto batorsaggal lapatolja a homokot a kerekek alol.
Nyugi! Rögtön jön Kaszkadör Alkoholista Bangyi egy újabb túlélövel,akkor majd visszasirod a Palik suttogását! Valóságos allergiám alakult ki Bucibabyre. Asszem átrakom a 99-es programhelyre, nehogy véletlenül rányomjak, és befulladjak. :o))))
Ha jól tudom Héder Barna az RTL Klub sportosztályának vezetője. Az a Héder Barna, akinek a stábja az olimpián a vívás közvetítést csinálja, azaz az egész világnak ők szolgáltattak. Héder Barna még pár éve a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke volt.
Ennél a Héder Barna vezette sportszerkesztőségnél nem fért be az aranyérmes kalapácsvetőnk.
Palikot mar reg el kellett volna asni Dakar mellett a sivatagban, 5 meter melyre. A penteki repulos versenyt gyakorlatilag nezhetetlenne tette az uvoltozesevel. Meg az okos beszolasaival: "A sebesseg 423 km/h! Dehat ez a repulogep nem is tud ilyen gyorsan menni!"
Az Rtlt szerintem az is minősíti, hogy még mindíg leadja a forma egyet. Nemtom ti hogy vagytok vele, de szerintem nagyon elvakult "rajongó" az, aki annak örül, hogy sumi megint nyert, mint 6 éve egyfolytában, az egész közvetítés arról szól hogy palik (róla is tudnék mit fröcsögni :D) ordítja hogy sumaher, sumaher.
Rtl műsorai úgy sz*rok, ahogy vannak. Mondjuk az Aliast meg a 3. műszakot szeretem, de ugyebár ez nem kapcsolódik az olimpiához :))
Valóban bekaphatja! Rég nem nézem a limonádé filmjeit, a nulla Hiradóit, ahol fontosabb mindenféle egyfilmes sztárocskák viselt ügyei, mint a komoly dolgok. Hányingerem van attól is, hogy még a ruházaton is képesek kitakarni a legkisebb emblémát is, elvégre "reklám". Még szerencse, hogy a Királyi TV egyre nézhetöbb.
Mindig is az volt az elvuk, hogy "ha nem mi kozvetitjuk a meccset/versenyt, akkor nem is szamolunk be rola (esetleg egy fel mondatban, ket nap mulva megemlitjuk".
De a tobbi, hasonloan szinvonalas csatorna ugyanezt csinalja.
A világon annyi izgalmas, érdekes, sokkal nagyszerűbb, hasznosabb és fontosabb dolog van, mint az ún. profi sport - felháborító, hogy ennyi ember pazarolja rá az idejét...