Dunaújvárosi ruhagyárbezárást. "TE JÓ ISTEN!" - hogy a lázasan is lendületes "mestert" idézzem egy dunaújvárosi lakossági fórumról... Az egész EU azért küzd, hogy korlátozzák a kínai ruhák dömpingjét. Erre Gyurcsányi micsiál? Elmegy Ázsiába, hogy meggyorsítsa a magyar ruhaipar tönkremenetelét. "TE JÓ ISTEN! TE JÓ ISTEN!"
Há pérsze! Olyan hamvas és naív vagyok, mint Medgyessy Péter, assse tudom miazhogy (!) prosztata, csak dobálózok itt a zidegen szavakkal...mint az ex-miniszterelnökünk.
A csalódások közül mindég a kellemes a kellemesebb...
Kivételesen örülök, hogy csalódtál. :)))
De hogy ne csalódj megint, természetesen megszavazom neked a pontot - de csak akkor, ha legalább olyan jól nézel ki, mint Kósáné Kovács Magda :)))
Huhh, ennyire hülyének azért ne nézz... Úccse fogod elhinni, de hirtelen, ahogy olvastam a soraidat, belevillant a zagyamba a következő kifejezés:
PROSZTATASZEKATÚRA
Most ha azt írom, hogy azért értetlenkedtem, hogy válaszképp ezt a poént elsüthessem, a zaligai hűs habokra meg nem gondoltam, akkor úccse hiszed el, ugyi ;-)))
Nyilván akaratod ellenére, de e szöveged úgy is értelmezhető, miszerint bekalkulálod közeli holttetemmé válásodat, holott eredeti célod szerint talán az aligai hűs habokra gondoltál. Fúj, de pocsék az ilyet magyarázni. Boccs... :(
Hááát, mostanság minden kérdésessé válik... A büntetőjogban állítólag létezik egy olyan íratlan szabály, hogyha az elkövető azt bizonygatja az ügyvédjének, hogy nem bűnös, akkor 99% annak az esélye, hogy valójában az. Ettől bizonytalanodtam el e' kicsinykét..
Szerzodesajanlatot, egy rendkivul kedvezo lizingkonstrukcioval.
Oteves futamidovel lizingeli tolem a hazamat. A futamido vegen 100 forint maradvanyerteken megvasarolja a hazat. A lizingszerzodes futamideje alatt pedig berbeveszem tole a hazat. Az altalam fizetendo berleti dij azonos az altala fizetendo lizingdijjal. Ez teszi kulonosen vonzova az ajanlatot, hiszen nincs folosleges penzmozgas. Ot even at nyugodtan lakhatom a hazamban.
Igaz, ot ev multan mindossze 100 forintert el kell adnom neki a lakasomat.
Hogy ez hasonlit a lakasmaffia modszereire...?
Ugyan kerem. Hiszen Gyurcsany Ferenc talpig uriember.