Keresés

Részletes keresés

csizio Creative Commons License 2006.03.16 0 0 3
Szervusztok!

A segítségeteket kérem.

Most következő nyárra keresek szállást 2-3 család részére észak-nyugat Isztriában (lehet Horvátországban, de Szlovéniában is). Előnyös lenne, ha magyar tulajdonosa lenne az apartmanoknak.

Előre is köszi.

Üdv: csizio

hoppaaa Creative Commons License 2004.09.08 0 0 2
Szlovénia mintegy 40 km hosszú tengerpartja nem kinál annyi lehetőséget, mint Horvátország. Pirano tényleg gyönyörű :) láttad azt a hatalmas kagyló szenteltviztartót az egyik templomban?
Előzmény: Pueblo (1)
Pueblo Creative Commons License 2004.09.08 0 0 1

Én most jöttem haza a szlovén tengerpartról. GYÖNYÖRŰ!!!!

Ezt főleg Piran-ra értem.

Az viszont tény, hogy a szlovénok láthatólag elsősorban Horvátországot részesítik előnyben. Ennek oka főleg az árban kereshető szerintem.

Előzmény: NTHAM (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.08.21 0 0 0
Hát sajnos segíteni nem tudok, de engem is érdekelne a dolog.
Előzmény: NTHAM (-)
NTHAM Creative Commons License 2004.08.20 0 0 topiknyitó

Az utóbbi években bejártuk Európa összes tengerpartját, aztán rájöttünk, hogy egy helyen még nem voltunk: Szlovéniában. Aztán arra is rájöttünk, hogy nemcsak a tengerpartjáról nem tudunk semmit, de még az országról sem sokat, pedig itt van a szomszédban.

Szeretném ebben a tanácsotokat, segítségeteket kérni, hogy érdemes-e elmenni Szlovéniába a tengerpartra, milyen színvonalú, felszereltségű, homokos vagy kavicsos, gyorsan vagy lassan mélyül és hogy milyen árak vannak, mennyire könnyű szállást találni, milyenek az emberek, stb, stb,....

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!