Az lemaradt, hogy bármelyiket. Természetszerűleg engem főleg a ker. felekezetek képviselői érdekelnek, de még más kereszténységre hivatkozók (Jehova Tanúi, mormonok) is.
Gondolom nem 1.-re Ns jönne mert ez elég khm... kockázatos , és nem csak neki nekünk is , mert a lebonyolításban lehetnek kicsiszolatlan elemek amik a dijalóógus rovására mennének. Jobb lenne előbb 2x-3x belőni a rendszert.
A szavazatos ügy elég jónak látszik csak nehogy fridis stílusu legyen belőle.
Gondolom nem 1.-re Ns jönne mert ez elég khm... kockázatos , és nem csak neki nekünk is , mert a lebonyolításban lehetnek kicsiszolatlan elemek amik a dijalóógus rovására mennének. Jobb lenne előbb 2x-3x belőni a rendszert.
A szavazatos ügy elég jónak látszik csak nehogy fridis stílus legyen belőle.
Én itt csak 1 vagyok ak sok közül, aki leadta a saját első javaslatát. Meg is írtam, hogy jöhet a többi. És akikre a legtöbb szavazatot leadjuk, azt hívjuk meg. Vagy hogy is lesz ez ? Szóval ez még nem tiszta, bocs.
vsz ez így korrekt, én is így gondolom. (ami nálam pontosítást igényel: Krisztusban egyenlőek. És itt vallási dolgok kerülnének tisztázásra, gondolatcserére. És ez a terület az egészen biztosan, ahol egyenrangú felek vagyunk.
Ha valakinek személyes problémája van az illetővel, akkor ne az interjú alatt adjon neki. Vannak más időpontok , formák és lehetőségek is. Nem (csak)saját magát hanem a fórumot is lejáratatná.
Talpnyalást , hajbókolást viszont Ő a -megkérdezett -se várjon. Itt reményeim szerint egyenrangú felek fognak beszélgetni.
Én utoljára 1992-ben voltam valakinek az előadásán, melyen hitbeli dolgokról volt szó. Így Reisinger doktor előadásán sem voltam, egyen sem, ugyan miért is mentem volna? Én beszélni kívántam volna vele, nem előadást hallgatni. Utóbbi nekem nem kell, én már rég hallok bárkitől, egyszerűtől is, kicsitől is, sőt, attól többet, hol van ahhoz Reisinger? Nem kell ehhez magas helyen álló fényes ember.
Kedves CSerfa ! Én egy nyílt előadáson találkoztam Dr.Reisinger Jánossal, én sem a lakásán kerestem fel. Gondolom, te is valami ilyen helyen találkoztál vele. Előadás után közvetítő nélkül is, nyugodtan személyesen odamehettél volna, s megszólíthattad volna.
Ha valakinek személyes problémája van az illetővel akkor ne az interjú alatt adjon neki. Vannak más időpontok , formák és lehetőségek is. Nem (csak) magát hanem a fórumot is lejáratatná.
Talpnyalást , hajbókolást viszont Ő a megkérdezett se várjon.Itt egyenrangú felek fognak beszélgetni.
És persze, ha mi vagyunk rájuk kíváncsiak és mégis ő jön el hozzánk nem mi őhozzá, akkor ennyiben érje őket megtiszteltés. Kizárólag az udvariasság szabályai szerint.
Félreértések elkerülése végett mondom. Magam sem hiszem, hogy ezeket az embereket mint valami nagy embereket kellene kezelni. Pusztán úgy, mint akikre valamiért (talán nem is ok nélkül) mi kíváncsiak vagyunk, ha vagyunk. Ha valaki nem kíváncsi rájuk, akkor legfeljebb nem kíváncsi. Ha meg annyira kíváncsi, hogy személyesen akarja megkeresni, akkor keresse meg.
Bulányira magam is kíváncsi lennék. A methodista az Iványi Gábor lenne?
Ki az a Nagy Sándor?
Minden esetre megpróbálom intézni, hogy működőképes legyen. Nem ígérem 1-2 napon beül persze. :-) Itt mindenki mindent szabadidejében csinál, kivéve az újság, ami viszont nem a fórum.
Hat ha te egy ilyen beszelgetest csak hajlongasnak tudsz elkepzelni, akkor talan erdemes lenne azon elgondolkodnod, hogy megis a te keszulekedben van a hiba.
Nem. Krisztus ígéret szerint elmegy bizonyos emberekhez, Ő, és az Atya. És nála is marad. De neked ugyan mi közöd ehhez?
Aki meg embereket hívogat, hogy hajlongjon előtte (különben a nagy ember nem jön), ezt én inkább politikának tartom, semmint hitbeli dolognak.
De persze ha meghívtok híres-neves embereket, egész világítótornyokat (mint NS), vagy óriásokat, tegyétek, én nem tiltok, csak a véleményemet írom, elvégre is ez fórum, erre is van.