Pontos információk a bajafórumon történt esetleges (?) <a href="http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=30088851&t=9033053">moderátori
hibáról</a>.
Végülis igazad van, sőt tetszetős filozófia :-D Bizonyos értelemben valóban magasan van a léc, a Lausbub által használt kifejezéssel élve: én ritkán szoktam tudni ilyen szépen megaszondani :-DDD
"Az a legszebb helyi ugratási forma, amikor az ember glatt letagadja a legjellemzőbb megnyilvánulási formáját, miközben még a tagadás közben is folyamatosan műveli."
Miért ne? Az a legszebb helyi ugratási forma, amikor az ember glatt letagadja a legjellemzőbb megnyilvánulási formáját, miközben még a tagadás közben is folyamatosan műveli. A partner bajsza ettől komolyan berezeg. :)
Mi másért járnék ide? Ennyi év alatt mindenről ötször elmondtam a véleményemet /átlag háromszor az ellenkezőjét is/, mostanra már lényegi dolgok nem maradtak, jöhetnek a művészivé csiszolt kis finomságok a csevegésben. Nem így van? ;)*
/A legtöbb hozzászólásomat úgyis csak én olvasom, lényeges, hogy örömömet leljem bennük. :))/
Értem. Mindenesetre legalább ne kérdezted volna vissza, hogy gunyoros voltál-e... nem mintha számítana, kellően kevéssé veszem az egészet itt komolyan :-D
Gúnyos ízű is volt. Ugrattalak cseppet. Ilyesmire van hajlamom. ;)
-----------
De látom mégis kipróbálják Mijoéknál a javaslatomat. Szerintem így jobb mindenkinek.
Hát ez az. Pókhálós a monitorom, övig ér a szakállam, aztán ez lesz a vége. :)
Nekem hekker már az, aki sülthalat pörköl a bódéban, ha van még olyan egyáltalán.
Ez a kor.
El se hiszem, hogy ilyen sokan bennmaradtak :-DD Csak akkor vegkepp ertelmetlen, hogy Baja van a klub neveben ;-D De nekem persze mindegy, az a 4 meg lehet, hogy valojaban csak 1 ;-DD
Ezt az utóbbi években hallottam rádióban, olvastam újságban, csak a csapból nem csorgott a "na de itt van a bajai fórum, ami egy regionális közösség blabla...".
Na ja, de legalabb olvass. Ketszer kertem, hogy ne Kilcicazz...
Mellesleg le is irhattal mindent rolam, nem is ez a baj, hanem hogy ha erre merek irni valamit, mert nem ertek egyet veled, akkor jon a sablonos duma :-) Es akkor megint ott vagyunk, hogy bagoly mondja verebnek :-DD
Nekem a 72-es hsz azert nemikepp gunyos izunek IS tunt. Mellesleg nem vagyok moderator :-), se klubtag Mijonal. Talan eltuloztam az iteletet, de semmiesetre sem csak ugy kapasbol iteltem.
Ha jol emlekszem, megmondtam, hogy ne Kilcicazz, legy szives, olvasd is, amit irok...
Nem lesem az alkalmat. Nagyon mellelottel, nem kene engem nem ismerve ugy tenni, mintha megis...
Jo, a linkeles olyan, amilyen, pedig a 'Valasz erre' linket szoktam kopizni. Azert ha en a link nyoman eltalalok az adott topikba, talan masnak is sikerul.
A kisbetuvel nem uberokos akarok lenni, megint jobban akarsz ismerni, mint amennyire valojaban (nem) ismersz...
Mivel nem szoktam mindig hasznalni, ezt is csak te hiszed, amiert is sablonozol. Amit, mar ti. a sablonozast meg en tartom sablonnak, mint irtam volt :-)
Osszessegeben ilyen hozzaszolassal nem leszel eppen hiteles, ha egyaltalan ez a celod...
Hanyatlasz, drága Edwardom, hanyatlasz! A végén még én leszek a nagyobb hekker nálad? :-o :-))))
Ez a kedves Kilroy se nem modera, se nem bejáratos a ketrecbe. IMHO amikor belinkel egy-egy pontot a ketrecből, akkor jobbegérkatt a "válasz" linkre és "parancsikon másolása". Ez bejön a fórum bármely más részén, de mivel a ketrecben csak a vadállatok ordítozhatnak, ezért ha arra linkre háziállat balegérkatt, jön a "hemegmontamnegyerebemegnegyereerrehe" üzenet.
ON
Kilcica, használd inkább a "megnéz" linket, köszcsi!
Jellegzetes amúgy, hogy mivel dumában nem tudtál lenyomni, hát gúnyolódsz rajtam...
Mivel szerintem életemben először futottam össze veled, nem igazán hinném, hogy erőteljesebben megmérkőztünk volna "dumában". :))
Elmesélem hogy kerültél lőtávolba:
Betévedtem a Mijo nagycirkuszba minap, korsóharapdálás volt, hát a rutin idehozott a Tszerkbe, mert ilyen eseményekkor itt topog a nézetek másik lába /kettős könyvelés, a la Index/. :)
A legfelső bajai topic elég friss volt, hát legott beleolvastam. Halál jót röhögtem, aztán mivel olyat olvastam, hogy véleményt szabad mondani a felekről /"Véleménye lehet rólam akárkinek"-kilroy/, mondtam egyet. /A vitapartnereddel már minden létező véleményt elmondtunk anno egymásról, róla felesleges volt szólnom. ;)./
Gúnyolódtam volna? Láttam valakit fejjel a homokban és felkiáltottam: "Némá, egy strucc!". Az ember már csak ilyen felszines. Pillanatnyi jelenségekből ítél. Például moderátornak néztelek, pedig csak Mijonál vagy klubtag /nem tudom melyik a hátrányosabb állapot ;)/. Látod, te is kapásból ítélkezel, pedig én az Index veretes egyéniségei közé soroltalak első olvasatra. Lehet, hogy a struccokat is szeretem. Például Wágnerrel is jóban vagyok, pedig ő már nem is madár, hanem egyenesen struccoszaurusz /Struthiosaurus giganticus mellébeszéliensis/.* :)
A közönségdíjat visszaveszem óvás miatt, de a dobogó jár.**
/Tök jók ezek a lábjegyzetek. Eddig csak egy kétségtelenül földönkívüli olvtársnál láttam a polidilin, de ezentúl én is fogom használni. :))/
* Oldalszúrás, parádriposzt, kontraulti /a jövő karácsony söréért/
** A megfelelő mennyiségű vizeletmintát kéretik befőttesüvegben eljuttatni a Mijo Nagycirkusz Klubfórum grémiumának.
Nem, Kilcica, ha még nem szóltak, én most megteszem: te mindig ennyit pofázol, csak az alkalmat lesed, hogy előadhasd magad, félremagyarázhass, aztán magyarázhass, magyarázhass és ezerszer újra és újra megrágd ugyanazt a szart*,**.
"a linkre kattintva az jelenik meg, hogy nincs jogosultságom"
Tényleg sok értelme van így a linkjeidnek, nagyon hasznosak, köszönjük szépen!
* Én is írok valamit ide csillagos lábjegyzetbe, ahelyett, hogy szépen egyenesen elmondanám a bánatom, mert ez az űberokosság látszatát kelti, hűdemilyentyudományosch szakirodalmasch.
** Elfelejtetted az "ez téged minősít" sablonodat elpufogtatni.
"Khmm, végigolvastalak a topicban, hát nem volt könnyű. Évekig úgy gondoltam, hogy errefelé egy kedves barátom /zs.../ a ködfejlesztő bőbeszéd ólomsúlyu bajnoka, aztán találkoztam alfredoo-val a polidilin, aki rávert egy hajóhosszt. Most te is felkerültél a dobogóra."
Szerénytelenül idézem önmagamat, a 33-as hsz-omból:
"spontán, csak úgy ritkán szoktam ennyit pofázni, ellenben ha valaki kihozza belőlem..." Ennyi.
"Sőt, a közönségdíjamat is megkapod, amiért sikerült a moderafelületről belinkelned ide egy topicot. ;))"
Ha a 69-es hsz-omban linkelt topikra, ill. hsz-ra gondolsz, az tudtommal nem a moderafelületen van (akármit is értesz te a 'moderafelület' alatt), hanem a Mijo-féle bajai klubban, amit írni nyilván nem, de azért olvasni (még...) tudok*. Ezért a díjra asszem nem vagyok érdemes.
Jellegzetes amúgy, hogy mivel dumában nem tudtál lenyomni, hát gúnyolódsz rajtam...
*Igaz, a linkre kattintva az jelenik meg, hogy nincs jogosultságom, de azért ha a fórumból kattintok a topikra, akkor bejön.
A sörben nem is kételkedtem, csak arra leszek kiváncsi, mennyire lesznek csorbák a korsók. A mostaniakon fognyomokat láttam. ;)
Lehet, hogy jövőre korsónyomokat látok majd a fogakon? :))