Keresés

Részletes keresés

Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 118
Végülis igazad van, sőt tetszetős filozófia :-D Bizonyos értelemben valóban magasan van a léc, a Lausbub által használt kifejezéssel élve: én ritkán szoktam tudni ilyen szépen megaszondani :-DDD
Előzmény: Edward Prendick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 117

"Az a legszebb helyi ugratási forma, amikor az ember glatt letagadja a legjellemzőbb megnyilvánulási formáját, miközben még a tagadás közben is folyamatosan műveli."

Magasra tetted a lécet, drága barátom!

Előzmény: Edward Prendick (116)
Edward Prendick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 116
Miért ne? Az a legszebb helyi ugratási forma, amikor az ember glatt letagadja a legjellemzőbb megnyilvánulási formáját, miközben még a tagadás közben is folyamatosan műveli. A partner bajsza ettől komolyan berezeg. :)
Mi másért járnék ide? Ennyi év alatt mindenről ötször elmondtam a véleményemet /átlag háromszor az ellenkezőjét is/, mostanra már lényegi dolgok nem maradtak, jöhetnek a művészivé csiszolt kis finomságok a csevegésben. Nem így van? ;)*

/A legtöbb hozzászólásomat úgyis csak én olvasom, lényeges, hogy örömömet leljem bennük. :))/

* Szerinted most ugratlak? ;)
Előzmény: Kilroy (115)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 115
Értem. Mindenesetre legalább ne kérdezted volna vissza, hogy gunyoros voltál-e... nem mintha számítana, kellően kevéssé veszem az egészet itt komolyan :-D
Előzmény: Edward Prendick (114)
Edward Prendick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 114
Gúnyos ízű is volt. Ugrattalak cseppet. Ilyesmire van hajlamom. ;)
-----------
De látom mégis kipróbálják Mijoéknál a javaslatomat. Szerintem így jobb mindenkinek.
Előzmény: Kilroy (96)
Edward Prendick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 113
Hát ez az. Pókhálós a monitorom, övig ér a szakállam, aztán ez lesz a vége. :)
Nekem hekker már az, aki sülthalat pörköl a bódéban, ha van még olyan egyáltalán.
Ez a kor.
Előzmény: Törölt nick (94)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 112
Nem, én eddig se voltam tévedhetetlen. Legfeljebb szerinted, de már te is buktad a tévedhetetlenségedet :-D
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 111
Biztos, Kilcica, ha te mondod.
Előzmény: Kilroy (109)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 110
Bukott a tevedhetetlenseged :-D
Előzmény: Törölt nick (108)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 109

Nem vetted a poent, de sebaj.

Előzmény: Törölt nick (108)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 108
Legfeljebb szerinted, Kilcica.
Előzmény: Kilroy (106)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 107
El se hiszem, hogy ilyen sokan bennmaradtak :-DD Csak akkor vegkepp ertelmetlen, hogy Baja van a klub neveben ;-D De nekem persze mindegy, az a 4 meg lehet, hogy valojaban csak 1 ;-DD
Előzmény: Törölt nick (105)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 106
Persze mindig elfelejtem, hogy te tevedhetetlen vagy...
Előzmény: Törölt nick (104)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 105

Ezt az utóbbi években hallottam rádióban, olvastam újságban, csak a csapból nem csorgott a "na de itt van a bajai fórum, ami egy regionális közösség blabla...".

... amit négyen írnak és négyen olvashatnak.

* ROTFL *

Előzmény: Edward Prendick (83)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 104
Persze, persze, Kilcica.
Előzmény: Kilroy (103)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 103

Na ja, de legalabb olvass. Ketszer kertem, hogy ne Kilcicazz...

Mellesleg le is irhattal mindent rolam, nem is ez a baj, hanem hogy ha erre merek irni valamit, mert nem ertek egyet veled, akkor jon a sablonos duma :-) Es akkor megint ott vagyunk, hogy bagoly mondja verebnek :-DD

Előzmény: Törölt nick (100)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 102
Tessék, kisfiam! Mit szeretnél? :-DDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Cooperálok (101)
Cooperálok Creative Commons License 2004.12.13 0 0 101

anyám

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 100
Kilcica, azt állítok rólad, amit gondolok.
Előzmény: Kilroy (99)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 99

Sablon ;-DDD

Amugy bocs, hogy nem hagyom annyiban, ha nem allitasz rolam teljesen igazat...

Előzmény: Törölt nick (98)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 98
És magyarázza, magyarázza, magyarázza... :-)
Előzmény: Kilroy (95)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 97
Igazad van, majd a Megnez linket hasznalom. En meggyozheto vagyok :-)
Előzmény: Törölt nick (94)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 96
Nekem a 72-es hsz azert nemikepp gunyos izunek IS tunt. Mellesleg nem vagyok moderator :-), se klubtag Mijonal. Talan eltuloztam az iteletet, de semmiesetre sem csak ugy kapasbol iteltem.
Előzmény: Edward Prendick (93)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.13 0 0 95

Ha jol emlekszem, megmondtam, hogy ne Kilcicazz, legy szives, olvasd is, amit irok...

Nem lesem az alkalmat. Nagyon mellelottel, nem kene engem nem ismerve ugy tenni, mintha megis...

Jo, a linkeles olyan, amilyen, pedig a 'Valasz erre' linket szoktam kopizni. Azert ha en a link nyoman eltalalok az adott topikba, talan masnak is sikerul.

A kisbetuvel nem uberokos akarok lenni, megint jobban akarsz ismerni, mint amennyire valojaban (nem) ismersz...

Mivel nem szoktam mindig hasznalni, ezt is csak te hiszed, amiert is sablonozol. Amit, mar ti. a sablonozast meg en tartom sablonnak, mint irtam volt :-)

Osszessegeben ilyen hozzaszolassal nem leszel eppen hiteles, ha egyaltalan ez a celod...

Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.13 0 0 94

OFF

Hanyatlasz, drága Edwardom, hanyatlasz! A végén még én leszek a nagyobb hekker nálad? :-o :-))))

Ez a kedves Kilroy se nem modera, se nem bejáratos a ketrecbe. IMHO amikor belinkel egy-egy pontot a ketrecből, akkor jobbegérkatt a "válasz" linkre és "parancsikon másolása". Ez bejön a fórum bármely más részén, de mivel a ketrecben csak a vadállatok ordítozhatnak, ezért ha arra linkre háziállat balegérkatt, jön a "hemegmontamnegyerebemegnegyereerrehe" üzenet.

ON

Kilcica, használd inkább a "megnéz" linket, köszcsi!

Előzmény: Edward Prendick (93)
Edward Prendick Creative Commons License 2004.12.12 0 0 93
Jellegzetes amúgy, hogy mivel dumában nem tudtál lenyomni, hát gúnyolódsz rajtam...

Mivel szerintem életemben először futottam össze veled, nem igazán hinném, hogy erőteljesebben megmérkőztünk volna "dumában". :))

Elmesélem hogy kerültél lőtávolba:
Betévedtem a Mijo nagycirkuszba minap, korsóharapdálás volt, hát a rutin idehozott a Tszerkbe, mert ilyen eseményekkor itt topog a nézetek másik lába /kettős könyvelés, a la Index/. :)
A legfelső bajai topic elég friss volt, hát legott beleolvastam. Halál jót röhögtem, aztán mivel olyat olvastam, hogy véleményt szabad mondani a felekről /"Véleménye lehet rólam akárkinek"-kilroy/, mondtam egyet. /A vitapartnereddel már minden létező véleményt elmondtunk anno egymásról, róla felesleges volt szólnom. ;)./

Gúnyolódtam volna? Láttam valakit fejjel a homokban és felkiáltottam: "Némá, egy strucc!". Az ember már csak ilyen felszines. Pillanatnyi jelenségekből ítél. Például moderátornak néztelek, pedig csak Mijonál vagy klubtag /nem tudom melyik a hátrányosabb állapot ;)/. Látod, te is kapásból ítélkezel, pedig én az Index veretes egyéniségei közé soroltalak első olvasatra. Lehet, hogy a struccokat is szeretem. Például Wágnerrel is jóban vagyok, pedig ő már nem is madár, hanem egyenesen struccoszaurusz /Struthiosaurus giganticus mellébeszéliensis/.* :)

A közönségdíjat visszaveszem óvás miatt, de a dobogó jár.**
/Tök jók ezek a lábjegyzetek. Eddig csak egy kétségtelenül földönkívüli olvtársnál láttam a polidilin, de ezentúl én is fogom használni. :))/

* Oldalszúrás, parádriposzt, kontraulti /a jövő karácsony söréért/
** A megfelelő mennyiségű vizeletmintát kéretik befőttesüvegben eljuttatni a Mijo Nagycirkusz Klubfórum grémiumának.
Előzmény: Kilroy (90)
rali Creative Commons License 2004.12.12 0 0 92
Kilroy: elárulnád, mi a fenét foglalkozol te Bajával?
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.12 0 0 91

Nem, Kilcica, ha még nem szóltak, én most megteszem: te mindig ennyit pofázol, csak az alkalmat lesed, hogy előadhasd magad, félremagyarázhass, aztán magyarázhass, magyarázhass és ezerszer újra és újra megrágd ugyanazt a szart*,**.

"a linkre kattintva az jelenik meg, hogy nincs jogosultságom"

Tényleg sok értelme van így a linkjeidnek, nagyon hasznosak, köszönjük szépen!

* Én is írok valamit ide csillagos lábjegyzetbe, ahelyett, hogy szépen egyenesen elmondanám a bánatom, mert ez az űberokosság látszatát kelti, hűdemilyentyudományosch szakirodalmasch.

** Elfelejtetted az "ez téged minősít" sablonodat elpufogtatni.

Előzmény: Kilroy (90)
Kilroy Creative Commons License 2004.12.12 0 0 90
"Khmm, végigolvastalak a topicban, hát nem volt könnyű. Évekig úgy gondoltam, hogy errefelé egy kedves barátom /zs.../ a ködfejlesztő bőbeszéd ólomsúlyu bajnoka, aztán találkoztam alfredoo-val a polidilin, aki rávert egy hajóhosszt. Most te is felkerültél a dobogóra."

Szerénytelenül idézem önmagamat, a 33-as hsz-omból:
"spontán, csak úgy ritkán szoktam ennyit pofázni, ellenben ha valaki kihozza belőlem..."
Ennyi.

"Sőt, a közönségdíjamat is megkapod, amiért sikerült a moderafelületről belinkelned ide egy topicot. ;))"

Ha a 69-es hsz-omban linkelt topikra, ill. hsz-ra gondolsz, az tudtommal nem a moderafelületen van (akármit is értesz te a 'moderafelület' alatt), hanem a Mijo-féle bajai klubban, amit írni nyilván nem, de azért olvasni (még...) tudok*. Ezért a díjra asszem nem vagyok érdemes.

Jellegzetes amúgy, hogy mivel dumában nem tudtál lenyomni, hát gúnyolódsz rajtam...

*Igaz, a linkre kattintva az jelenik meg, hogy nincs jogosultságom, de azért ha a fórumból kattintok a topikra, akkor bejön.
Előzmény: Edward Prendick (72)
Edward Prendick Creative Commons License 2004.12.11 0 0 89
A sörben nem is kételkedtem, csak arra leszek kiváncsi, mennyire lesznek csorbák a korsók. A mostaniakon fognyomokat láttam. ;)
Lehet, hogy jövőre korsónyomokat látok majd a fogakon? :))
Előzmény: Wágner úr (86)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!