Egy gs500e-t szeretnék venni a közeljövőbe. Milyen típushibái vannak ? Eseteg valami kopó alkatrész ? Mennyire megbízható ? Mennyire kényelmes hosszabb távra ? Van bármi amit érdemes tudni vásárlás előtt ?
Eladom 2004 09.havi,piros 32948km-es Kawasaki ER-5 motoromat. kb 200000Ft-ot költöttem rá.Új gumik (hátul bridgestone BTR45-ös, létező legjobb teszteredményű erre a típusra. elöll Heidenau), új lánc ( előírtnál eggyel erősebb ), új fogaskerekek, karburátorok frissen kalibrálva, szűrők cserélve. 1 éves, fékbetétek,akkumulátor,szivató bowden, gyertyák. Jár hozzá egy riasztó, 800m körben nemcsak a motornál riaszt, hanem a távirányíton is. Extrák: Közép sztender, túra plexi, tankpad, doboztartó konzolok, dobozok, létező legjobb Givi háttámla. Garázsban tartott, előírás szerint szervízelt! Csak túrázásra használt, osztrák utakon.
De. Erős. Ha még soha nem motoroztál, akkor kezdj egy 250-essel, aztán amikor már el tudod mondani, hogy "hol szorít a cipő", mi nem jó a 250-en, akkor lépj a nagyobb felé. (kb 1-2 év)
Én múlt pénteken tettem pontot a hasonló "elvetemült ötletem" végére, levizsgáztam Miskócon ,egyébként dettó mint te, csak autó meg bicaj eddig, aztán egyszercsak...
Én múlt pénteken tettem pontot a hasonló "elvetemült ötletem" végére, levizsgáztam Miskócon ,egyébként dettó mint te, csak autó meg bicaj eddig, aztán egyszercsak...
Az az elvetemült ötletem támadt, hogy megcsinálom a motor jogsit, és kezdő mocinak egy Kawasaki ER6-ra gondoltam. Találtam is egy használtat, kb. 5000 km van benne 1.1 millió, asszem 3-4 éves. Mit gondoltok, jó választás, vagy első és abszolút kezdőnek nem erős ez? A másik kérdésem, hogy Mc. környékén tud valaki olyan helyet ahol olcsón lehet jogsit csináltatni? Kreszt is kell csinálnom, annak ellenére, hogy b jogsim már vagy 10 éve van?
Rendben küldök majd.Megadom a számomat is tel: 06705403337.Nem ezen akarok meggazdagodni,gondolhatod,tehát tényleg csak ajánlani
tudom.Ugyanakkor meg egy csomóan kitartják az árakat,nehogy egy kicsit is örüljön valaki,aztán pedig évekig áll neki otthon,akkor aztán tényleg nem ér annyit.Az FZ6-mat is 200.000Ft-tal olcsóbban adtam el,és nem érzem magam vesztesnek.Másnap elvitte egy Zalaegerszegi tag.
A szomszéd fűje mindig zöldebb!Kawasaki ER5-met elcserélném GS500-ra ráfizetéssel.2004 09.havi,piros 22000 km-rel.90.000Ft-ot költöttem rá.Új gumik.új fékbetétek,akkumulátor,szivató bowden,.új légszűrő,gyertyák.Jár hozzá egy riasztó,800m körben nemcsak a motornál riaszt,hanem a távirányíton is.Friss vizsga.450.000Ft-ért eladó.
Szia! Sajnos 75000 alatt nem tudom odaadni.Télen sohasem használtam, és kb 5éve van az, hogy csak nyár van és tél, tehát sokszor még májusban sem lehetett motorozni.
Lánc és lánckerék nagyon jó állapotú. Az olajzást és tisztítást rendszeresen elvégeztem, a poros és nedves utakat kerültem. A láncfeszesség is be volt állítva.
Általában 40 ezer km-t bír ki egy láncszett használattól függően, szerintem az ER-5-ön még többet is kibírhat, mert nem sportmotorként volt használva.
Tanktáskám van, azt ajándékba odaadom. Dobozaim nincsenek, de erre a típusra könnyen be lehet szerezni konzolokat és boxokat. Csomagrögzítő kampók is vannak gyárilag, pl. egy közepes utazótáskát simán oda lehet a hátsó ülésre fogatni két pókkal...