Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.09.17 0 0 129
Köszönöm szépen! :)
Előzmény: BaSa (126)
BaSa Creative Commons License 2007.09.15 0 0 128
Ja az lehet, én úgy tudtam hogy a régi egyszer majd meg fog szűnni, de csak 1-2 év múlva.
Előzmény: DuDoR (127)
DuDoR Creative Commons License 2007.09.15 0 0 127
Csak a cím lett új, lehet hogy nem volt elég erőteljesen reklámozva, de ezentúl itt jön be a fórum: http://sztar.com/

A régi sem szünik meg, ezt írják róla:

" 6 Nappal ezelőtt

DrWatson
borda detektív
admin

Domain probléma (borda.ca), jövő hét második felében lesz rendben legkésőbb..."
Előzmény: BaSa (126)
BaSa Creative Commons License 2007.09.14 0 0 126
Izé... a Borda líderek nem itták el a lét, nyugi. :-))
Csak a cím lett új, lehet hogy nem volt elég erőteljesen reklámozva, de ezentúl itt jön be a fórum: http://sztar.com/
Előzmény: Törölt nick (125)
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.13 0 0 125
Próba 1-2, 1-2!
Törölt nick Creative Commons License 2007.09.13 0 0 124

Na mívan gecó? Nincs má Borda? Fogadok hogy a Borda-líderek elrakták az összes pénct, nesze nektek Bordatámogatás!!! Én nem hiszem el, hogy mit lehet ennyit összeszarakodni a Bordával komolyan! Ez kész röhej, amit művelnek. De azé támogassuk nyugodtan, hogyne. Má majdnem én is rávettem magam, hogy beszállok X összeggel, de ezé? Hogy a nagy semmit lássam hélo?

Vannak tré PHP forráskódú fórumok is neten, és a kutya se nézi őket hónapok/évek óta, mégis bejön az oldala nekem. Szal van PHPnuke, meg még egy halom baromság, aztán a Bordát mégse tudják normálisan bekonfigolni?! Jó lenne, ha a Bordalíder csapat összeszedné má magát. Ja, és nekem ne a szolgáltatóra meg a tárhelyre meg a forráskódokra stb. hivatkozzanak, vannak más technikai megoldások, csak időt kéne rá "pazaróni"... Mert akkor elvileg minek is van az oldalon, hogy "Támogasd a Bordát"! Majd támogatni fogom, ha biztosíték van rá, hogy nem pusztul be!!! Szerintem ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül, csak sokan nem merik lapra vetni!

gma Creative Commons License 2007.06.13 0 0 123
Beleértve a logómat is :(
Köszi az infót.
Előzmény: BaSa (122)
BaSa Creative Commons License 2007.06.13 0 0 122
Jelentem, tegnap éjjel óta újra működik az oldal. Az összes tag regisztrációját sikerült megmenteni, ami eddig kétséges volt, viszont ennek az volt az ára, hogy egy március végi mentésre kellett visszaállni, így az azóta felrakott anyagoknak lőttek hacsak újra fel nem rakják az emberek.
BaSa Creative Commons License 2007.06.06 0 0 121
Én igen, egyelőre én is csak annyit tudok, hogy a kiírás szerint talán hétvégére menni fog az oldal.
Előzmény: gma (120)
gma Creative Commons License 2007.06.05 0 0 120
BaSa, ideszóltok majd ha megint megy a műsor?
Előzmény: BaSa (118)
gma Creative Commons License 2007.05.14 0 0 119
Köszönjük! :)
Előzmény: BaSa (118)
BaSa Creative Commons License 2007.05.13 0 0 118
Aki esetleg még nem látta, annak szólok itt is hogy újraindult, bár a regisztrációk egy részével még komoly gondok vannak.
Megdobbent Creative Commons License 2007.05.07 0 0 117
Upsz pardon, nem a dns-e, csak a gep az IP-rol :)
Megdobbent Creative Commons License 2007.05.07 0 0 116
Pediglen miket?
nekem csak teljesen nulla html jott, aztan megszunt a dns-e is.
Deface volt vagy mi?
Előzmény: Balageaxe (114)
gma Creative Commons License 2007.05.07 0 0 115
Az tény, hogy nagyon magas látogatottságnál az ilyen oldalak sajnos bizonyos körök érdekeit sérteni szokták :(
Előzmény: Balageaxe (114)
Balageaxe Creative Commons License 2007.05.07 0 0 114
Nekem inkább úgy tűnt, hogy feltörték az oldalt. Legalábbis láttam erre utaló jeleket:)
Előzmény: gma (113)
gma Creative Commons License 2007.05.05 0 0 113
Én reménykedem... Már kezd nagyon hiányozni.
Előzmény: BaSa (111)
Megdobbent Creative Commons License 2007.05.04 0 0 112
Koszi, elvbol nem wiw-ezek :)
Előzmény: BaSa (111)
BaSa Creative Commons License 2007.05.04 0 0 111
Az iwire már valaki felrakta a "Bordát", mint ahogy pl. egyes cégek, vagy baráti klubok is hírdetik magukat, ott azt írták hogy még pár nap és tényleg újraindul az egész.
Előzmény: Megdobbent (110)
Megdobbent Creative Commons License 2007.05.04 0 0 110
Na mostanra meg a gep is eltunt a vegerol. Pontosabban mar IP-je sincs. Amig mukodott senki nem irt arrol semmit, hogy lehuzzak a madzagrol es mar csak foldet kell ra hordani? :o
Előzmény: BaSa (109)
BaSa Creative Commons License 2007.05.03 0 0 109
Én csak annyit tudok amennyit tegnap olvastam itt, egyébként senki nem tudott senkit akit kérdeztem, pl. V-Mannel dumáltam, de ő se tudott semmit mondani, Goyo cafy DrWatson meg nem volt fent ICQ-n, de gondolom bütykölik az elromlott részeket, olyankor szoktak így eltűnni.
Előzmény: Megdobbent (107)
a.bordo.egy.fos Creative Commons License 2007.05.03 0 0 108
ugyan már...........................
Megdobbent Creative Commons License 2007.05.03 0 0 107
Na, ha mar elokerultel, nem tudsz mondani rola par szot? Kicsit tre ez a tokures lap, lehetne rajta egy sor: "xy munkat vegzunk, xxxx.yy.zz-en visszaterunk, jobban, szebben, erosebben" :)
Előzmény: BaSa (106)
BaSa Creative Commons License 2007.05.02 0 0 106
Köszi az infót, ezt még én se tudtam. :-))
Előzmény: matymaty (105)
matymaty Creative Commons License 2007.05.02 0 0 105
Amennyit tudunk, az nem sok, állítólag meghalt az egyik disc és most mentik az anyagot, elvileg pár napon belül helyreáll a rendszer.
Theodore-Judd Creative Commons License 2007.04.29 0 0 104
Remélem minden rendbe jön a Borda körül, nagy kár lenne érte!
Előzmény: Megdobbent (103)
Megdobbent Creative Commons License 2007.04.29 0 0 103
Nnna most mi van abordaval? Napok (hetek?) ota egy tokures html es jonapot... Tud valaki valamit?
REAL pussy smarmy Creative Commons License 2006.12.28 0 0 101
Rég jártam erre.

Látom, azért csak meg vagy sértődve, mert nem tudsz higgadtan írni még most sem.
Csak ismételni tudom magam: gondolj arra, hogy vendégségben vagy.
A vendéglátó melegét, fényét, kajáját, piáját élvezed, ingyen, és még szívesen is látnak.
Te meg, amikor már kiélvezkedted magad, a nappali közepére szarsz.
Aztán, amikor emiatt rádszólnak, még neked áll feljebb.
Ha meg erre kibasznak, még te állsz a ház előtt, és kiabálva befelé mocskolódsz.
Ha egy vendéglátó szabályait képtelen vagy betartani, mert antiszociális vagy, eriggy a szeméttelepre randalírozni, ott talán nincsenek emberi normák, vagyis-szerinted-betarthatatlan szabályok, kötöttségek.
Furcsa ember vagy Te, és nem tudod megemészteni, hogy kibasztak a bordáról.
De gondolom, megérdemelted. Ha olyan lenne egy értelmiségi, mint te, kezdeném elásni magam. Savanyú a szőlő, kispajtás, de már nem akarok változtatni rajtad. Megváltoztattam a hozzáállásom: ha valaki jól érzi magát úgy, hogy hülye, mint te is, akkor maradjon hülye.
Több időt én sem fecsérlek mér rád. Válaszolhatsz, de úgysem olvasom el, mert kilépek, és törlöm a linket a kevenceim közül.
Téged meg üssön itt meg a guta, egyedül maradtál....
REAL pussy smarmy Creative Commons License 2006.11.29 0 0 99
látod, pszichológiám elérte a kellő hatást, itt is, Veled, meg a bordán is sokszor
teljesen lenyugodtál, és milyen szépen, értelmesen tudsz írni
ha ilyen vagy, minek kell magadat büntetned azzal, hogy agyvérzésig felspannolva magad, össze-vissza köpködsz?
megértem, amit írtál, hisz leírtam, ha benézel a bordára, ott is láthatod a folyamatos"ellenállásom", ami nem ellenállás, csak nézetkülönbség
vendég vagy, a szabályokat el kell fogadnod, de finoman leírhatod a véleményed, vagy elmehetsz
ez ennyi
az a te hibád, hogy semmilyen kötöttséget nem vagy képes elfogadni
amúgy most fogok aláírást módosítani....érdemes megnézni, oka van...
http://borda.ca/showthread.php?t=115377
Megdobbent Creative Commons License 2006.11.08 0 0 97
No most a vitaktol eltekintve, mit lehet tudni, meddig tart az osszeomlott adatbazis rendbehozas, vagy indul-e hamarosan resetelt forum? Szal mizujs?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!