Szerintem is,Collins kifutotta magát remélem jövőre újra 10mp-n belül tud majd futni,
Egyébként Crawford azt mondta hogy ő úgy lesz olimpiai bajnok hogy 100-on 9.8-on 200-on pedig 19mp-en belül fut!Képtelenség.Remélem Fredericks döntős lesz na meg Collins és Ato is.
Nem hallottam,hogy ilyet nyilatkozott volna,de lehet.
Amúgy én Powellt sajnálom nagyon,mert vmi hihetetlenül szarul sikerült a rajtja.Collins ennyit tud szerintem,ő kifutotta magát.
Gatlinnek mákja volt,mert Obikwelunak már csak 2-3 méter kellett volna az előzéshez.:)Greene nagyon szimpatikus volt,ahogy a bronznak tudott örülni.
Itt a végeredmény,azért szép szoros lett:
1. Gatlin Justin (USA ) 9.85
2. Obikwelu Francis (POR ) 9.86 +0.01
3. Greene Maurice (USA ) 9.87 +0.02
4. Crawford Shawn (USA ) 9.89 +0.04
5. Powell Asafa (JAM ) 9.94 +0.09
6. Collins Kim (SKN ) 10.00 +0.15
7. Thompson Obadele (BAR ) 10.10 +0.25
8. ZAKARI aziz DNF DNF
Ahogy Dusán mondta elég rosszul rajtoltak,de egy ilyen futással Gatlin Obikwelu Greene és Crawford is világcsúcson belül futhatott volna!Collinsért kár de az is érdekes hogy jobb időt futott mint tavaly amikor világbajnok lett!Remélem indul 200-on is.Crawford pedig egy picit nagyképű volt hogy ő 9.6-al kezdődő időt fog futni,nem?
Nem tudom láttad-e a londoni versenyt de ott úgy futott 10.03-at hogy 70m-től tekingetett jobbra balra na az volt egy 9.8-as futás.Akkor a zürichi az se volt kutya...
Igen 4-szer kell futnia az elődöntőig biztos hogy eljut,hisz addig maximum összekerül Gatlinnal és Gardenerrel akik nagy nevek de nem esélyesek utána az elődöntöben és a bármi lehet...
Azért gondoljatok bele hogy Powell még soha nem futott nagy világversenyen döntőt.Ezért gondolom én legalább is hogy Ato Boldon,Maurice Greene és Darren Campbell lehet az esélyes.