Igazán jó lenne egy olyan topic, ahol lehetne szervezni alkalmi akusztikus együttzenéléseket - ha esetleg szinpadra is kinő a dolog, az se baj... :) Hátha ez egy ilyen topic lesz.
Némi topicgondozásképp egy rövid kis ajáló, amivel én tudnék beszállni közös zenélésbe: udu (az egyik fő hangszerem), didgeridoo (a másik), djembe, konga, sok kis ritmushangszer (shekere, caxixi, shaker, ilyesmik). Pár éve elég sok szabadidőm volt, akkor sokat is gyakoroltam, játszottam pár helyen; a legtöbbet Szőke Szabolcstól (TinTin, pár koncert erejéig), illetve a Kolindától (Elfelejtett Istenek - lemezfelvétel, udu, didge) kaptam zeneszeretetből, nyitottságból. A mostani munkahelyemen nincs valami nagyon sok szabadidőm, de úgy döntöttem, hogy ebből amennyit lehet, ismét a hangszeres zenére fordítok.
--
bye
wrack
Igazán jó lenne egy olyan topic, ahol lehetne szervezni alkalmi akusztikus együttzenéléseket - ha esetleg szinpadra is kinő a dolog, az se baj... :) Hátha ez egy ilyen topic lesz.
Biztos többen zenélnének, ha lenne kivel; porosodó gitárok, kiszáradt kavalok, leeresztett dobok, pókos didgeridook, kiszáradt énekes torkok, és még ki tudja mi minden kelhetne életre.