Keresés

Részletes keresés

H_G Creative Commons License 2018.05.15 0 0 6

"viszont még életemben nem vettem Candyt semmiből"

Az úgy volt jól.

Előzmény: Truditru (5)
Truditru Creative Commons License 2018.05.15 0 0 5

Sziasztok, új mosógépet kell vennem, de kb. csak egy meghatározott ritka kis méret fér be a fürdőszobánkba, ezért hosszú keresgélés és méricskélés után egy Candy mosógép az esélyes új "családtag", viszont még életemben nem vettem Candyt semmiből, így szeretném megkérdezni azokat, akiknek van tapasztalatuk, hogy írják le. Egyébként ő lenne: https://edigital.hu/keskeny-eloltoltos-mosogep/candy-cs-3-1052d2-s-eloltoltos-extra-keskeny-mosogep-p477061

Köszönöm.

mohopasi Creative Commons License 2009.11.24 0 0 4
Hoppá! Ezek érdekes felvetések. Fene se gondolna rá, jó hogy írod. Főleg a melegvizes téma. Ha jól belegondolunk, van benne logika. Pedig anno anyám hogy örült az Energomat Thermálnak! Kiderül, hogy nem csak xart vett, de még a ruha is koszos maradt? :-D
Előzmény: bright side (3)
bright side Creative Commons License 2009.11.20 0 0 3
Hali. Én úgy hallottam, hogy nem az a baj a változtatható fordulatú centrikkel, hogy gyűrik vagy nem gyűrik a ruhát, hanem azokban más fajta motor van, plusz fordulatszámszabályzó elektronika, stb. Namost apósjelöltem a nyáron járt úgy, hogy szénkefe hiba miatt elszállt neki a motor, vitte magával az elektronikát, a szabályzós, és a programkapcsolót. A szervíz árajánlata pont másfélszer több volt, mint egy olcsóbb mosógép.
Az pedig nem feltétlenül tesz jót, ha melegvíz megy be a gépbe, mert a mosás idejébe bele van kalkulálva a felfűtés ideje is (addig míg fűt, lögyböli a ruhát). Ha kevert melegvíz megy be, a mosási idő szükségszerűen csökken, ezzel a mosás hatásfoka is (a ruha tisztaságával együtt).
Előzmény: aas (1)
GombocArtur Creative Commons License 2004.08.04 0 0 2
Azt még kifelejtettem, hogy helyhiány miatt felültöltös kellene. Az, hogy tud-e melegvizet fogadni, nem tudom, mennyire számít. Én panellakó vagyok, vízóra van, ezért is nem mindegy, hogy melyikböl mennyi fogy. Persze ha olcsóbb egyből melegvizet adni neki, mint a hideget felmelegíteni.... MÁS: Mit is takar a whirlpoolnál a 6. érzék? Sok helyen írják, hogy tudja, de azt nem, hogy mire is jó ez és hogy kell-e nekem...
aas Creative Commons License 2004.08.04 0 0 1

szerintem ne vegyél nagy fordulatú centrist, mert az nagyon gyűri a ruhákat

1. nem gyűri (nekem 1400-as van)

2. nem feltétlenül szükséges mindig ezzel centrifugázni. Eleve műszálashoz 800-at maximál, kézi mosásnál 250-et ajánl. Bármikor választhatsz...

Jómagam évekig kerestem olyan mosógépet, ami meleg vizet is tud fogadni, AA típusú, ~50l vizet fogyaszt és rendes gombokkal programozható, nem tekerővel kell oparálni. Nekem lényeges volt, hogy tudjon időzítést és persze emberi ára legyen.

6 kg-ig mehet...

Ezután 3-4 hónapja sikerült megtalálnom: General Electric WWH9809

Itt kapható...

Weblap
Előzmény: atika29 (0)
atika29 Creative Commons License 2004.08.04 0 0 0
Én most vettem mosógépet, az AA rendben van, de szerintem ne vegyél nagy fordulatú centrist, mert az nagyon gyűri a ruhákat. Bár, kinek mi a fontosabb:) Én felültöltőset vettem, Whirpoolt. A Zanussit is dícsérik.
Előzmény: GombocArtur (-)
GombocArtur Creative Commons License 2004.08.04 0 0 topiknyitó
Engem elsösorban AA típusú mosógép érdekelne, tehát kis vízfogyasztás és kis áramfogyasztás. A centrifuga nem annyira számít, de jó lenne az is magas fordulatszámú. Ami a legfontosabb: min 4,5 kg ruha és <50 l vízfogyasztás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!