"The documents are backed up not only by independent handwriting and forensic document experts but by sources familiar with their content." koszonjuk,johet a kovetkezo kiserlet tisztara mosni bushman mocskait... :-PPP
Nem, hol neznem nem adjak az USA-n kivul sehol. En csak a BBC News24-t szoktam. Eppen azert volt megdobbento, hogy mar ok is.
Hulye a vilag. Vegul is megerdemli mind Busht mind az ossze-vissza forgo Kerryt.
En a kovetkezo elnokvalasztast varom Powell es Hillary kozott. Na az lesz erdekes, az elso fekete kontra elso noi elnok kozott. Akkor lesz erdekes a vilagot figyelni hogy lesz rasszista vagy himsoviniszta.
Miutan mar a BBC New24 ustudositoja is odaig sullyedt, hogy mint valami sajtoklubbos nekiallt Nadernek barmi valaszara legalabb 5x, hogy "de minek indul ha nem nyerhet es igy Bushnak segit, de minek indul..." en mar nem is tudom ki itt a nagyobb veszely. Kerry vagy Bush.
Orom volt latni azt a megalazo helyzetet amikor Nadercsak mosolyogva megjgyezte, mert Demokracia van es a valasztason nem csak azok indulhatnak akit a Bush ellnesek szeretnenek. O nem ert egyet egyikkel sem ezert indul, egyebkent tobbszor adott tanacsot a Demokrataknak de ha nem kellett hat nem kellett. "En adhatok vizet a Demokrataknak, de nem kenyszerithetem, hogy meg is igyak"
(ez valami USA kozmondas lehet, ha valaki el ott elmondhatja)
Ezek utan maar meg semlep, hogy most meg kozvelemnykutataasi adatokatkozoltek, hogy az EU-ban hanyan szvaznanak Bush elln.
Es ki nem .... le. Jol is neznenki ki ha az lenne az erv itthon is a kozmediaban a valasztasok elott 2 honappal, hogy Romaniaban, meg az Oroszoknal hanyan szavaznanak Orban ellen, Erdelyben meg Medgyessy/Gyurcsany ellen (Igaz a jobbosmedia mar pedzegetett ilyeneket).
remelem ez a foto is segit kielni magadat a fegyverek mellett - ez ugyan MEG nem az amerikai utcan keszult,de hat ez is a "jo ugy erdekeben " keszult a jo oldal altal Irakban...
1. lehet nem tunt meg fol,de En nem szeretem Kerry-t szal a regglimnek nem lesz koze az egeszhez...
2. igy van,legyen az utcan minden gepfegyver,lovoldozzenek mindenkit ripityara, legyen oromod az oldoklesben - csak vigyazz,nehogy valamelyik gyerekedet talalja el egy idiota golyoja abbol a gepfegyverbol amit idiota elnokod engedett az utcara. Talan megvaltozna a velemenyed az egeszrol,bar sok ember soha nem tanul...
3. itt van valami,ami van olyan targyilagos pelda,mint a Te idezeted, egy jo pelda egy jo "exkatona" hozzaerteserol...:
el kell hogy keseritselek : eddig 1-et SEM cafoltal meg tenyekkel ... de csak altasd magad,hogy megtetted,attol leszel resze a republikanus gepezetnek :-PPP
az "idezetedet" a demokratakra ertelemezve csak nevetsegesnek titulalom - plane egy republikanus "szajabol"...
ugye veletlenul sem a NEWSWEEK-re gondoltal?
eddig azt hittem,hogy az alabbi csak egy joke, de most,hogy beszelek veled, mas ertelmet kap - be kell latnom,akar igaz is lehet :-PPPP /elnezest a nagyobb betukert, de copy-paste-olok/:
How many members of the Bush Administration does it take to change a light bulb?
SEVEN:
(1) One to deny that the bulb needs to be replaced;
(2) One to attack and question of the patriotism of anyone who has questions about changing the bulb;
3) One to blame the previous administration for letting the bulb burn out;
(4) One to arrange the invasion of acountry rumored to have a secret stockpile of light bulbs;
(5) One to get together with Vice President Cheney and figure out how to pay Halliburton Industries a million dollars for a new light bulb;
(6) One to arrange a photo-op session showing Bush changing the light bulb while dressed in a flight suit and wrapped in an American flag;
7) And finally, one to explain to Bush the difference between screwing a light bulb and screwing the country.
nem olvastam meg,ha megvan neked digitalis formaban,nagyon szivesen elolvasom,hatha megtudok valami ujat - valamit ami vegre igaznak is bizonyul azok kozul amiket allitottak...
en pedig ajanlani tudom a "best democracy money can buy" -t ,szivesen elkuldom neked a PDF verziot...
"A maradványa az irásodnak csak mellébeszélés"
aha,gondolam...
"The bullshit can take you to the top; but can’t keep you over there!"
pici korrekcio,elirtad:
The bushit can take you to the top; but can’t keep you over there!
szivesen...
"
Na ezen igazán meglepödnék, mármint, hogy neked van bartod?
van,jo sok,gondolj csak bele...lehet ez ismeretlen allapot reszedrol... :-PP
Mi van? A zamerikásmagyarok itt akarják megnyerni az elnökválasztásukat? Mellesleg a remélem Bush merúgy kevesebbet kéne adóznom típusú hozzászólásokat nem itt kéne...
Bár részemről csak annyit, hogy 4 v. 5 éve még arról olvastam, hogy mire kéne költeni az elkövetkezendő tíz év költségvetési többletbevételét. Most meg nem arról...
Nofene, az oldalt politikával hivatásszerzűen foglalkozó amerikai barátaim használják referenciául. Gondoltam, a t. olvtársaknak is megteszi. A Rasmussen Report napi jelzése ma csak 47.6:46,4 arányú Bush-fölényt mutat, ott Kerry máris megfordította a tendenciát, és tör föl, mint a talajvíz.
Clintonné szvsz sokkal inkább kikapott volna, mint Kerry, aki akár még nyerhet is.
Az amerikás magyarok között valami hihetetlen magasságokba ível az idióták és a ngyarcúak aránya.... Nem tudom egyáltalán hogy engedi a fene nagy amcsi egojuk hogy idejöjjenek irogatni a magyar szutyokba, de láthatóan élvezettel osztják az észt.
a kerdes csupan,hogy KI es HOGYAN keszitette az emlitett poll-t.
mertugye altalaban az ugy megy,hogy felhivnak 2-400 embert /sok esetben a 400-bol 300 republikanust/,hogy mit gondol aztan jol megmondjak,hogy az aktualis poll igy vagy ugy all.
az MSNBC.com-on peldaul 602773 szavazat utan 51% Kerry, 47% bush az allas...
ami a hatralevo idot illeti, valoszinuleg a bush gepezet alo fogja allitani Bin Ladent -lehetoleg 3 nappal a valasztasok elott, amitol a sok primitiv magabadol az amulattol es nem erdekli az sem,ha ehenhal...
Nofene, Bush 52:41-re vezet, de még ez sem jelenti azt, hogy minden eldőlt volna. Még van két hónap, azalatt sok minden történhet. A verseny különben is leszűkül Coloradóra, Arizonára Missourira, Ohiora és Floridára. Bush esélyei most jobbak, de Kerry erős hajrás hírében áll.
Néhány itt hozzászóló, látszólag amerikás magyar meg egészen bődületesen gőgös és ostoba. Fox News: Fair and balanced! :-)
Én viszont abban is biztos vagyok, hogy Kerryben sem lenne sok örömöm, legfeljebb annyi, hogy nem W stupid pofajat látom és bicskanyitogató szövegeit hallgatom.