Keresés

Részletes keresés

QAF Csibészke Creative Commons License 2006.03.27 0 0 261

Most ertem a vegere.:)

Szoval.

 

"Én eddig azt hittem, az jobb a női versenyzők számára, ha a férfiember – minden más egyéb szemponttól most eltekintve – kellő ideig ügyködik, mintsem hogy jóval előbb abbahagyja, mint a partnere. Tévedésben éltem eddig? Jöjjön egy értő és érző (női) lélek és magyarázza el, mit is kellene legközelebb tennem!"

 

Az en eddig azt hittem-mel o is ugy volt, hogy valami olyat hitt, amirol Te nem tudtal, es evvel a te hivéseddel is az a "baj", hogy errol meg o nem tud. :)

 

Aki nem tud egyejszakazni, mert tullelkizi, es mert valojaban olyan egyuttletre van igenye, amilyen kedvesi kapcsolatban lehetseges csak, az ne egyejszakazon!:) Ez a tanacsom Neked!:)

Minden felindulasodat ertem, erzem, es ennek konkluzioja EZ nalam.:)

 

Legkozelebb tenni: kialakitani azt a kommunikacios viszony a holggyel (ertsd: banyával) :), amelyben ez es egyeb kellemetlen erzeseid, ertetlensegeid - ha maskent nem, hat UTOLAG - kibeszelheto, es nem a forumon vagy kenytelen erdeklodni.;) Ha ez nem egyeztetheto ossze a macsó enkepeddel, akkor ird felul a macso enkepedet, mert Neked - szamomra vilagos - szukseged van arra a kontaktusra, amit evvel a banyaval meg akartal sporolni..:)

Miert akartad megsporolni?

Miert nem kerdezted meg tole, mit szeretne?

Miert mesz a magad feje utan, es amikor nem az lesz, amikre szamitottal, meg akkor is nem kerdezed meg őtet, hoyg o igy gondolta-e? Mire vagyik?

En majd' megpusztultam, hoyg a fiunak elmondhassam, mire vagyom vele, de csak o mondta, mondta, miket akar a testemen machinalni es kozben atelni!

Egyszer sem mutatta, hoyg hajlando engedni annak, hoyg en simogassam, kenyeztessem.

Szal kommunikacio, kommunikacio, IDO : mert kell a lelkednek, es nemcsak a fejeugras "mindig"..:)

 

 

 

 

QAF Csibészke Creative Commons License 2006.03.27 0 0 260

Jav.

*Meg azt is mondjak, a legtobb, amit adhat a nő, az sajat maga, es az, hogy latjak, oromet okoztak nekunk.

Előzmény: QAF Csibészke (259)
QAF Csibészke Creative Commons License 2006.03.27 0 0 259

Ott van a hiba - az elotted szolo irasabol is lathatod - hogy nekunk azt mondjak, egy ferfinel ez automatikus, sot eppen avval van a gondjuk, hogy nagoyn is az.:)

Meg azt is mondjak, a legtobb, amit adhat, az asajat maga, es az, hogy latjak, oromet okoztak nekunk.

Persze az ember lanya ember legyen a talpan, ha kepes maga mellett pihentetnia  kacsoit, amikor a szeretett emberrrel van.:)

De tenyleg a fenti infok birtokaban butan nezunk, amikor a fiu nem elvez el, mert tenyleg nem tudjuk, mit tehetnenk.

Megjegyzem, reszemrol amit teszek, az egyenesen aranyos a fiuval valo kolcsonos intim erzelmi viszonyommal, tehat amilyen elmenye van velem szeretkezeskor egy kapcsolatban mondjuk januarban, es oktoberben, az eg es fold  a bevallasuk szerint. De hat ez mar csak termeszetes, hoyg amikor mar ismerjuk egymas testet, akkor egeszen masabb.

Nem ertem tovabba ennek torkeben azt sem, hogy egy vadidegen emberel mifele elmenyre szamitottal, aki nem szeret Teged, es miert SZEMÉTNEK gondolod ot, amiert nem tud Veled ugy szeretkezni, mint akibe szerelmes - ahelyett, hoyg eszebde jutott volna, hoyg ez az egesz testiseg erzelmi iranyitottsagu dolog....

 

Előzmény: w.h.a.t. (256)


QAF Csibészke Creative Commons License 2006.03.27 0 0 258

"kioktatott arról, hogy őt akkor most teljesen lelkibeteggé tettem, mert ő már arra sem képes, hogy valakit kielégítsen és nekem kutya kötelességem lett volna(?) normálisan(?) befejezni, akkor most megette a fene az egészet"

 

Jaj, Te!:))

Csalodott volt, amiert nem latott Teged abban az alalpotban, amibe o jutott: nagoyn, nagyon sajnalta, hogy ilyen igazsagtalan vegkimenetele lett az egesznek, hogy neki jajdejo, Neked meg nemannyira!

En ugy tippelem, hogy a  fentiekbol ennyi hangozhatott el szo szerint:"őt akkor most teljesen lelkibeteggé tettem, mert ő már arra sem képes, hogy valakit kielégítsen", a tobbi a Te ertelmezesed, hogy ez kioktatas, vagy hogy ez a Te HIBAZTATASOD lett volna! Sot! Ha egy no valami problemajat probalja kifejezni, akkor az a sajat lelki fajdalmanak a kimutatasa, amihez vigaszt keres. A ferfinak meg ezt a kommunikaciofajtat meg kell tanulni jol ertelmezni, mert a ferfi magatol rogton ugy veszi, hogy neki tesznek szemrehanyast! Szoval ezt tessek atertelmezni, ez a NŐ PANASZA volt, hoyg jaj, oneki most milyen rossz erzes, hogy hatralekban van Veled szembe, es ennek okat tekintve tanacstalan, es ugyan, segitenel mar neki abban, hogy Neked tobb oromet tudjon okozni!:)

 

Szeret is, zavarban is volt, szegyellte is, hoyg nem sikerult neki, es azt, hoyg Te UGY megajandekoztad, amitol nem is tudott magarol, es kozben el is felejtkezett rolad, + nekunk lanyoknak ezugyben az osszefelvilagositas ferfiak reszerol annyi szokott lenni, hogy az egvilagon smemit nem kell ugykodni, mert a ferfinek kulonleges gyonyor egy lany igenlo hozzaallasa, hat meg bejutni egy punciba az olyan, olyan dolog, ahol eppen AZERT kell kuzdeni, hogy ne durranjon el azonnal. Ezt a "megfelelo kozegbe jutaskor valo harcot" sokan ecseteltek mar nekem..:)

 

Es most figyelj!!!!!!!!!!!!!! Ezert a lanykaban meg az is felmerulhetett, hogy o nem ELÉG Neked ehhez, hiszen o ott volt, nem adta magat konynen se, nehezen se, megvolt a megfelelo kozeg, es o felhotlenul el is elvezett: megadta Neked a legtobb dolgot, amit no adhat. Tanacstalan, ezekutan mi tobbet adhatna meg Neked, Hatarozottan azt erezheti, o KEVÉS volt Neked... efolott erzett csalodottsaga befeketitette azt a megnyilvanulast, amelyben kifejezni probalta bunbanatat es kedves erdeklodeset az elmenyed felol...Ez egy eleg kenyes kerdes, nehez is kapasbol kell szavakat keriteni hozza, hat ne csudald, hogy ilyen ugyetlenul sikerult neki...:)

 

 

Előzmény: nagypatkany (-)
QAF Csibészke Creative Commons License 2006.03.27 0 0 257

 

1.: Iszonyu jol irsz!!!:))) Tobbszor hangosan felrohogtem, es nagyon elveztem!!:)

 

2.: Pillanatnyilag a feleig sikerult elolvasnom szukszavu tortenetedet, ugyhogy az olvasast megszakitva leirom az elso tippemet.Nem lehet, hogy Te "kenyszeritetted" olyan korulmenyek koze az egyuttletet vele, amelyben o valami miatt nem erezte jol magat, nem tudta azt megelni/megcsinalni Veled, amit o szeret?

 

En mar voltam ilyen helyzetben - az agynyugalmat preferalom (hemperges es higienia, sokféle pozlehetoseg es egyeb lehetosegek miatt -, es eleg gazdag a repertoarom -, de egyszer egy fiu nagyon nem igy akarta,, es nagyon lattam, hoyg neki abban a massagban van az elvezet, hat engedtem neki. De ebben a mas helyzetben nem voltak meg a lehetosegek arra, amit en csinalni akartam vele, es a szamomra - az o kedveert elviselt - extra korulmenyek megsem hoztak meg neki az oromet, es en is tanacstalan voltam, mit tehettem volna...

Szoval szerintem e fent tippelt esetben nem a szeretkezes ALATT, hanem az ELOTTE tortentek kozt keersendo az ok, ti. hogy probaltam en kifejezni, mik jelentenenek oromot szamomra (termeszetesen az o testevel valo jatekrol beszelek!:) ), de o nem figyelt erre, a magaet hajtotta. Maganak csinalta, sajnalom. :)

 

Olvasok tovabb.:)

 

 

 

 

 

Előzmény: nagypatkany (-)
w.h.a.t. Creative Commons License 2004.10.14 0 0 256
Sziasztok. Hadd hozzam fel egy kicsit a témát. Mégpedig azon okból, hogy velem is történt már ilyen, azzal a különséggel - ami lehet előny is meg hátrány is, döntéstek el ti - hogy beszólás nem volt, de folytatás sem. Az történt, hogy este lement egy akció, ami élvezettel végződött, és ami után alvás következett. Ezt már nehezen viseltem, de végülis éjjel 3 óra volt és buli után. Majd reggel is lement egy akció, ébresztés gyanánt és szintén élvezéssel, ami után én jeleztem udvasiasan jeleztem, hogy akkor várnám a viszonzást, amire a válasz az volt, hogy "nem akarom". Magyarázat a miért kérdésre egy vállvonás volt. Mindettől függetlenül amíg elvittem hazafelé, végig erősen belémkarolt, és közölte, hogy milyen rendes vagyok és legyek már vidámabb(?). (mondanom sem kell, hogy én nem voltam annyira vidám). Mindenesetre elkértem a számát, aminek láthatóan örült, de persze az életben nem hívtam többet, őszintén szólva kb. 2 perc múlva töröltem. (azért kértem el a számot, mert így ő nem kérte el az enyémet, én meg könnyen tudom nem hívni) Ezt a csajt én egy nagy szemétnek és önzőnek tartottam. Itt olvastam viszont egy-két hozzászólást, amiből levágtam, hogy talán nem is annyira különleges ez a dolog, mint hittem. Ami jó, mert őszintén szólva már megingott kicsit az önbizalmam, hogy miért nem akart velem kedvesebb lenni. Ettől függetlenül nem követtem - és követem a jövőben - el még egyszer azt a hibát, hogy ilyen önzetlen legyek, és igenis a magam hasznára fogok törekedni. Merthogy mintha ez lenne az elvárt, és a nők könnyebben lekezelik azt, ha egy férfi lenyom egy menetet, mintha önzetlenül ad. Azzal a szituval úgy látszik nem tudnak mit kezdeni.
Gillian Creative Commons License 2004.08.31 0 0 255
Hahó, mindenkinek !

Csak gratulálni tudok, a téma frivol jellege ellenére nagyon kúltúrált elemezgetésre került sor. Sokat nevettem - nem Rajtatok, hanem a szellemes stíluson.

Egy kis OFF. A sapkás vicc Hofi: nyuszi, róka, farkas az erdőben, kicsit hosszú és nem is tudom pontosan leírni, a lényeg, hogy a két előbbi mindig talál okot arra, hogy megverje a nyuszit, pl. akkor is, ha van rajta sapka, akkor is, ha nincs. A vége a lényeg:
- Te róka, verjük meg megint a nyulat.
- Most meg mér verjük meg ?
- Kérjünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azér, ha nem füstszűrőset, akkor azér.
- Jó.
Találkoznak a nyúllal.
- Te nyúl ! Adj egy cigarettát !
- Milyet parancsoltok ? Füstszűrőset vagy füstszűrő nélkülit ?
- Nézd az annya istenit, már megint nincs rajta sapka ...
ON


Kedves NP !

Tudom, itt főként a nők véleményét kérted elsősorban, ennek a kritériumnak még talán megfelelek :), de egyébként nem tudok segíteni. Két okból sem:
1. Valóban fontos a kommunikáció. Egyetlen esetben nem: ha olyan elsöprő a szerelem, hogy mindent pótol :), vagy ha mindkét fél "technikás" és érzelmek nélkül is frankón el tudnak menni :).
2. Asszem, én ölég szerencsés vagyok, de eddig még sosem voltak orgazmus-problémáim. A 20 mp-es aktus is lehet tökéletes (hangulattól függően), meg a jóval hosszabb is. Lehet, hogy azért, mert én eddig csak azzal feküdtem le, akibe szerelmes is voltam. Egyéjszakás kalandom még nem volt, de egyszer kipróbálnám :).

Őszintén szólva, a meglepetés volt az első reakcióm a topikindítóra, mert én sem hittem volna, hogy van olyan, hogy egy pasi nem megy el ... hiába, mindig tanul valamit az ember lánya.
kakukkk_ Creative Commons License 2004.08.16 0 0 254

Hatdehat mar edestunderkem hogy lennek en forgoszel?

Amugy nem te vagy az elso aki ezt a kepzelettarsitast alkalmazza velem kapcsolatban. (A forgoszelre gondolok) Nemtom mier.

Amugy a teve tetejen csipken csucsulo beka-kiralykisasszony kompozicio megragadta a fantaziamat. Te vagy a beka? Akkor viszont nem stimmol a neved. De csak levelibeka legyel. Azokat szeretem ahogy rocognak a gyongyvirag levelen ha esik az eso.

A babettacsinositasi projekt nagyon pozitiv, az en biciklimen katicas csengo van.

 

;))

 

kakukkk_

Előzmény: nagypatkany (244)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.12 0 0 253

:))

 

mindig öröm, ha ismeretlen jótevők megoldják önzetlenül az ember gondjait...:))

 

 

 

Előzmény: Ismeretlen jót evő (252)
Ismeretlen jót evő Creative Commons License 2004.08.12 0 0 252

Apuskám! Te Érett Ökör! A hiba természetesen BENNED van.

  • ... mert nem lógott a farkad teleszkópos, félméteres manipulátorként mindvégig a banya orra előtt, bizonyítandó a nőiességét.
  • ... mert nem volt a sok izzadság között olyan vastag, hogy maga Ló Szerafin is az égig sóhajtson, ha véletlenül beleülne.
  • ... mert nem rikoltoztál elégedetten, mint kisiskolás szűzlány mikor megkapja az első barbiját (kenjét).
  • ... mert nem adtad eléggé látható jelét annak, hogy a hölgy testben, szellemben, lélekben és erkölcsben mindenki egyebet felülmúl, de úgy, hogy közben súlyban, tohonyaságban, ápolatlanságban alul.
  • ... mert nem voltál elég változatos és perverz, hogy fenekénél fogva kihozd a deprimált őnagyságát a feneketlen gödörből.

Szóval mindenért te vagy a hibás. Tudom. Nekem is mindég ezt mondták. Az összes ribanc. Nőkről nem nyiladozom. Nem akarom, hogy utánuk itt nyáladozzanak.

 

:-)

Előzmény: nagypatkany (250)
Kigyo Creative Commons License 2004.08.12 0 0 251

1, Lebuktál. (megbuktál?) :)

2, A dolog fő buktatója az amit már megrágtunk. Pl. Anna Karenina is igen jól összefoglalta a 158-ban. Vagyis a "értelmes megjegyzéssel, javaslattal ". Az információhiány a legnagyobb gond az ilyen esetekben. Ha nem tudod mi az értelmes, akkor jobb híjján marad a társadalmi minták elővétele és alkalmazása próba-szerencse alapon. Ahogy pl. Nagypatkány tette a topindító ténykedésében. Lutri volt. Nem is jött be.

3, Aki nem dolgozik, az nem is hibázik. De mi értelme hibátlanúl élni?

 

freyya:

Itt voltam:

http://www.erdelyivendeghazak.ro/partners.php?lang=hu&id=1

Előzmény: SpongyaBob Kockanadrág (211)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.12 0 0 250
Kösz....))...tanácsot megfogadom, belehomorítok...meglepetéseket izgatottan várom..:))
Előzmény: Regin_a (249)
Regin_a Creative Commons License 2004.08.12 0 0 249

 

Hi NP.

Idaig csak lustasagom akadalyozott a velemeny nyilvanitasban és hat olyan szepen nem tudom leirni mint Te

Hasonlo szituban vagyok mostansag én is. Regota ismerek egy nőt éshát idonkent megtortenik a dolog, csak ugy szeretokent.

Meg kell jegyeznem az eros lelkiismeretfurdalast, dehat nem tudok parancsolni magamnak

Szinte hasonlo a helyzet, mint veled esett.

A holgynek nagy dumaja volt korabban is a szexrol, jo is volt a huza-vonában, de nemigen viszonzott szinte semmit. Nem lehetett erezni egyertelmuen,

hogy kielegult-e. Rákérdezeskor kitunt, hogy igen, ő csöndben elvez, de engem zavart a nem egyertelmu visszajelzes.

Az aktivitasom eleg bonyolult, jellemzoen tobbet bir a farkam , mint a testem, de

már fizikailag nem birtam a "munkat"

Idonkent tudok produkalni 20 mp-es  :) futamokat is. Bár ekkor nemigen megyek bele a szexszbe.

 

Pezsgozes a kadban, hosszas simogatasok, oralitas a reszemrol, pózok varialasa, de a vegeredmeny majdnem ugyanaz volt. Allt a farkam es vartam hogy valami manualis vagy oralis tortenjen, de semmi.

Mondja, "Hu neked mennyit all a farkad". Hát azt hittem kilokom az agybol, de csak ugy csinaltam, mintha buszke lennek magamra :) és valami olyan dumat emlegettem, hogy hát igen én, meg persze bla-bla

Gondoltam, csak a dumaja volt nagy.

Kedvelem az oralitast ha nekem is csinaljak, es hat oszinten megmondom, az utobbi evtizedekben nem jott ossze senkivel.

Fiatal koromra visszaemlekezve, talan csak a megszepito messzeseg vonzana?

 

Egyszer a kadban megerintett egy kicsit, vartam a folytatast de semmi. 

Aztan egy laza vasarnapon, furdozes utan az agyon hemperegve, nem engedte, hogy hozzaerjek, és ugy leápolt oralisan vagy egy oraig, finoman, lazán, kemenyen,cirogatva, nem engedve hogy elelvezzek, de érezheto volt hogy ő is nagyon elvezi, mindenfele variaciot bevetve, hogy a hátát bizony megkapartam és a hajat is egy kicsit megteptem :).

Ezt igy nehany mondatban nem is lehet leirni.

Nagy meglepetes és elvezet volt számomra.

 

Aztan, beszelgeteskor, mert semmi tabu nincs koztunk, elmondta hogy ezt ő idaig csak a ferjenek csinalta. /jelenleg elvált/

Tehát Nagypatkány, meg kellene probalni a projectet mégegyszer, vagy tobbszor.

Fel kell fedezni, ezt te is jol mondtad, a masik reakcioit.

Idot kell hagyni a holgynek is még ha az adott korban van is.

Tán még számodra  tud erdekes dolgkat mutatni , ha felszabadul idovel.

Hát jokat és ismetlem, ismetles az elvezet atyja. :)

 

Regina

 

nagypatkany Creative Commons License 2004.08.12 0 0 248

:))

 

Az én babettám csodákra képes...:))

Csak a Kakukkk nevű versenyző nem vesz itten engem elég komolyan.....pedig ha tudná, hogy még egy kerti-törpét is szándékozom beszerezni a közeljövőben....:))

 

Asszem a balatonúszást kihagyom; van egy elvetemült kollegám, az az oroszoknál azt a sportot űzte, hogy vágtak télen egy likat a jégen az egyik helyen, meg egyet valahol máshol, oszt' a verseny abból állt, hogy belökték a delikvenst az egyiken egy iránytűvel, a lábán uszonnyal aztán várták, hátha a másikon kibukkan....

 

Akik kibukkantak, azokat idő alapján díjazták, akik nem, azokat nem kellett díjazni

 

Nos, ez a kollegám hidegnek ítélte a múltkori átúszásnál a Balaton vizét...:))

 

Asszem, ezt akkor most kihagynám....

Előzmény: DrAvaSzabolcs (247)
DrAvaSzabolcs Creative Commons License 2004.08.12 0 0 247

Hello :)

Elhalasztották 1 héttel az úszást most vasárnapra (08. 15.), még meggondolhatod magadat. De ne ízirájder Babettávalindulj neki, 2x120 km azért sok !

Előzmény: nagypatkany (246)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.11 0 0 246

OFF

 

- bár mi off itt egyáltalán?!...:)))

 

 

Ha!!!

 

Egy régi ismerős!

 

Üdvözöllek!

 

Majdnem elmentem balatonúszni...:))

Asszem megfogadom a tanácsodat.....kb. jól elvagyok most....:))

(Köszönöm, hogy megvédtél...ez igen rendes és szolidáris dolog volt Tőled; nem felejtem el!)

 

Üdv a fedélzeten újra..:)))

 

ON

 

Előzmény: DrAvaSzabolcs (245)
DrAvaSzabolcs Creative Commons License 2004.08.11 0 0 245

      

          Ízirájderöcsém!

 

Előzmény: nagypatkany (244)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.11 0 0 244

Olyan ritkán kukkantasz be ide Te kakukk, hogy az ember úgy képzeli, mint forgószél rohansz fel s alá - így még egy babettával se bírok majd utánad vágatni....

 

Az csak természetes, hogy van csipke....s nem csupán a fotelokon, hanem a TV-n is, ollyan kis hercigecske, aminek a sarka elegánsan belelóg a képernyő felső részébe és ül rajta egy muskátli, mellette pedig ott cifrálkodik egy porcelán béka-királykisasszony kompozíció...:))

 

....menni fog ez....:))....még ha egy ide-oda szálldosó kakukk is vagy....kezdetnek egész jó paraméterekkel indul ez az ismerkedés-project....kellenek a közös rácsodálkozások a világ gyönyörűségeire...

 

(babettára már felaksztottam egynémely csecsebecsét kedvcsinálónak és most krómoztatom egyes részeit, hogy olyan dögös legyen - hadd pukkadjon meg minden faszacsávó, amikor majd bevillantunk a búcsúban a céllövöldéhez)

Előzmény: kakukkk_ (243)
kakukkk_ Creative Commons License 2004.08.11 0 0 243

Hat meg a fotelek fejtamlajara horgolt csipkekre izgulok rettentoen. Olyanod van esetleg? Vagy a Kedves Mamanak? ;) A babettas szaguldozastol mar most euforikus hangulatban vagyok :)

 

pussz

 

kakukkk_

Előzmény: nagypatkany (240)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.09 0 0 242
Ha már beszállt egy új versenyző, illő reagálnia a topicnyitónak - még ha hagyom is itt szépen elsüllyedni a topicot.

Többször írtam, nem is igazából a személyes élmény vár itt megoldásra, hanem a jelenség lenne, lett volna érdekes, sűrűn előfordul-e, milyen okai lehetnek.

Jómagam többször találkoztam vele, s eddig mindig volt rá magyarázat – tán érdemes lene kielemezni ezeket is, de érdektelenség híján befulladni látszik a topic – úgy látszik, a jelenség nem érdekes….szerencsére..:)).

Ha valami felhergelt, az csupán az volt, hogy még számon is kérték rajtam…:))

 

De vissza az esethez:

 

Kedves Fiorangela!

 

 

Köszönöm, hogy reagáltál; az egyik legjobb hozzászólást írtad szerintem – ráadásul azért tetszett, mert megvédted a banyát, nem simán ledorongoltad.

Hogy a banya megérdemli-e a ledorongolást, az ettől még maradhat kérdés ugyan, de kétségtelen, Te egy lehetséges magyarázatát adtad a történéseknek.

(Magunk közt szólván nem érdemelte meg..:)))

Akár így is lehetett…..

Azért nem tudom, mert hiába próbáltam volna megbeszélni vele a dolgot, csak rágtuk a gittet és nem jutottunk semmire, mindegyikünk csak hajtogatta a maga szempontjait, így akár igazad is lehet – s úgy gondolom, ha igazad van, akkor ezek olyan okok, amiket nem biztos, hogy akár látunk egyáltalán magunkban, s pláne nem biztos, hogy be is ismerjük…:))

 

Azért – ha már újra előkerült a topic – hadd adjak egy másik magyarázatot, ami nem is biztos, hogy ellentmond annak, ahogy Te látod.

Én most úgy gondolom, a banyának a maga szempontjából igaza volt.

Nem könnyen lesz az emberből megcsaló – s ezzel én is így vagyok. (még akkor is, ha akad netalán itt olyan egyed, aki ezen hahotázva mulatni kezd azok után, amiket más topicokba beleböfögtem…:)).

Ez esetben – mint mondtam, évek óta ismerem a banyát, s szóba sem került egy ilyen project – a lehetséges maximumig védekeztem ellene. Nem akartam újabb „problémát” az életemben…:))

…de hát a szerelem, ugye…:))

 

Azt hiszem, tudat alatt még akkor is védekeztem ellene, amikor már a kívülálló szemével nézve már nem volt miért védekezni – hisz akárhogy is definiálja valaki egy kapcsolat, egy megcsalás kezdetét, amikor ketten már ott hevernek az ágyban és túl vannak azon jórészt, amin túl lehet lenni, akkor már nem szokott vita lenni azon, hogy ez most még csak az ismerkedési fázis, vagy több annál.

Ebben a helyzetben a „védekezés a kapcsolat ellen” már csak egy dologban bírt megnyilvánulni részemről – meglehet, hülyén hangzik, de akkor sem tudom másképp írni – csak úgy, hogy „akkor legalább nem élvezem”.

Mintha ettől nem történt volna semmi….:))…mondom, nem tudatos dolog volt ez, inkább egy már előtte is tartó védekezési folyamat része

Mindenki tudja, a nőkben van valamiféle hatodik érzék – pont a banyában ne lett volna?

Ettől kezdve teljesen jogosan volt ideges, frusztrált és ítélte teljesen sikertelennek az egészet.

Ez nem mond ellent annak, hogy mindez megspékelve az önbizalom-hiánnyal csak még rosszabbá tette a szerencsétlen banya helyzetét és lelkét.

Szóval sajnálom, nem érdemelte meg..

 

 

Azért olyan rossz nem volt az a délután…:))

 

Szia, és köszönöm a tisztességes véleményedet!

Előzmény: Fiorangela (241)
Fiorangela Creative Commons License 2004.08.08 0 0 241

Sziasztok!

 

Bocsánat, hogy ilyen késön kapcsolódok bele a beszélgetésbe, és ráadásul egy már  megbeszélt témát hánytorgatok fel."De miközben olvastam, azt hiszem, mindenki nagyon egyoldalúan kezelte a témát, vagy a nö volt a hibás, vagy a férfi. Egy kicsit más fényben szeretném megvilágítani a helyzetet, ha nem lenne gond. Azt hiszem, amit én szeretnék hozzáfüzni, azt még senki sem írta. Ha igen, akkor elkerülte a figyelmemet, és elöre is bocsánatot kérek.

 

Szóval az én felvetésem az, hogy esetleg a nönek elég erös önbizalomhiánya volt. Tehát félt. Azaz belül egy része örült annak, hogy valaki ilyen fajta figyelmet szentel neki - föleg ahogy Patkány leírta, ezt nagyon kevés férfi adja meg egy nönek. Viszont ugyanakkor, hiszen elsö alkalomról van szó, ha jól értelmeztem a dolgokat, tehát ö maga még egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy éppen neki mit is kéne csinálnia. Az addig rendben van, ameddig öt simogatják, szeretgetik, ezzel tud mit kezdeni, ezt el tudja helyezni a maga világában. De mikor eljutunk odáig, hogy rá kerül a sor, hirtelen megszeppen. Nem tudja pontosan ezt hogy is kéne tenni, vagy egyáltalán, a másik mit akar. Amikor Patkány megkérdezi töle, hogy van-e kedve egy hideg italra, a szeme felcsillan - tehát abba akarja hagyni. Megvan a megoldás.

 

Igen ám, de mialatt ez az ital elfogy, és még a cigarettáját is elszívja, rájön, hogy azért a dolgok menete mégiscsak másképpen "normális". Azaz a fiúnak is kijár az, hogy kielégüljön. Amikor megkérdezi Patkánytól, hogy "mi van, most bizonyítani akarod a kielégülési képességedet?", a saját magában felmerült kétségeket próbálja áthárítani a férfira. Mivel erre az adott férfi nem éppen úgy reagált - teljesen érthetöen amúgy - ahogy ö azt elvárta, mégjobban magába roskadt. Duzzogva odébbáll, hátha majd miközben ö duzzog, a férfinak eszébe jut utána menni, megvígasztalni, és végül megismételni a dolgot - lehetöleg most már sikeresen. Az egészben a legfontosabb, hogy a férfi minél több figyelmet fordítson a nöre. Ha igaz a fenti állításom, és valójában tényleg önbizalom hiányról van az adott esetben szó, akkor ez is egy kiváltó ok a minél több figyelemre. Ugyanis hiába kapta meg a három orgazmusát, ha utána egy kétes helyzetben ráhagyta a döntést a férfira, a férfi rosszul választott, s ezzel visszatérünk az önbizalomhiányra, hiszen úgy érzi, hogy vagy 1. nem volt elég jó a férfinak, és az már nem is kívánja öt, vagy 2. egyszerüen, ö, mint 40 éves nö, már nem is képes arra, hogy egy férfit kielégítsen - bár ez a kettö szerintem összefügg.

 

Na, szóval ez az én személyes véleményem, úgyhogy elfogadom, ha ti úgy vélekedtek, hogy ez nem volt már sem helyén való, sem igazam nincs. De elökívánkozott belölem a pszichológus, úgyhogy íme az eredmény.

 

Fiorangela

nagypatkany Creative Commons License 2004.08.05 0 0 240

Asszem meg kellen keresnem Téged!...:)))

 

A porcelán-vadkanokat szaggató porcelán-kutyák kompozíciót egyszerűen  imádni fogod!

Aztán van nekem egy remekbeszabott muránói üvegből készült nagy halam - csak hogy újra a hal-vonulatra utaljak, meg egy olyan kis hercig sárga kis hal, amit lehet hamutartónak használni!

 

 

Istenkém...ha majd ott vágatunk ezerrel, mögöttem ott ülsz a babettán, átölelsz szorosan, sikítasz a sebbeség mámorától....hajad lobog a szélben....nos, asszem ez még nekem is sok lesz és a topicnyitáskor felvázolt probléma magától megoldódik ott a száguldás közepette...

 

aprpopó: faliszőttesekkel hogy állsz? (méla vadász, szarvasok, háttérben vaddisznók, vadászt imádóan leső szűzleány, satöbbi)

 

Vonzóbb lett a project?

Előzmény: kakukkk_ (239)
kakukkk_ Creative Commons License 2004.08.05 0 0 239

Oszinten szolva a mama nippjeire hajazok :)

:*

 

kakukkk_

Előzmény: nagypatkany (235)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.05 0 0 238

Kösöznöm, de azért ennyire tökéletes még én sem lehetek!..:))

 

Szóval a helyzet tisztázódott, s úgy tűnik, legalább annyi hibát követtem el, amennyit a banyának tulajdonítottam - nincs okunk egymásnak semmit a másik szemére hányni; az meg igazságtalan érv lenne, hogy a végeredményt tekintve ki járt jobban....:))

 

De így izgalmas ez a dolog...kihívás - mindkettőnknek.

De mondom, ad acta tettem....ettől még a jelenségről szívesen elmélkedtem volna másokkal úgy, hogy nem okvetlenül keresünk hibát csak az egyik, avagy csak a másik félben.....

Előzmény: L_Organa (234)
standby Creative Commons License 2004.08.05 0 0 237

OFF

hmm ez a topik nagyon hasznos volt szamomra.

beleolvastam a legelejebe es mosolyt csalt az arcomra az a par sor, ami a "g-pontos orgazmus es a bepisiles hasonlosagat" taglalja... mindez azert, mert neha sikerul ugy trukkoznom a baratnomon, hogy kb  szetkaparja a falat az elvezettol es ha tovabb folytatom akkor mindig azt mondja, hogy "ajajj ha tovabb csinalod, akkor bepisilek" :))

azt hiszem most orulok magamnak es a baratnomnek is, mert most jon az ON resze a dolognak.

miutan o sokadszor is elment es ugy erzi, hogy mar "olyan mint egy hal", akkor szepen osszeszedi magat es olyan szinten elintez azzal a kis ugyes szajaval, hogy utana  ugy erzem magam, mint aki derektol lefele lebenult :DD

 

bocs ha nagyon off voltam (es mert nem olvastam vegig a topikot) de ezt meg kellett valakivel osztanom :))

 

jo ejt mindenkinek

eszt007 Creative Commons License 2004.08.05 0 0 236

nembaj.

abanya a baj. a zagya nincs rendben neki.

keress másikat-

nagypatkany Creative Commons License 2004.08.04 0 0 235
Tuttam én...a mamusz mindekinél bejön...a babettáért való küzdelem meg végképp ellenállhatatlanná tudja tenni az embert...:))
Előzmény: kakukkk_ (233)
L_Organa Creative Commons License 2004.08.04 0 0 234

Szóval!

Szerintem, nagyon vonzó dolog, hogy odafigyelsz a partneredre. Ez mindenképpen pozitívum. Bár nekem is megütötte a fülem/szemem néhány kifejezés, szó a leírásodban. Ezt annak könyveltem el, hogy egy vicces huszár vagy, meg különben sem a dolog érzelmi oldalával kapcsolatos a problémád.

A nőről nem alakult ki kedvező benyomás bennem, de hát Te választottad. Az, hogy egy nőt meglep, ha egy férfi igyekszik a maximális élvezetben részesíteni, férfi oldalról mindenképpen elgondolkodtató, viszont a faragatlan bunkóság, sőt érzelmi sivatag vádjai alól semmi sem menti fel azt a nőt, aki így viselkedik.

Azt gondolom, hogy ez a fajta hozzáállásod abból fakad, hogy tényleg élvezetben akarod részesíteni a nőt, és nem hiszem, hogy jobban járnál, hát még a jövendőbeli partnereid, ha ezzel felhagynál.

Összefoglalva: fel ne hagyj ezzel a hozzáállással!!! Kevés az ilyen férfi!!!

És nem jó, ha a férfi nem elégül ki! A partnernek tennie kell róla, hogy ez megtörténjen, ha az aktus után, az nem baj.

kakukkk_ Creative Commons License 2004.08.04 0 0 233

Nagypatkany te egyre vonzobb vagy ;)))))))

 

kakukkk_

Előzmény: nagypatkany (232)
nagypatkany Creative Commons License 2004.08.04 0 0 232

Hehe....ezt megkaptam, meg is érdemlem, annyi szent...:))....aztán meg poén ide, avagy amoda, nem is tudod, mennyire igazad van....:))

Vehetném most tragikusra a figurát a mama meg a macska kapcsán, de ne rontsuk el a hangulatot, de annyit erről, hogy épp tegnap került szóba, hogy oda kellene költöznöm jóanyámhoz, ahol van macska is mag mamusz is, meg nippecskék a virtrinben.....szóval a hír igaz, nagypatkany egyre macsóbb lesz, ahogy telik az idő....így 50 felé pánikhangulatban....:))....

 

...babettát majd még beszerzem...:))

Előzmény: homerx (231)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!