Keresés

Részletes keresés

Andrea Csak Soltész Creative Commons License 2015.01.22 0 0 3

Titán meghalt?

naillight Creative Commons License 2004.08.06 0 0 2
szia! Titánt már több mint egy hete örökbefogadtam:) amúgy a www.allatkertialapitvany.hu oldalon talalsz infót, és megtalálod az örökbefogadható állatok listáját, névvel, sok helyen képpel együtt. amúgy már van egy kb 200 hozzászólásos állatkerti örökbefogadás-topik, meg egy mit gondoltok az állatkertekről?-topik, na oda gyere:) u.i.: ha a farkaskifutónál láttatok egy elgyötört csajt a sarokban egy csomó füzettel ücsörögni, akkor az én voltam "munka" közben:)))
Előzmény: parizsi_koczka (1)
parizsi_koczka Creative Commons License 2004.08.04 0 0 1

Szia!

Mi a parommal mult het szombati Allatkerti latogatasunk kozben/utan/ota gondolkozunk arrol, hogy orokbefogadjunk egy vagy tobb teknost. Sajnos az Allatkert honlapjan nem talaltuk meg oket, de kaptunk egy telefonszamot, ahol erdeklodni lehet: 363-3701. Meg gondolom a helyszinen is megoldhato, nem?

 

Te mennyire hataroztad el magad? Marmint most mar biztos, hogy orokbefogadod Titant vagy me'g gondolkozol rajta?

Egyebkent mult hetvegen voltunk a farkasoknal is, eppen nagy hevvel jatszottak, kergettek egymast  meg ilyesmik :)

 

Vajon nincs az egesz forumon egy orokbefogado szulo se??? Ketlem... Kar, hogy nem talalnak ide.

Előzmény: naillight (-)
fokhagymabors Creative Commons License 2004.08.01 0 0 0

Helló! Tessék: 0.

Nem villámgyors, de 0.

 

Az állatkerttel kapcs. semmi hasznosat nem tudok javasolni. Ha nagy és erős lennék, minden állatkertet lerombolnék, az állatokat pedig szabadon engedném.

 

Le az állatkertekkel és a ketrecekkel!

 

Előzmény: naillight (-)
naillight Creative Commons License 2004.07.26 0 0 topiknyitó

Gondolom sok állatbarát tudja, hogy a főváll-ban(főv. állat és növénykert) lehetőség nyílik az állatok "örökbefogadására".

szvsz ez egy jó lehetőség, mert, ha testileg nem is, de mentálisan biztosan közelebb kerül az ember a választott állathoz, és jó esetben még támogatja is a-valljuk be, ölég korszerűtlen-állatkertet. több ismerősöm van, aki fogadott ott örökbe, én már régebbóta járok ki a farkasokhoz, akik nagy szerelmeim és perpill a fogságban tapasztalható viselkedésformák/elváltozások érdekelnek. Legnagyobb kedvencem közülük Titán, egy 6 éves hím, és most komolyan gondolkozom rajta, hogy a "nevemre vegyem".

szóval véleményeket ide várok, ha esetleg van is "szülő", az írjon bátran, és egy szemfüles, villámgyors nullázót is krek, mert ugye önnullázás az nemér :)

 

ha már van ilyen vagy hasonló topik akkor bots, vki irja meg es töröltetem ezt a topikot, de francnak van kedve végignézni százakárhány topikot, a kereső meg bemondta az unalmast.:)

 Titán /canis lupus occidentalis:)/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!