Keresés

Részletes keresés

oskar66 Creative Commons License 2005.06.04 0 0 27
Én máshol éldegélek, de a gond itt is ua. Különben, igaz, hogy régebbi a dolog, de ez nem olyasmi, mint Patai néni és az ő egyszem (késes)Józsikájának esete? Itt is szegény gyermek "ártatlan" volt, és csak "megbámult" valakit a buszon.... Anyuci meg rögtön a Száva család nyomozóirodáját kérte fel "nyomozni", akiket a VII.ker.bven úgy becáéznek: "SárgalábúÍ" család.....:D
HomeLAB Creative Commons License 2004.08.22 0 0 24
"verekedni lopni csalni, menekülni késelni szabad?"

Konyecsno! - Mármint ha nem idén barnultál le! :-))
Előzmény: O.Z.P. (18)
rali Creative Commons License 2004.08.05 0 0 23
Ja, arra alkalmas - mármint a feldühödésre.
Előzmény: Törölt nick (21)
rali Creative Commons License 2004.08.01 0 0 20
zeki: tudsz valamit a mostani balhéról?
O.Z.P. Creative Commons License 2004.08.01 0 0 19

A BŰN NEM KIFIZETŐDŐ!!!

 

 

Mátyás király kellene ide, az tudmá mit kellene csinálni a tzigány kérdéssel!!!

Előzmény: woodi. (11)
O.Z.P. Creative Commons License 2004.08.01 0 0 18

verekedni lopni csalni, menekülni késelni szabad?

Már ne is haragudj ,de aki kurvának megy az tartsa a seggét. Másképp mondva: Ha az ördöggel cimborázol kínnal fizetsz!!!

 

ostoba vagy barátom!

Előzmény: woodi. (3)
rali Creative Commons License 2004.07.31 0 0 17
Egy fujj az egész történet.
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.31 0 0 16

Én láttam a nyilatkozatot, és abban ki is derült, hogy hazudik a bátyóka. Azt mondta előző nap( ezt bejátszották újra), hogy  nem tudta, hogy zsaru üldözi a testvérét, ezért ugrott rá! 2x is igazolta magát a zsaru, igazolvánnyal! Ezenkívül a bátyóka azt nyilatkozta az eset napján, hogy az öccsére utazott ez a zsaru! Vagyis tudta, ki ő, ismerte.  A rendőr már többször is előállította ezt a 19 éves fiút.  Az egész család ismerte már, sőt az egész romatelep. És mit mondott erre a nagyon okos báty? "Én most szabadultam 8 év után, honnan kellett volna ismernem a rendőrt? "

A hülye! Most aztán már végképp szavahihető tanúnak fogjuk tartani!  És még valami: ha a testvérem ellen körözés van, és valaki azt kiabálja: rendőr vagyok! akkor talán elhiszem, hogy nem egy vásárolgató családapa ront a testvéremre. Ez pusztán logika! Már  a saját bőrét menti, mert el akarta gázolni a zsarut, aki a kapitánya szerint betartva a szabályzatot járt el.  Igazolta magát, felszólította megállásra a körözött személyt, és aztán, mivel üres volt az a rész, üldözőbe vette.  A szabály az, hogy az elkezdett intézkedést be kell fejezni. Ha nem fut el a fiú, ha  a bátyja nem próbálja "megmenteni ", ma is élne.  Vagyis egyértelműen a fiú hibája az egész.

 Ha rám börtön vár, eleve bemegyek, amikor kell, vagy ha megláttak, mert voltam olyan hülye, hogy a Pólusba menjek, akkor ráfaragtam, elkaptak, bevonulok leülni a kiszabott büntetést. Nem? Volt tárgyalása, a bűnösségét még maga  a család sem kérdőjelezi meg.

Egyébként meg a kapitány azt mondta, hogy aki ellen körözés van, azt el kell fogni.Akár magyar, akár cigány. És nem azért körözték, mert roma, hanem azért, mert bűntényt követett el! Én már az unalomig ismételgetem, hogy a romák mindig arra hivatkoznak, hogy bezzeg őket üldözik, CSAKMERT romák. Hogy őket mindig hátrányos megkülönböztetés éri,stb. Hát, kérdem én:  Akkor miért nem éri hátrányos megkülönböztetés az én ismerősömet és családját, akik romák? Talán mert szorgalmasan dolgoznak, szép, rendezett családi életet élnek egy tiszta, barátságos lakásban?  Hát, igen.. ezen el kell gondolkozni! Az egész környezetük szereti őket!!!

A másik dolog, hogy a romák iszonyatosan tudnak hazudni. meg színezni a történetet. Megesküsznek a saját anyjukra, hogy így volt, vagy úgy volt.

" Itt folyjon ki a két semem, ha nem így vót..."

 Ezt a hozzáállást mindenki ismeri. És közben ő ott sem volt, de neki a komája azt mondta, akkor az úgy is van.

Egyszerűen nem lehet hinni nekik. Pláne, ha így, tömegben vannak. A szószólót követi mind, és esküdöznek az igazukra. Hogy lehet, hogy nem egy mély gyászban lévő, megtört fiatalembert láttunk a  stúdióban, aki 2 napja veszítette el szeretett öccsét???????

 Megmondom én: Mert csakis  a bosszú élteti őket, a fájdalom félretéve, mert a vérükben van a vendetta!

Előzmény: Törölt nick (15)
woodi. Creative Commons License 2004.07.28 0 0 13

Nem ebben a stílusban kéne a társalgást folytatni, de ha ennyire akarod, ám legyen.

Előzmény: Törölt nick (9)
woodi. Creative Commons License 2004.07.28 0 0 12
Én nem láttam személyesen a helyszínt, ezért csak a médiában elhangzottakra hagyatkozhatok (mint általában a többség).
Előzmény: Alexander the Great (8)
woodi. Creative Commons License 2004.07.28 0 0 11

Természetesen nem CSAK a rendőrt hibáztatom a haláláért. Ha nem is közvetlenül, de közvetve mindenféleképpen okolható.

Elhiszem, hogy többször is lopott a cigány gyerek -nem is akarom védeni-  csak most keményen ráfázott.

Az meg más dolog, hogy ezt az esetet megint arra fogják majd felhasználni, hogy Magyarországot lejárassák, hogy itthon verik a cigányokat.

Előzmény: Törölt nick (6)
Liver Creative Commons License 2004.07.28 0 0 10

Ezentúl a rendőrőknek üldözés közben, elfogás előtt el kell kérniük a gyanusított egészségügyi jelentéseit, keríteni kell egy orvost, aki megvizsgálja, hogy milyen módon lehet elkapni a mocskot, és utána jöhet a letartóztatás. Röhej. Mit sugall ennek a rendőrnek az esetleges meghurcolása a többi rendőr felé? Ülj a seggeden, büntesd csak az autósokat, abból nincs gond, ha meg egy köcsög cigánynak a haja szála meggörbül (vagy ideális esetben, mint ez a mostani, elpatkol...) akkor búcsút mondhatsz az állásodnak.

Én pénzjutalmat adnék annak a rendőrnek, nem büntetést.

Alexander the Great Creative Commons License 2004.07.27 0 0 8
Ahol leteperték csak pár homokos a talaj,egyébként olyan kemény mint a sima föld.Szerinted abba hogyan lehet valakit belefolytani anélkül hogy ripityára nem törne az arca?Sehogy,a rokonok hazudnak...a média meg csinálja a balhét,végre valami az uborkaszezonban.
Előzmény: woodi. (3)
nyman Creative Commons License 2004.07.27 0 0 7
Egyetertek a 2. bekezdesben levo velemenyeddel. Atmasoltam a Cigány-üldözés Magyarországon c. topikba is, utolagos engedelmeddel.
Előzmény: Törölt nick (6)
vadkacsa Creative Commons License 2004.07.27 0 0 5

tegnap a hiradoban "csak" tolvaj volt. egy masik csatornan meg csalo, akire 1 ev borton vart. a harmadikon nem mondtak se szarmazast se korabban elkovetett vetket. tehat drogkereskedelemrol nem volt szo, ezt egyelore zekitol hallom eloszor.

 

tehat mindket oldalon megy a hangulatteremtes: budos drogos cigany, rohadt gyilkos rendor.

Előzmény: nyman (4)
nyman Creative Commons License 2004.07.27 0 0 4
en aszt remelem, hogy csak akkor vonjak felelossegre, ha hibazott es nem azert, mert az ostoba sajto es az idiota allibsik szeretnek. Ha nem egy cigany bunozo lett vona, akkor valszeg nem lenne ekkora az obegatas. Boritekolom, hogy a vizsgalati eredmeny ide vagy oda, az idei amnesztiinternacionalis jelentesbe fo helye lesz, es egy szo nem esik arrol, hogy egy szaros drogkereskedo vot.
Előzmény: woodi. (3)
woodi. Creative Commons License 2004.07.26 0 0 3

Remélem felelőségre vonják a rendőrt. Legyen az cigány vagy fehér ember, akkor sem teheti azt meg, hogy rátérdel a földönfekvő emberre és közben a fejét a homokba nyomja percekig. Biztos, hogy indokolt volt a határozott fellépés a rendőr részéről de ennyire..........

Ezt is a rendőri túlkapásokhoz sorolhatjuk nyugottan.

nyman Creative Commons License 2004.07.26 0 0 0
na kivancsi vagyok meddig lesz eletbe a topik. Azer bookmarkolom a bongeszobe ;o)
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.26 0 0 topiknyitó
Na, most mesélték el, hogy tegnap este mi és hogy is volt itt az Auchannál. Nem piskóta! Civil rendőri üldözés közben meghalt egy fiatalmber: drogos cigányt észrevette a civil zsaru biznisz közben, megkergette, az így drogozva nem bírta, és belepusztult. Mivel cigányról van szó, így estére lett sok cigány, meg rendőr az Auchannál, és a cigányok nagyon keménykedtek. Valami kiskölök baltával erősködött. A holttestet csak valami négy óra múlva tudták elvinni. Biztos ami biztos, a kommandósok is meglettek invitálva, akik hátul csöndben várták a parancsot, ha a büdös cigányok nekiestek volna a zsaruknak. A rohadt munkakerülő, segélyből és bűnözésből élő romák szidták a zsarukat elég szépen, és azt is a szemükre vetették, hogy a zsaruk az ő pénzükből kapják a fizujukat.
Szóval klassz lehetett tegnap este a Pólusnál. Valszeg minden normális ember ki az életét szereti, húzott el amilyen gyorsan csak tudott.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!