Komoly felháborodást okozott Óbudán a lakásadó bevezetése. A hivatalosan kommunális adónak nevezett adófajtával kapcsolatban főleg az erről való tájékoztatás módja az, ami felháborította a III. kerületieket - írja a Népszabadság. A lap szerint a helyiek többek között azt sérelmezik, hogy az adó kivetését és első bevallását a nyári szabadságolásokra időzítette az önkormányzat, ráadásul a bevallást a helyi újságba hajtogatták bele, ami nem jut el mindenkihez.
Azt írja az önkormányzati testület önjelölt szóvivője:
„Az MDF piacokhoz. A kikötések benne vannak a szerődésben. Csak nem tartják be őket. Majd meglátjuk mi lesz. Mindenesetre a Fidesz és a polgármester politikai okokból nem fogja bezáratni a piacokat. Tehetnek akármit, szembeköphetik az önkormányzattal kötött szerződést, akkkor sem. Most fontosabb az a demagógia, hogy a nem demokratikus párt és a polgármester a szegény néprétegek érdekeit képviseli.
üdv
kis gömböc”
Na, elolvastam az Óbuda Újságban megjelent MSZP álláspontot. (5. oldal)
Kerek, de értelmetlen mondatok összessége.
Hablatyok összessége.
Kezdve a felütésen:
„Az MSZP III. kerületi Szervezete nem tekinti politikai kérdésnek a hetivásárok ügyét és nincs olyan szándéka, hogy ezeket a piacokat bezárassa.” Idézet az Óbuda újságból.
Miheztartás végett, kedves Szervezet!
Akiknek nevét a Párt a telefonkönyv 960 oldalán szervezetként adta meg!
Fontosságuk tudatában ezentúl Önök lesznek a Szervezet? Kis gömböc meg a netes szóvivő?
Nem tekintik politikai ügynek, és előtte is, utána is politikáról hablatyolnak?
Hetivásár, meg piac, így keveri a fogalmakat, nem tetszettek egyeztetni a koalíciós partnerrel?
Ejnye, nem tetszettek fogalmazást tanulni „borzastól”?
Ő még kényes volt erre, Önök igénytelenek.
Még egy „értelmes” mondat, pontosan idézve.
„ A vásárlók a környéken élőket zavaró tényezők - zaj, szemét, zöldterületek elfoglalása, közlekedés akadályozása - megszüntesse.”
Önök írták, értik?
Se füle, se farka. Kit akarnak megszüntetni, nem derül ki. Netán a vásárlókat? Elődjük, borzaska, már tett erre kísérletet, utánozni akarják?
Közlekedés akadályozása?
Mit tesznek a piaci vásárlókkal, akik gépkocsival érkezve akarnak vásárolni, egymás közlekedését megzavarva?
Hogyan akarják megszüntetni, ne menjenek oda?
Elődjük, borzaska megpróbálta, ennek eredménye lett 1956.
Ezt akarják?
Kis gömböc szóvivővel, dr. Agárdi Péter főideológus háttértámogatásával?
Európai módszer, illetve mószer.
Tiborc
A hatósági állategészségügyi orvos, akit rágalmazgat egy jobb sorsra érdemes niemand:
Idézet az SZDSZ önkormányzati, ex képviselő - jelölt beírásából:
„Amúgy is volt itt már ígéret sok szép képről, hát párat majd magunk is csinálunk. Mellesleg már alig várom azt a sok szép képet, amelyet valamely jobb sorsra érdemes kartács beígért alább. Különös tekintettel arra, hogy a 2002 nyarán uralkodott állapotokról fog most, 2004 őszén képeket készíteni, ami már önmagában is különleges teljesítmény lesz. ;) Csak mellesleg jegyzem meg, hogy számomra majd' két tucat felnőtt, választásra jogosult, tisztességes magyar állampolgár nagyjából egybehangzóan lesújtó véleménye a 2002 nyarán tapasztaltakról ér annyit, mint bármely fotó. Rossznyelvek szerint két tanú egybehangzó állítása esetén még gyilkosság vágja alól is felmentettek már embereket. ;))
Vágja a vádat, vagy a témát?
2002 választási ciklusában az MSZP hazudott a takarításról, most az SZDSZ helyi prominense.
Sajnos csak a hatósági doktornőt mertem a személyiségi jogainak tiszteletben tartásával lefényképezni. Fehér köpenyben, kitűzővel járja a piacot, nem a neten rágalmaz névtelenül, vagy névvel!
Ritka aljas, becstelen, szemét az, aki 2002 – es hamistanúkra hivatkozik, valszeg a hatalomvágy vette el az eszét.
Ez a tiszteletreméltó idős hölgy köztiszteletnek örvend a piacon. Legalább hat éve ott van minden hétvégén a piacon, ott volt már akkor, amikor még a most épülő Csiki – bege akármi helyén tartották a piacot.
Ezt rágalmazta, mocskolta kedves Kunczéval fényképészkedő asztaltársunk!
Elég vastag bőr van a képén, hogy ilyent tett.
Semmi baj, ígérem, nem lesz képviselő - jelölt 2006 – ban, ha mégis jelölik, minden bemutatásánál szétosztom nyilatkozatát, remélem, felmentik!
Nem a rágalmazás alól, hanem a jelöltség alól! Embereket képviselni ilyen rágalmazó pletykafészeknek?
„Én nem vagyok Orbán-jellegű képződmény, aki azt hiszi, legfeljebb tévedésből nem választották meg a választókerületében, s ha meg a pártjából nem kérnek, akkor az tuti csalás... Én alázattal és tisztelettel tudomásul vettem a választási eredményeket és bíztam benne, hogy a bizalommal megajándékozottak majd megfelelő hozzáállást mutatnak.”
Ilyen egy bizalommal meg nem ajándékozott alázatos és tisztelettelje tudomásulvétele?
Ilyen.
Sajnos.
Nyugi, ez nem fenyegetés, csak tényközlés. Mint állampolgárnak, jogom van hozzá, és az illetőnek, mint közszereplést vállalónak, el kell viselnie!
Ilyen mószeroló hozzáállással nem lesz közszereplő!
Tiborc
(Természetesen az írást és a fotót megküldöm az érintettnek, ennyi illemet tudok.
Az ANTSZ illetékese civilben szokott ellenőrizni, őt nem ismerem.)