Keresés

Részletes keresés

putrikereső Creative Commons License 2005.12.09 0 0 15

Kedves fórumozók!

 

Ha tudtok Zuglóban olyan részeket, melyek le vannak robbanva, tele van szeméttel, akkor jelezzétek. Felkerül az oldalunkra.

 

putripest.fw.hu
Nadzsi Creative Commons License 2005.10.01 0 0 14
A ház még mindig nincs rendben, már beázik, átázik, omlik stb. Az albetétesítés nincs meg, akik hitelt vettek fel, szívnak rendesen. Aki a VERITAS házait nézegeti, meneküljön idöben!
Nadzsi Creative Commons License 2005.04.22 0 0 13
Várom ide azokat, akiket a Veritas átvert, anyagilag megkárosított. Nasa kedves, gondolom még a Veritasnak dolgozol. Várom a Te elégedett véleményedet is.
Nadzsi Creative Commons License 2005.01.02 0 0 12
Egy évvel a szerzödött határidö után még használatbavételi engedély sincs. Nasa kedves, erre mit lépsz?
Nadzsi Creative Commons License 2004.12.15 0 0 11
nasa36 adj életjelt magadról!
Előzmény: nasa36 (7)
Nadzsi Creative Commons License 2004.12.05 0 0 10
nasa36 kiköltöztél?
Előzmény: Nadzsi (6)
Nadzsi Creative Commons License 2004.11.26 0 0 9
Kedves nasa36

Te tényleg nem a Csantavérben lakol. Te a Veritast próbálod polírozni, sajnos gyengén. Egy építkezés valóban kockázattal jár, de egy adásvételi szerződés az más dolog. Te ezt nyilván nem tudod, hiszen te csak főnöki noszogatásra írkáltál valamit, a részleteket nem ismerheted. A Veritas szerződésben vállalta, hogy a lakást 2003. dec.30.-ig felépíti. A tény az, hogy a ház A MAI NAPIG NINCS BEFEJEZVE. Ha ott laknál, tudnád. A barátnőd vet vagy nem vett a Veritastól lakást, az ügyet nem tángálja, mint ahogy az sem, hogy milyen kedvesen mosolyogva hagynak lógva a problémáiddal. Az utcában ezen kívül is vannak évek óta lakott házak, vizet azok is kaptak azelőtt valahonnan, az utcában futó vízvezeték tehát a határidő szempontjából érdektelen. Az adásvételi szerződés konkrét határidőt tartalmaz, említve sincs a vízvezeték, de a felszámított telekárból sem lehetett arra következtetni, hogy közművesítetlen telket árulnak. Apropó telek. Hallottál a telekegyesítésről? Valahogy ez is becsúszott, tisztázatlan tulajdonviszonyok voltak az építési területen. No ez is bevágott a határidőnek. Gondatlan kivitelezés, csapnivaló minőség ugyancsak mindenütt látható a házon. Nézd meg az utcafrontot. Mocskos összefröcskölt vakolat, törmelékkel teleszórt gazos udvar, rozsdás kapuk, összemocskolt kukatároló stb. Egy évvel a határidő után a ház nincs kész, nincs lakhatási engedélye, a vevők nem rendelkezhetnek a tulajdonaikkal, mivel mai napig nem írathatják a nevükre. Kedves nasa36, áruld el, hol laksz. A garázsban? Amin majdnem lakás minőségű, avagy az esztétikus liftben? Ami ugyan sem a garázs szintre sem a lakások szintjére nem tud beállni, de esztétikus. Ha tényleg a Csantavérben lakol, áruld el, hol, hogy azt a minőségi lakást, ha megengeded, megtekinthessem.

Előzmény: nasa36 (7)
Nadzsi Creative Commons License 2004.11.25 0 0 8
Nagyon örülök, hogy ilyen boldog vagy. A vállalt, szerzödött határidö 2003. dec.30. volt. Az önkormányzati vízvezeték nem része a szerzQdésnak. A víz megszületett nyáron! Hol a használatbavételi engedély? A határidö egy éve elmúlt. A bagyszerü minöségü erkély ÁTÁZIK. A homlokzati fal ÁTÁZIK. A fürdökád folyik, a fal ÁTÁZIK. Az ázásoktól a fal és a parketta penészes. A parketta elmászott a helyéröl, a kerámia burkolatot ki kellett cserélni, mert feljött a padlóról.Az ereszcsatornát a szél lobogtatja, nincs a falba rögzítve. A jegyzökönyvezett hibákat három hónaoja nem tudják kijavítani. Gondolom amit említettél, valami lepukkadt odu, ahoz képest méred ezt a házat. Lépj ki az utcára és fél kilométeres körben számos valóban rendes házat találsz, de a Csantavér nem az. Nézd meg a hercig kert kialakítást, a kerítést, a kapukat. Hol láttá járdaszntre szerelt lakatos zárat? A Veritas igenis sáros mindenoldalról, egy kalap pénzt felnyalt és mindmáig nem teljesített.
Előzmény: nasa36 (7)
nasa36 Creative Commons License 2004.11.18 0 0 7

Én tényleg a Csantavér köz 5-7 szám alatt lakom. Nem is értem a felháborodást. Az építkezés úgy kezdődött, hogy nem volt víz az utcában. Ezt mindannyian tudtuk is,  2003. végére ígérte az  Önkormányzat a vízvezeték megépítését. A bürokrácia és az "önkormányzati útvesztő" miatt verjék az asztalt a tulajdonostársak, ne mindenáron a veritas jóhírét rontsák. Korrektek és kedvesek voltak az ügyintézés alatt, nem tűnt el a pénzünk, a ház áll, a lift esztétikus, a garázs nagyon szép (majdnem lakás minőségű). Más házakban is jártam mielőtt lakást vettem, a garázs mindenhol igénytelen, a falfelületek tapasztottak, igénytelen belső burkolatok. Ebben a házban kérésemre áttervezték a lakást, magam választottam a burkolatokat. Én elégedett vagyok, nem ment könnyen az igaz, de nem neheztelek a veritasra. A barátnőm a Lőcsei u. 20/b-ben vásárolt lakást, csúszott két hónapot az átadás, de végeredményben megérte. Minőségi lakást kapott.

Egy építkezés kockázattal jár, aki nem bízik a kivitelezőben, az vásároljon kész lakást.

Nadzsi Creative Commons License 2004.11.12 0 0 6

Kedves tulajdonostársak!

A ház még mindig nincs kész, habár a határidQ 2003.12.31 volt. Rengeteg a hiba illetve az elmaradt munkarész. Próbáljuk meg itt összeszedni a hiányosságokat. Ne csak a saját lakás, de a közös tulajdonrész hibáit is. Próbáljunk együttesen nyomást gyakorolni a Veritasra, hogy a ház végre lakható formában a tulajdonunkba kerülhessen.

Nadzsi Creative Commons License 2004.10.26 0 0 5
Akinek gondja van a lakásával, jelentkezzen. Hátha összefogással nyomást tudunk gyakorolni a Veritasra!
Nadzsi Creative Commons License 2004.09.30 0 0 4

Kérem azokat, akik megszívták a VERITAS-t, de valamit sikerült utólag elrendezni, írják meg, hátha a többieknek segít.

fedna Creative Commons License 2004.09.29 0 0 3
Kedves Nandzsi! Köszönöm az információt! Ennyi elég volt ahhoz, hogy letegyek a Veritastól való vásárlásról. A magyar építőiparban alig van normális építettő, szinte az összes szélhámos, elkeserítő!
Nadzsi Creative Commons License 2004.09.18 0 0 2
A határidö a tavalyi év vége volt, de igazából még most sem kész. Nem ez az egyetlen csúszásuk, egyik házukat sem adjták át idöben. A minöség is erösen kifogásolható. A házakat általában nem befejezik, hanem abbahagyják. A befejezést már általában a lakók végzik. Föleg a közös tulajdonrészeken, ahol egyik tulajdonos sem léphet fel teljes hangerövel, ott spórolnak el sok dolgot, pl udvar, kerítés, kapuk stb. Képesek a jó tervekböl egy rakás bosszúságot építteteni. A munkát millió alvállalkozóval végeztetik, de nem tudnak megfelelö szakmai felügyeletet adni, így rengeteg munkarész ocsmányul készül el. Nincs a projektnek elérhetö, hasznélható vezetöje akivel a vevö kommunikálhat. az alvállalkozóival zajló vitáik kihatnak a vevökre is. A hatalmas késés mellett nem tudják prezentálni a beépített készülékek garancialeveleit, mübizonylatait stb. Egyáltalán semmiféle dokumentumot az építéssel kapcsolatban nem tudnak produkálni. A hibák javítását tetü módon intézik, monden a vevö és az egykori elkövetö alkuján múlik. Szóval: határidö nincs, minöség nincs, csak végszükség esetén javasolom a velük való üzletelést, de ezt is csak az ellenségemnek.
Előzmény: fedna (1)
fedna Creative Commons License 2004.09.07 0 0 1
Sziasztok! Érdekelne, hogy mi a véleményetek a Veritas-ról, hogy dolgoznak? Érdemes nálunk lakást vásárolni. Mikorra készült el a csantavér közi társasház? Köszi! fedna
Nadzsi Creative Commons License 2004.07.21 0 0 0
Ma bekötötték a vizet is. Gáz, villany megvan. Elvileg megkérhető a használatbavételi engedély.
zarqn Creative Commons License 2004.07.21 0 0 topiknyitó
Ezt a topicot a http://ns.ktk.bme.hu/%7Epaca/ingatlan/guest1.html forum helyett, nagyobb közönséggel, gondoltam megnyitom itt. Hasonlót már nyitottam, de törlődött(?) Lássuk vannak-e szomszédok, sorstársak ( Veritas ) az index.hu fórum olvasói között.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!