Sziasztok tudon ez a piknik rovat,de ez aktívnak tünik, ezért itt kérdezem meg .
szerintetek a patella ficam miatti műtét mennyire hatékony?
jó pár hónapja sántít szegény kutyus szed rá fáldalom csíllapítot és izület erősítőt,de semmi hatás a doki azt mondja műteni kell, én nem tudom eldönteni ,mert mi van akkor,ha rosszabb lessz a műtét után a dolog. valakinek van iyen jellegű tapasztalata???
Idén is lesz piknik Velencén, július 8-9-10-11-én. Reméljük, hogy a tavalyi 250 bulldog mellé még 250 fog érkezni, ezért min. 500 kutyust szeretnénk megajándékozni a 4 nap alatt!
miért nem megy lehet, hogy nagy a kép ha nagynak találja a képet itt a keret felett irja
amugy meg tallozás ott dokumentumok képekbe szoktam rakni az enyémeket és utánna feltölt gombot mellette megnyomod, és vársz kidobja a képet és mellette megjelenik egy szöveg baloldalt,hogy beszurás
törlés
na rákattintasz a beszurásra és vársz és itt a keretben megjelenik a képed ha expolered van, ha mozillád akkor imaga-t ir ki utánna megnyomod jobbra fent a mehet gombot,
dokumentumok képekbe én úgy teszek fel képet hogy ahol vannak a képeim ott a kiválasztott képre kattintok és ott kijelölöm a kép mentése másnéven oda irom,hogy hofehérke és feltölti
mikor meg van utánna tudsz ide feltenni
remélem elég alaposan sikerült elmondani ha valami nem értesz irjál nyugodtan
Ha még talán valamelyik bulldog nem ismerné oldalunkat az amint teheti nézze meg: www.bulldogpiknik.hu Még egy fontos infó: Bulldog Kedvezmény a Panoráma Kempingben, Velencén.. még több infó erről is az oldalunkon..
ha még valaki nem tudná.... Vizparty Bulldog Piknik 2009. június 12-13-14 Bulldog Piknik Velencén a Panoráma Kempingben. Ottalvós sátoros ereszd el a hajam. Bővebb infó http://www.bulldogpiknik.hu Vizparty Bulldog Piknik plakát
Hű, olyan szép nap volt ez a mai. :D A kis kutyulink szétrágcsált egy egész gumicsontot. :D Ráharapott, és sípolt. Ő meg egyre csak rágcsálta, és sípolt-sípolt. :D:D Aztán egyszer csak nem sípolt tovább. :D Azt hittük megunta..., de nem... Kivégezte. :p Most meg nagy erőkkel horkol... :)