Keresés

Részletes keresés

AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.07.18 0 0 57
Te nézel mindenkit hülyének. Nyitod sorra a topicokat, mindegyiknek más címet adsz, holott untig elég lenne oda beírnod, hogy Medgyessy takaroggy, mert ez a te bajod, mert úgyis mindent erre vezetsz vissza.
Előzmény: Czibók Kálmán (32)
khomeini Creative Commons License 2004.07.18 0 0 56
Nekem különösen ez a rész tetszett:

" Olyan állandó tartalommal kell megtölteni az egykori Ganz- gyártelep területét, hogy az ország legtávolabbi pontjairól is a fővárosba látogassanak az érdeklődők - mondta Kovács Kálmán a budai Mammut bevásárlóközpont mögötti területen rendezett sajtóbejáráson, hozzátéve, hogy az intézménykomplexum szerinte mindmáig csak helyi funkciót tölt be."

Szerintem volt már olyan látnivaló ott, amiért az ország legtávolabbi pontjairól is a fővárosba látogattak. De lehet, hogy KK nem járt akkor ott. Jellemző... Hogy ők meg nem tudtak valami hasonlót kitalálni, arról saját maguk tehetnek. Persze, ha csak annyi a koncepció, hogy olyat nem, mint amit az elődök, akkor abból ez lesz. "Olyat nem"-mel nehéz sok látogatót vonzani.

Mizsei meg onnan kéne tudja, hogy mi mennyibe kerül, hogy igazgatóként neki kell olyan munkatársakat alkalmazni, akik között akad olyan is, aki képes erre. Pl. műszaki igazgatónak, üzemeltetési igazgatónak, vagy valami ilyesminek szokták hívni az ilyet.

Kh.
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 55

Így van...ezt el is felejtettem.

Köszönöm. :)

Előzmény: csakis_3 (53)
mibi Creative Commons License 2004.07.18 0 0 54
No hat pont ez a baj, hogy mindez partsemlegesen megy. Ezert marhasag ez a topic, mert pont ezt az alaptetelt kivanja cafolni. "Mert ugye ami a fiuk alatt tortent az csak makulatlan feher es tiszta lehet."
Előzmény: Törölt nick (39)
csakis_3 Creative Commons License 2004.07.18 0 0 53

Az egészségügyet elöhúzni bármire minimum nem fer.

Ezt talán annak a jobboldali egyénnek mond, aki előhozta, és ne tolobának, aki válaszolt rá!

Előzmény: Czibók Kálmán (25)
mibi Creative Commons License 2004.07.18 0 0 52
"erre az "összecsapásra" milzen biyonzit;k van "

Hat nem tudom. De szerintem egy jol megepitett utnak nem egy evig kellene felujitas nelkul mukodnie. Egy rendesen megcsinalt parkban azert nem normalis, ha telepitett fak 90 %-a egy even belul kipusztul, a jardakon meg egy kisebb eso utan evezos versenyt lehet rendezni. Gondolom az se az alapos munkat tamasztja ala, ha egy furdo tartoszerkezete egy even belul elkezd rohadni. Szerinted ez hogy minositheto, ha nem osszeganyolt munkakent? Ja, es miert szemelyeskedsz?

Ami meg az 1 milliardot illeti. Szerin ted mennyi lenne a jogos? Mert gondolom, ha az 1 milliardot soknak tartod, akkor PONTOSAN tudod, hogy mennyit kellene rakolteni.

Az elozmenyek hianyarol meg csak annyit, hogy rosszul emlekezel. Mar a kormanyvaltast kovetoen (amikor Mizseit kineveztek) megjelentek hirek, hogy funkcionalis problemak vannak az epulettel. Pl. itt-ott beazik. Megis szerinted mit kellene tennie a kormanynak? 3 honappal korabban ajanlott kuldemenyben ertesiteni minden allampolgart, hogy 3 honappal kesobb sulyos problemakrol fog bejelentest tenni?
Előzmény: Czibók Kálmán (30)
kiski Creative Commons License 2004.07.18 0 0 51
Te cibók, én nem vagyok bolsevista, te meg nem vagy mérnök.
Előzmény: Czibók Kálmán (45)
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 50

Háát a labdát lehet, hogy lecsaptad...de a Te térfeledre...

Jó éjt!

Előzmény: Czibók Kálmán (48)
útlegeázodás Creative Commons License 2004.07.18 0 0 49
Hát ha el akarjak adni, ezt csiripelik a verebek, akkor fel kell újítani nem? Mizsei-t is ügyesen félreállították, mór effekt.
Előzmény: Czibók Kálmán (-)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 48

mellesleg nézd már meg milyn összemosások vannak ebben a cikkben.

Új beruházások és felújitások cimén.

És az arányok.

Na mindegy én mentem aludni,

jó kis botrány lesz ebböl a cikkböl na meg még 5% pont a fidesznek.

Megmondom öszintén 2 éve idegesitett volna most csak röhögtem és lecsaptam a labdát.

Szép álmokat.

Előzmény: kiski (43)
PETUR Creative Commons License 2004.07.18 0 0 47

"...ironizáltam..."

Visszavonulásként efogadható.
Előzmény: Czibók Kálmán (44)
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 46

Azt hiszem nem a Mill. ügye fogja eldönteni a választásokat.

Rengeteg új építés és felújítás van szerte az országban...

Előzmény: Czibók Kálmán (42)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 45

Kiski te bolsevista nagy arc.

Én is mérnök vagyok, noha nem épitész.

Olvasd már el a 42-es hozzászólást, meg  a topiknyitót.

Mellesleg ez egy politikai ügy nem hiszem, hogy mérnök látta ezt.

Előzmény: kiski (43)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 44

ironizáltam.

Igaza lesz Kovácsnak.

Nagyon lomhák és nehézkesek vagytok.

Előzmény: PETUR (40)
kiski Creative Commons License 2004.07.18 0 0 43

Te cibók, he!

Kérdezz má meg egy mérnököt, hogy megy az ilyesmi!

Tusos, először van a ház. Eltel vagy másfél év. Asztán vannak a gondok. Akkó gyön a karbatartós ember és szilikonnyal betömi a réset. Asztán, ha a még mindig ázik a plafony, akkor, akkó híjják a mérnököt, hogy nézze má meg.

A mérnök megnézi, oszt közli a tulajjal, hogy a szagvéleményhö kő még neki fél év, meg vagy tizennéhány milla rénes forintok.

Akkó a zigazgató aszongya, hogy nekilye nincsen ennyije. Amikó azomban továbbra is áz a plafony, akkó mégis kifizeti a mérnökt, és az félév alatt meccsinájja a véleményet.

Idályig eltelt másfél év.

Akkó asztán összeül a bizoccság és közleményezi a salytót. Az meg kijön és láttya a madárszart mindenfelé megb láttya a potyogó vakolat, meg mindent. És jól megírja. Közben a márnök jelentés alapján meccsinállyák a tendertervet, aszt megversenyeztetik. A versenyművekből csinálnak egy versenytágyalást és asztán építni kezdenek.

Köszben persze a cibókok szája tele van nyafogással meg nyekergéssel, de ők le se vannak szarva, és ezért még keserűbb nekik a zélet.

Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 42

Ez majd eldöl a választásokon.

A magyar ember nem hülye.

De azért ne dölj hátra.

Nézzél már körül mennyi is az új beruházás és mennyi is a felújitás?

(mélygarázs nélkül persze)

Előzmény: toloba (37)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.18 0 0 41

Ez az antiszemita Orbán döntötte el a Holokauszt Múzeum megépítését?

Pfúj, micsoda képmutatás!

Előzmény: toloba (38)
PETUR Creative Commons License 2004.07.18 0 0 40
Na látod, ez sokkal okosabb változat: a Millenáris Park alkalmatlan, müszakilag életveszélyes, ne menjen a közelébe senki.
De nem azért, mert rosszul épitették meg, hanem mert a mostani kormány 2 év alatt tönkretette. Mizsei Zsuzsa a saját kezével verte szét a főbejáratot -- te nyilván láttad.

Jó váltás volt, Kálmán!
Előzmény: Czibók Kálmán (35)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.18 0 0 39

"No de hadd emlitsek mast sajat varosombol "(Pécs).

kb 1 éve adták át a 48-as tér átépített csomópontját, a héten már bontották fel.

Előzmény: mibi (26)
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 38
Hááát, nem tudom jól emlékszem-e, de tán a Holokauszt ötlete és döntése már Orbánék alatt megvolt.
Előzmény: Törölt nick (36)
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 37

Már hogy jönne úgy le, hogy tönkre tette?

Inkább úgy, hogy " a fenébe, máris fel kell újítan? Hát nemrég épült!"

Előzmény: Czibók Kálmán (35)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.18 0 0 36

"Viszont van nagyon szép Terror Házánk pl., akár hány milliárdért...ugye priorításokról beszéltél az elébb? "

Meg van egy Holokauszt múzeumunk akárhány milliárdért

"...ugye priorításokról beszéltél az elébb?"

Bocsánaz ezért antiszemita megjegyzésért.

Előzmény: toloba (23)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 35

olzasmire gondoltam, hogy rádöl a népre a millenáris és hasonlók.

többit ismerem.

Egyébként nem aggódok, jelenleg úgy  álltok, hogy ez úgy fog lejönni kommukative, hogy a jelenlegi koalició a Millenáris Parkot is tönkretette.

Tulajdonképpen ennyi elég.

Előzmény: toloba (34)
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 34
Itt az Indexen egyet sem. Mindig megtette valaki más...:) De miért kérded? Te nyitottál? Mert ez nem szakmai alapon nyílt...
Előzmény: Czibók Kálmán (33)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 33

hány topikot is nyitottál eddig a millenáris szakmai szinvonaláról az elmúlt 2 és fél évben?

Előzmény: toloba (31)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 32

Az neked nem furcsa, hogy a semmiböl kreálnak hirtelen valamit?

Az neked nem furcsa, hogy egy állandóan támadott terület hirtelen új és nagyon új szinekben tünik fel? Eltelt 2 és fél év.

Ne nézz hülyének.

Előzmény: AliceCsodaországban (27)
toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 31
na, most, ha a felújítással nincs gond - ahogy írod - akkor nagyon is életszerűnek tűnik, hogy Orbánék alatt összecsapták /és egyúttal a lóvé egy részét is ellopták/.
Előzmény: Czibók Kálmán (30)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.07.18 0 0 30

erre az "összecsapásra" milzen biyonzit;k van egy vesztésre álló koalició még vesztésebbre álló pártkatonjának a höbölgésén kivül?

Egyébként nagyon átfutottad a dogot.

Nem a felújitáson van a gond, hanem az 1 milliárdon, az új beruházásokon meg az összemosásokon és az elözmények nélküliségen mintegy politikai furcsaságon.

Mint általában.

toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 29

"...A dolog lenyege azert az, hogy valaki a mi penzunkon megszedte magat ugy hogy nem hozta az elvart minoseget. "...

Ez a lényeg, valóban. A baj, pedig, hogy ezt oldaltól függetlenül bárki megteheti...azaz csak annyira függ az oldaltól, hogy az a "bárki" éppen mely regnáló kormány "közelije".

toloba Creative Commons License 2004.07.18 0 0 28

Hagyhatjuk az egészségügyet, mert minden kormány megígéri, hogy ez meg az lesz...

Mondhattam volna autópályát is, elég létfontosságú az ország szempontjából, így megérdemelte volna a prioritások sorrendjében az egyik igen előkelő helyet.

Az állítólagos 4-es metró útjából nincs két hete, hogy elhárult az utolsó akadály. nem a kormány hátráltatta, henem civil szervezetek, bírósággal.

Előzmény: Czibók Kálmán (25)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!