Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2005.11.08 0 0 3

 

Julika kedves, ezúton is gratulálok Bence fiad sportsikeréhez, megyei válogatottá válni nem kis dolog! Csak így tovább: hajrá!

 

Jut eszembe: ezt a topicot te nyitottad, ahol módodban állna folyamatosan bemutatni a csöppség sportkarrierje szakaszait. Most, hogy ismét gatyába ráztuk résztvételed lehetőségét, akár élhetnél is ezzel.

 

Hali: Mijo

 

 

jujo01 Creative Commons License 2004.07.23 0 0 2
Minden bőrt lehúznak a hírhedt Beckham-labdáról!
Elkelt a hírhedt focilabda, mellyel David Beckham elhibázta büntetőlövését a Portugália elleni Eb-negyeddöntőn. A labdára egy internetes oldalon lehetett licitálni, és egy kanadai szerencsejáték-társaság ajánlotta a legtöbbet. A társaság tervei szerint alaposan kiaknázza a labdában szerinte rejlő lehetőségeket.

 
 

Elkelt a labda, amelyet David Beckham, az angol válogatott csapatkapitánya a Portugália elleni Európa-bajnoki negyeddöntő büntetőpárbajában a közönség közé bombázott, nem kis csalódást keltve a szurkolók között.

A Golden Palace Online Casino, szerencsejátékkal foglalkozó kanadai cég vásárolta meg a labdát 28 050 euróért az eBay internetes aukciós cég spanyol oldalán. A társaság tervei szerint kibérel egy angol stadiont, ahol az angol drukkerek büntetőket rúghatnak majd a labdával, hogy visszavághassanak - legalábbis a cég közlése szerint. A társaság még azt is hozzátette, hogy valószínűleg felkérik majd a portugál nemzeti tizenegy kapusát, Ricardót, hogy védjen az eseményen.


A Golden Palace szóvivője, elmondta, hogy egy lövés ára 10 font (körülbelül 3700 forint) lesz. A bevételt jótékony célra fordítja a társaság, aki a bevételek mellett nem kis publicitáshoz jut amennyiben véghezviszi tervét. Azt még nem tudni, kapnak-e az alkalmon az angol szurkolók, illetve, hogy Ricardo eleget tesz-e a felkérésnek. Mivel a jegyek tervezett ára mintegy 15 euró, kétezer szurkoló megjelenése esetén a labdáért fizetett összeg máris megtérülne a társaságnak.

A Golden Palace.com szerint a labda persze még ez után is alkalmas lesz arra, hogy bevételt termeljen: a társaság vezérigazgatója, Richard Rowe elmondta: sokkal több pénzt kívánunk a labdával keresni, mint amennyit fizettünk érte. A távolabbi tervek között szerepel az, hogy cég oldalán található közleményben már csak nagybetűsen, "The Ball"-ként emlegettet labdát világkörüli útra viszik, és jótékonyságra gyűjtenek vele.

[origo]</P>

jujo01 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 1
jujo01 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 0
jujo01 Creative Commons License 2004.07.16 0 0 topiknyitó

Ide várok minden kedves jó football-t szerető embert!:)))

 

üdv:Józsika a JUJO-ból

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!