Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.22 0 0 12

Ma, 19.00, History: Titanic. Érdekes volt, nézte valaki?

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 11

Ez sajnos nem a topic témája, de engem is érdekelne, hogy egyáltalán melyik társaságnál látható. T-Home-nál biztos nem.

Előzmény: blogerilla (10)
blogerilla Creative Commons License 2011.03.29 0 0 10

Melyikötöknél érhető el az új csatorna, a Viasat Nature?

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.01 0 0 9

Én most februárban először találkoztam ezzel a két adóval, mikor beköttettem a UPC Directet, ugyanis a kábeltévé nem adja felénk. Nagyon tetszenek, valóban jó, érdekes műsorok vannak mindkettőn, és nem szakítják meg a műsorokat kétmondatonként reklámmal és nem a halál és a katasztrófák a fő téma á' la NGC.

 

Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy mi a bánatból élnek meg, ha nincs rajtuk egy gramm reklám sem, gondolom a tulajdonos sem hobbiból üzemelteti őket, hanem profitot szeretne, de így nehéz lesz...

pozsoka Creative Commons License 2006.11.05 0 0 8
Hello.Én kellemesen csalódtam e két csatornában,a viasat3-bol kiindulva azt hittem,hogy szörnyűek,de nem.Eddig egyetlen reklámot sem láttam rajtuk és ez remek,itt is sokat ismételnek ugyan,de ha nem nézed állandóan nem olyan zavaró.
tévéfüggő Creative Commons License 2006.09.03 0 0 7
Szia Ceiph!
Jól tetted hogy felélesztetted a topikot! Nekem is kedvencem a History, mert imádom a történelmet. a legérdekesebb dolog a világon!
Előzmény: Törölt nick (6)
Törölt nick Creative Commons License 2006.09.03 0 0 6
tisztára leült ez a topic, különben is, jószerivel az elérhetőségről volt szó. Beszéljünk akkor most a műsorokról, auzóta gondolom, már sokan fogjátok.
Che Guevara nyomában. ment már, tegnap is, ma is ismétlik. Nagyon érdekes volt megismerni egy kultuszfigura magánéletét. Eddig is tudtam, hogy asztmás volt, de hogy hogy küzdötte le, hogy titkolta...meg a nők...
vélemény Creative Commons License 2006.02.05 0 0 5

Itta kezemben az eheti műsor. Sokat ismételnek. A ma reggel 6 és 12 közötti teljes műsor lement még egyszer 12 és este 6 között.. Előtte ugyanez tegnap este 6 és éjfél között.

 Mindkét világháborúról sok film van. Hitler és a nők, Hitler és a tudósok stb. A Discovery Csatatér sorozata, Nürnberg, katonai tévedések. Most megy egy sorozat Angol királyok és királynők címen, egy másik a konkvisztadorokról. Az összes híres ember halála:a Spektrumon vetített Utolsó nap sorozat, Tutenkamon, Kennedy, Monroe Ceasar, Nagy Sándor.

az 1950-2000 közötti időszakról néha van valami,  hidegháború, arab-izraeli háborúk, Vietnam. Lehetne jobb is , de még mindig jobb , mint a többi csatorna. Nálunk szerncsére nem kell érte külön fizetni.

 

NTHAM Creative Commons License 2006.02.05 0 0 4
Sziasztok! Főleg emiatt a két csatorna miatt akarom megrendelni a DigiTv-t, mert nagyon kiváncsi vagyok rájuk, és elegem van már a NatGeo állandó katasztrófáiból, a Discovery állandó autószereléséből és a Spektrum állandó főzőcskéiből. Valamint tele a tököm azzal, hogy a történelmi műsor ezeknek a csatornáknak egyenlő a második világháborúval és Hitlerrel. Valami változatosságot akarok ezért is tetszik, hogy van egy csatorna, ahol egész nap a történelemmel foglalkoznak. Amit nem tudok és ebben kérném a segítségeteket, hogy milyen jellegű sorozatok mennek a két Viasaton, mennyit ismételnek ezek a csatornák és van egy magyar készítésű saját műoruk? Valamint érdekelne, hogy kb. milyen jellegű történelmi műsorokat adnak, engem főleg az 1950-2000-es időszak érdekel. Adjatok tanácsot pls!
petrovus-spqr Creative Commons License 2004.07.23 0 0 3
Melyik műholdról jön? Tudtok róla valamit? A műsort különben a Viasat 3 honlapjáról le tudjátok tölteni. Ahogy elnéztem, kevés saját gyártású sorozatuk van, sok ment közülük a Discoveryn anno.
woodi. Creative Commons License 2004.07.15 0 0 2

Jó lenne ha minden UPC háztartásban lehetne fogni.

Legalább lenne valami értelmes csatona is a tv-ben.

FaberK Creative Commons License 2004.07.15 0 0 1
Úgy 1 hete kérdeztem a UPC Direct-es ügyfélszolgáltatot, azt a választ adták, hogy tárgyalnak róla(?), és elképzelhető, hogy nem a normál csomagmódosításkor, ami tavasszal szokott megtörténni, hanem valamikor előbb is bekerül a kínálatba. Tehát ott sem nézhető, illetve nem is napok kérdése.
Előzmény: Nolf (-)
forgi Creative Commons License 2004.07.15 0 0 0
Lehet, hogy eddig csak 0 helyen fogható. Egyelőre a UPC területen sem írnak semmilyen csatorna módosításról.
A PORT meg pedig nem azonnal veszi fel az adót a listájába. Például a Humor1 programja is csak akkor jelent meg mikor nekünk már hónapok óta volt.
Előzmény: Nolf (-)
Nolf Creative Commons License 2004.07.14 0 0 topiknyitó
Szóval kinél fogható ez a kettő adás? Én Bp. XVIII. matávkábel és semmi hír róla. Mit tudtok egyáltalán bp.-en vhol fogható? Ja és érdekes hogy a www.port.hu oldalon sincsen fenn a program füzet ezekről.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!