Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
CZ 455 22lr és 17 HMR kispuskához új Boyds (kék színű) tus, és szinte teljesen új karcmentes thumbhole grey tus, valamint Savage axis (barna színű, short action) teljesen új tus eladó. harminc 3995785
Egy jól bevált Tula MCM 0.22, megkímélt állapotban, egy darab tárral és persze tokkal, 90,000 Ft.
És egy Hammerli Tac R1 0.22 karabély, egy 10-es és egy 30-as tárral, FAB Defense markolattal, 3-9x44 Walther Sniper távcsővel, Jakob Winter puskatokkal. Ez így egyben 300,000 Ft. Külön megbeszélés tárgyát képzi.
Hát lehet hogy eredetileg nem sport célra szánták, de annak adják, ráadásul úgy hirdetik, hogy nagyon finom a sütése. Bizonyára ők is szembesültek vele, hogy milyen rossz lett amit csináltak, forgalmazhatnának hozzá sport elsütő szerkezetet. Akkor még a portékát is lehetne dícsérni.
Alapjában véve egyetértek veled. A rugó szettet azért kérdeztem, hogy érdemes e vele foglalkozni, hoz e valami javulást, most már mind egy, megrendeltem. Azért kiváncsi leszek mennyit jelent, most 8 font a sütési erő.
Azért nagy csodát nem kell várni tőle de az árához képest stabil jó fegyver. A belső szerkezete is teljesen egyedi, elég vacak a kialakítása mondjuk egy tippmannhoz képest amnek a felépítése már egy rendes ar platform és a gyári sütési is teljesen jó de cserélhető és bármelyik ar sütése belemegy. De ezt leszámítva szerintem megéri az árát nem akad nincs vele gond elég pontos is szinte bármit megeszik. Gyorsponton 170 felett lövöldöztem vele steelre viszont abszolút tökéletes a takarítáa agyhalál egy ar fegyverhez képest.
Igen én is szeretnék vele gyorspontot is lőni. Azért választottam mert ár érték arányban jónak tünt, de a sütése borzasztó.A leírásában az van hogy nagyon finom a sütése, de ez egyszerüen nem igaz, sőt hazugság! Egyszerüen nem értem ezeket a gyártókat, sport fegyvert kiadni így a kezük alól? Még annyi üzleti szellem sincs bennük hogy rendeljenek hozzá rugó szettet. Körbe kell kuncsorogni a fél világot rugó szett után.
Az, hogy megéri-e, megint szubjektív vélemény. Én azért pont ezt a típust választottam, mert egy megbízható fegyvert szerettem volna. Más félautomata 22-esekkel mindig szívtam a versenyeken, mert elakadtak. Ennek teljesen mindegy milyen lőszert teszek bele, még sosem volt akadályom egy versenyen sem. Mióta kicseréltem a rugót, mindig 180 körüli köregységeket lövök vele gyorsponton. Nem lesz vajpuha a sütése rugó csere után sem, de az, hogy úgy állok be vele a lővonalhoz, hogy tudom, hogy minden lőszert ki tudok vele lőni, az olyan magabiztosságot ad, hogy megéri.
Szia, köszi a választ. Csak azért kérdezem, hogy megéri e a fáradozást? Most a sütése a Hammerlinek 8 font, ezt levesszük kb a felére talán már elviselhetőbb lessz. Így nem lehet vele pontosan lőni, mert mire elsütőd elmozdul a nagy sütő erőtől. Egyébként az angol oldalon nem lehet regisztrálni csak angol cimmel. Most írtam nekik, várom a válaszukat. Az Usa-ban ez a rugó készlet 17,5dollár.
Ha rákattintasz a linkre, amit küldtem, ott írja, hogy kb. 3 fontot (~1.4kg) tudsz csökkenteni a sütési erőn. Én sosem mértem az enyémet, érzésre jobb a rugócsere után, de olyan soha nem lesz, mint mondjuk a 457-es CZ sütése. A másik probléma szerintem a fegyver súlya a sütési erőhöz képest: 2.55 kg. Attól függően, hogy mire akarod használni, érdemes lehet telepakolni szereléksínnel, nagy távcsővel, nekem az is dobott a pontosságon, hogy alulról közelíti a 4 kg-ot. De ha egy könnyű, jó sütésű fegyvert keresel, akkor valószínű nem ez lesz az.
Szia, gondolom beépítetted. Milyen lett a végeredmény? Engem is érdekelne, mert van egy Hammerlim, nem rég vettem, a sütése borzasztó, több mint 4 kiló! Visszaküdtem az M3-nak garanciában, de szerintem nem csináltak vele semmit.
Persze, nem titok: ki kell cserélni a rugókat benne. A nehezebb feladat beszerezni őket. Egy fórumtárs említette, hogy itthon is elérhető volt valamelyik fegyverboltban, de nekem Írországból sikerült megrendelnem az utolsó szettet. Itt náluk UK-ben éppen van készleten: https://calibreinnovations.co.uk/product/hk-416-colt-22-match-trigger-upgrade-spring-kit/
Kedves Fórumozó Társak! Segítséget szeretnék kérni, szeretnék egy kis tömegű .22LR puskát venni. Pontlövészetre (50m) szeretném használni nyílt irányzékra. Leginkább a saját szórakoztatásom a cél, de az sem baj, ha a fekete mezőben maradok. :-) 2 elvárásom van: olcsó legyen és nagyon-nagyon könnyű.
A Diana .22LR vajon pénzkidobás? Köszönöm a segítséget előre is!