Keresés

Részletes keresés

Dogzilla Creative Commons License 2021.10.03 0 0 10

Sziasztok,

 

Ajánlok egy blogbejegyzést, ahol a leggyakoribb kutya betegségnek tűnő tünetek vannak összeszedve, amik a legtöbb esetben valamilyen hiánybetegség vagy nem megfelelő eledel választása során jön elő. Változtatással könnyen orvosolható. Olvassátok el, hátha a problémák jelentős részére egyből megoldást ad: https://dogzilla-webshop.hu/dogzilla-magazin/sos-beteg-a-kutyam-1

 

Dogzilla

miklosjobbagy Creative Commons License 2021.02.05 0 0 9

A kutyák etetésénél érdemes átgondolni hogy nemcsak a száraztáp létezik. Háromféle etetési mód közül választhatsz, lehet hogy neked éppen a BARF lesz a nyerő. A kutyák egészséges táplálásáról itt egy összefoglaló.

fenyvesimarci00 Creative Commons License 2021.01.15 0 0 8

Sziasztok! Én mindkét kutyusomat csakis Platinum száraztáppal etetem, szerintem egyszerűen verhetetlen. Soha nem váltanám le. :) Kimagasló a hústartalmuk, a kutyusok szőre és bőre egyszerűen gyönyörű, nincs ízületi problémájuk, az allergiás reakciók teljesen megszűntek. Az ebek odáig vannak érte, még mindig megőrülnek minden egyes etetésnél. :) Ha én nem lettem volna elég meggyőző, érdemes még ezen az oldalon nézelődni: Platinum kutyaeledel

Medve057 Creative Commons License 2013.02.08 0 0 7

Én nagyon ajánlom mindenkinek az AMIKINOST. Remek táp, megvan benne minden, ami  a kutyának kell és abszolút rendbeteszi a kutyusok emésztését. Csupa olyan alapanyagból készül, amelyet a kutyák ősidők óta természetesen is magukhoz vesznek, kiegészítve egyéb jótékony gyógynövényekkel. Nálunk nagyon be vált és számos ismerősöm kedvence is rendbe jött tőle :) http://www.alternatur.eu - itt tudtok utána olvasni és a 06202854133-as számon tudtok beszélni a forgalmazóval, hogy melyik tápot ajánlja.

Remélem tudtam segíteni :)

misimókus73 Creative Commons License 2012.12.30 0 0 6

 

Bemegy-kimegy. :)

 

Nem káros!

 

 

 

Rékahuncutka Creative Commons License 2012.03.19 0 0 5

Sziasztok!

A kertünkben van egy meggyfa, és hamarosan lehet hogy lesz egy kutyám. Nem tudom hogy káros e a kutyára a meggy ,de ha tudtok valamit ezzel kapcsolatban, kérlek üzenjetek. Előre is köszönöm a jó tanácsokat.

Anzika Creative Commons License 2004.07.14 0 0 4

 

"Ha van valakinek ötlete, hogy a kutyák környezetének, az udvar, kert, stb tisztántartása "

Először is a kutyát naponta 3-4szer el kell vinni sétálni és akkor nem fog a kertben piszkítani.

„Konzerv, száraz, vagy főtt kaja???”
Meg kell figyelni, melyik kajának milyen végkifejlete van. Mindegyiket megpróbálod, egy hétig eteted vele.
Én szerencsésebbnek tartom, ha nem csak táppal van etetve a kutya, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a kutya húsevő, ezért táplálékának 50-60%-a hús legyen. Ne tüdő, gége stb.
Azt is meg kell nézetni állatorvossal nem valamilyen fertőzés, betegség következménye-e a hasmenés.
Ha emésztési problémából ered a hasmenés, akkor vannak gyógytápok, amit állatorvostól lehet beszerezni. Szép áruk van. Egy idő után ezek is hatástalanok.
Ha sok húst eszik a kutya, attól is híg a széklet.
Lehet próbálkozni bélfertőtlenítőkkel is.

Előzmény: jankajanka (-)
schnauzer Creative Commons License 2004.07.13 0 0 3
Kiegészítve főtt répával. Csodát művel a pocival.
Előzmény: robicsek (2)
robicsek Creative Commons License 2004.07.13 0 0 2

Pontosan.

Mikor volt féregtelenítve?

 

A klasszikus diétás táp a főtt rizs meg főtt csirkehus. Akkor, ha mondjuk egy eglszséges kutya összeeszik valamit és egy napig hasmenése van, akkor ettől elmulik.

De ha állandóan, akkor sürgősen állatorvos!!!

Előzmény: Babyboo (1)
Babyboo Creative Commons License 2004.07.13 0 0 1

Szia!

 

Egészséges kutyának, minőségi táptól vagy normális főtt kajától (nem úszik a zsírban, stb..) nincs hasmenése!! Ha állandó hasmenése(sük?) van először talán egy állatorvost kellene felkeresni...

 

Nyilván mindegyiknek más a jó, kinek ez a táp, kinek az válik be... de az, hogy mindentől hasmenése van, biztos, hogy nem normális, nem a kajában kell keresni a bibit..

Előzmény: jankajanka (-)
gambitman Creative Commons License 2004.07.13 0 0 0
Kukoricapehely + száraz táp
Előzmény: jankajanka (-)
jankajanka Creative Commons License 2004.07.13 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

Ha van valakinek ötlete, hogy a kutyák környezetének, az udvar, kert, stb tisztántartása érdekében mi a legcélszerűbb élelem, kérem segítsen!!! Konzerv, száraz, vagy főtt kaja??? Létezik olyan száraz vagy konzerv kaja, amitől nincs hasmenésük? Vagy állandó csontos kaja főzésére ítéltettünk?

Köszi

Janka

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!