Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Üdv. Én egy második világháborús film címére lennék kiváncsi, a tartalom röviden:
Náci vezetők egy téli hétvégén összejönnek egy kastélyban ahol kitervelik a holokauszt részleteit és végrehajtását.
Kissé drámai film talán a nyolcvanas évekből. A címe érdekelne vagy bármi infó a filmről. 6-8 éve adta valamelyik magyar tv. Ha lehet emailben írjatok:
Én az I. vh. előtti időből is láttam színes filmeket egy régebbi BBC-műsorban, egyebek közt a Monarchiáról.
Most pedig a Parthus (avar) őstörténet topikba raktam be egy igen jó minőségű színes felvételt (nem filmet, csak fotót) egy idős dagesztáni párról. Egy orosz fényképész készítette.
Keresek olyan könyveket, újságokat, folyóiratokat vagy egyéb, akár internetes vagy bármilyen forrásokat, melyek SZÍNES fotókat, fényképeket, diákat tartalmaznak a honvédség 1938, '39, '40 és '41- es felvidéki, kárpátaljai, erdélyi vagy délvidéki bevonulásairól ! Minden érdekel!
amúgy éppen most megy egy ilyen a Spectrumon ha valaki fent van még e késői órában. Nem azért de jónáhány jelenetet simán berakhatnának egy mai filmbe. Nem értem.
Vajon hol és miért rejtegették ezt a sok színes dokumentumfilmet?? Annyit látni mostanában, hogy nem győzi nézni az ember. Bevallom én abban a hiszemben éltem, hoyg akkoriban még nem is készítettek színes filmeket, erre olyan minőségben látni egy-kettő, hoyg le a kalappal! Arra még emlékszem, hoyg néhány évvel ezelőtt a Spiegel-TV sugárzott először ilyen felvételeket, nagy szenzáció is volt, de azóta már sok-sok órányit láttam ezekből.