Valaki meg tudná mondani, hogy miért kerül kétszer annyiba a Squier Affinity mint a Squier Bullet? A fender.com összehasonlítása semmilyen különbséget nem mutat.
Most tervezek elkezdeni gitározni. Akusztikus gitárt szeretnék vásárolni 20.000Ft-ig bezárólag. Találtam egy Fender DG-5-öt. Van valakinek tapasztalata a típussal kapcsolatban? Könnyű játszani rajta?
Sziasztok! Eladó 3db Koncert jegy Eric Clapton bécsi koncertjére junius 11.-én. Darabja 15e HUF. Érdeklődni: szilardcsom@gmail.com-on lehet. A jegy magába foglalja bécsen belül a stadthalle-ba való eljutást is. Üdv
De viccen kivül, ha találtad vagy örökökted, szép fogás, de nem gondolom, hogy egy nagy vagyon szakadt volna a nyakadba...szerintem akkor ér a legtöbbet, ha szeretsz rajta játszani, tetszik a hangja, kényelmes, akkor legjobb, ha megtartod, mert ez valszeg egy ritka, régi és jó minőségű gitár, de nagyon nagy értéket sztem nem képvisel. Sztem itthon nem megy el könnyen 100 felett, ha koreai, annyiért mexikóit simán de 120-130 ért meg már akár ilyen korú japót is lehet kapni.
Az lenne a kérdésem, hogy a Fender Rumble 100, 1 hangszórós basszuskombóval hogy tudom felvenni azt, amit játszok? A leírással nem sokra mentem, de valami CD in, pwr amp és hasonlók is vannak - de valahogy ezt nem értem. Tud valaki, valami megoldást erre?
T. Rutinos topiktársak. Érdeklődni szeretnék, hogy van e tapasztalatotok webshop rendelés utáni reklamáció terén.
Októberben a Muziker által meghirdetett akción rendeltem tőlük egy terméket.(www.muziker.hu)
Már a rendelés sem ment simán, mert egy akciót hirdettek meg, és mire a fizetéshez értem, az eredetil ár majdnem megduplázódott
Többen reklamáltak a facebook oldlaukon, ezt azzal mentegették, hogy az oldal összeomlott a nagy kereslet miatt. Másnapra a hiba korrigálását igérték, és ezt meg is tették, de gondolom, ha figyelmetlen vagyok, és leokézom a rendelést, gondolom most mégjobban fájna a fejem
A checkoutnál az előre utalást választottam (mindhogy ez a szokásos)
Semmi nem jelezte, hogy ezzel nagyobb kockázatot vállaok, mint az utánrendeléssel, két azonos opicó volt
A végén kaptam egy mailt, hogy még ne fizessek semmit, mert felveszik velem a kapcsolatot
Egy hétig semmi nem történt, miután irtam egy mailt, hoyg milesz már, felhivtak.
A munkatárs jelezte, hogy nem fizettem még ki az árut. jeleztem, hogy saját tájékoztatásuk szerint nem, mert hiszen nem tudom a számlaszámot, ami az átutaláskor a közleményben kell megadni
Ekkor valóban felajánlotta az utánvét lehetőségét, és hogy nem kell semmit utalnom. Kérdésemre, hogy az drágább e, elismerte, hogy drágább, és maradtunk az átutalásban, és hogy elküldi mailben a számlát.
Ezután elküldte mailben a a számlát, amely az eredtinél 5x nagyobb postaköültséggel lett kiállitva
Válaszoltam, hogy nem oké. mire rögtön elnézést kértek, és kaptam egy helyreigazitó levelet, az eredeti postaköltséggel
Azonnal átutaltam a kért összeget és vártam
Miután egy hét múlva sem érkezett semmi, mailben érdeklődtem, választ nem kaptam
Egy héttel kéősbb újra irtam, ekkor azt válaszolták, kb, hogy egy hete feladták, de "igy jár aki a spórol, és az olcsó postát választja, mert hiszen oda is volt irva, hogy ilyenkor semmilyen garanciát nem vállalnak a postázásra", majd azt ajánlotta, hogy nézzek utána "hátha a postán amradt" ő is ezt teszi
Természetesen semmilyen adatom nem volt a postázásról, és tőlük hiába kértem ragszámot, vagy valamit. Nyilván mezitlábas boritékban adták fel, ha egyáltalán.
Ezután még 3 mailt irtam, hogy legalább a feladás időpontját adják meg, ha ragszám nincs, de errre semmilyen választ nem kaptam...
Van esetleg valami ötlet, hogy kihez fordulhatok jogorvoslatért? Miután a cég szlovák, a honlapjukon olvasható, hogy a szlovák törvények vonatkoznak rájuk. De mégis magyarországon kereskednek...A számlát egy Mosonmagyaróvári cég állitotta ki.
Van pár jó kis videóm, amin egy Japán és egy Mexico-i Stratocastert nyüstölök két különböző csöves erősítőn. Jól össze lehet hasonlítani őket. Kattints ha érdekel! [link1]
Azt mondod, ez is a vatera vera hagyatékából maradt itt, mint a standardesített HW1? Valaki így is rátett 60 at, azért egy ilye ütött kopott botot a minimum, hogy meghallgatnék, akár jolana akár fender
sztem beteg ez a faszi. ha odaírná, hogy régi fender másolat, iszonyat jó hanggal, akkor simán elvinnék 60-80 rugóért vagy mittomén mennyiért. így a kutyának nem kell majd, mert mindenki bizalmatlan.
nem, de azt tudom, hogy ki csinál neked keeley modot. nyugodtan megbízhatsz benne, becsületes, komoly és alapos csóka (amennyiben ez a találó kifejezés egy lelkipásztorra..)