Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Kiderült, semmire nem ment. De - eddig - amúgyis eléggé sima meccsek voltak a TB-Commanders kivételével. A Packers megnehezíthette volna az Eagles dolgát, de annyiszor lábon lőttük magunkat, hogy így nem lehet nyerni
Szurkolj nekünk, hogy 20 év után végre nyerjünk playoff meccset, ha már 1991 óta végre először sikerült 11+ meccset nyerni, ráadásul újonc irányítóval :)
Burleszk-filmbe illő jeleneteket adott elő a Colt védelem. Nabers megkapta a labdát, ellépett, a két oldalról érkező két Colts védő meg egymásnak futott, mint egy Tom és Jerry filmben. Ha jól követtem a statisztikákat, a Giants az előző négy(!) meccsén nem szerzett annyi pontot, mint most. Ha ezek után nem rúgják ki Bradley-t, nem tudom, mire várnak...
Egyébként már a Giants-nak is megvan a 31+ pont már, már csak(?) a Patriots, a Raiders és a Chiefs van ez alatt. Jövő héten a Patriots a pihenő Bills ellen játszik, a Chiefs pihen és ha szombaton nyer a Steelers, akkor a Raiders is a pihenő Chargers ellen játszik - simán benne van, hogy a Chiefs-é úgy lesz a legjobb állás, hogy egyedül nekik nem lesz 31 pontnál több egész idényben...
A Colts Joe Flacco vezetésével futott ki a MetLife Stadium gyepszőnyegére, a feladat pedig egyszerű volt – egy győzelemmel még életben tarthatná az egyébként igencsak csekély rájátszásreményeit. A másik oldalon a New York-i rajongók valószínűleg nem bánták volna, ha a csapat újabb vereséggel hagyja el a pályát, hiszen a forduló előtt a Giants kezében volt az áprilisi draft első választásának joga.
És ennek ellenére a Giants nyert! Vannak még csodák! :-)
tegnap én is pont ezt néztem, ha nyert volna a LAC, akkor szinte meg is van az első 7
NFL-ben azért nagy hírig van, ott 10 csapat küzd a legjobb 7-ért, sőt utsó fordulóban MIN-DET lesz, kb az első helyről dönt (jelen állás szerint), bár félő, hogy a DET elfogy a végére :(
Azon gondolkodom, hogy a legtöbb évben szokott lenni az utolsó fordulóban "win-and-in" meccs, amikor csak akkor dől el, hogy ki jut be a rájátszásba. Ehhez képest idén 3 fordulóval a vége előtt gyakorlatilag megvan az AFC-ből a 7 továbbjutó (bár matematikailag még két hét kell, hogy kiessen a Colts). Elnézve a sorsolást, talány egyedül az NFC West-ben marad nyitott kérdés az utolsó vasárnapra.
Az a Halloween. Jönnek a gyerekek és csokit kell nekik adni. Ha nem adsz csokit akkor felgyújtják a házadat. Ez egy nagyon szép (boldog) amerikai hagyomány.
Nem igazán kedvelem Aaron Rodgers-t, de a Texans meccs első félideje után már kezdtem megsajnálni, amit az elkapói műveltek... Persze felmerül bennem, hogy ha a szezon felénél még ennyire nincs összhang az irányító és az elkapói között, akkor ott vajon milyen munkát végezhetett az OC?