Mivel a folyamatban lévő technikai fejlesztés miatt, eddigi saját poharas hordóinkra mindenféle arra illetéktelenek rászabadulhattak, kérlek benneteket, amíg a helyzet nem normalizálódik, tartózkodjatok megszokott kocsmáinkban történő poharazásoktól!
Nálunk itten minden szórakozás megvan engedve Mindenféle játék is van gumibólsakk meg ijenek,néha ápolókjönnek hoznak gyógyszert otthonról Zvajda összecsapja kezét s örül csak örül csak örül és jómegmongyaaaaa. a zigazatttot.:o)))
Égettem, akarom mondani: értettem! :) Azért egy pár napi delíRUMba valót félretettem a szűkölősebb időkre. Én ragasztózom a már jól megbevált helyemhez és nem szeretnék a kijózanítóban ébredni:) Ezért a felhívásodat magamévá tettem!
Mint a topikleírásban mondottam volt vala: mivel a folyamatban lévő technikai fejlesztés miatt, eddigi saját poharas hordóinkra mindenféle arra illetéktelenek rászabadulhattak, kérlek benneteket, amíg a helyzet nem normalizálódik, tartózkodjatok tartózkodjatok megszokott kocsmáinkban történő poharazásoktól!
Éveken át nem azért égettünk magunknak az Index egyetértő segítségével rumot, hogy azt most pillanatok alatt mindenféle arra illetéktelenek megigyák, bevedeljék.
Jómagam megszokott hordóinkat, melyek a 'saját poharasság' jegyében a miéink (a mi időnk, a mi energiánk, a mi pénzünk fekszik bennük!), addig nem kívánom csapolgatni, míg azok nem kerülnek méltó helyükre, azaz az Ittasellátó Vállalat zártkörű vendéglátóipari egységébe, ahol végre zavartalanul folytathatjuk alkoholista ruméletünket.
Tehát: még ebbe a kocsmába' sem kívánok többet innni, csupán figyelemfelhívásra kívánom címével és ezzel a bevezetővel használni.