nyilván haladnak a korral és átállnak a modern technikára - vannak akik tovább tudnak lépni gondolatilag és vannak akik maradnak a beszűszült világukban.
Szebb jövendőt böbb gatyát... Talán az hogy összeeskövők...mikor Braun volt a polgármester (itt) egy jó pár éve...mikor... na Roni volt a elnőke... Horváth István kijött a magnes -karburátorral...az itteni ujságiró szövetség lement s leellenőrizta a megnas -karburátort...s részletesen beszámoltak az ujságok mindenről...sőt Mi hivosgattuk akkor még megvolt az Energia -department...s már a miniszter kocsik meg a postakocsik azzal üzemelnek ...nemsokára közkézre kerül...na egy kocsi átállitása akkor 400 usdolcsiba került... na még ma sem került közkézre...nem is fog...de itt van egy nagyon reményteljes barátunk...na a hellzet ugyanaz lenne... Szerinte is majdnem igyen lehetne ollan energia fajta...ő minimum 21 vagy 31 (fajta) ami fillérekbe kerülni...de megint...mi lesz izráellal meg a Jerusálom világKindombbal czion of czion on on nnn... Na...vajon hogyan csoportosulna az emberiség...mert én vissza minden magyartesómet meg mindent ami örök (ökör? -de 6?) magyar, meg magyar ok...ami tota szellemi megvilágosodás...azaz nem az anyaggal van dolgunk haneee... Tupasz...ennyivel tartozok nektek, meg ennek az öccesküsünknek... Eskü eskü es kü...lakodalom van a mi uccánkba...minden kivilágitva...hisz ingyen áram... http://pureenergysystems.com/about/personnel/SterlingDAllan/
Szija bijajajajajjj...szabad energia gyia gyia gyia....ca seggre ne ess...
Lindenberg átrepüli az Ópinaráncos tengert egy huzamba??? -leszál vala Párizsba rizsba bokáig...
Noca, amiről men a vita...én ugy tuttam hogy csak eggzer tankolt...deee...
Ha mégis át akarod repülni az óceánt...főleg azzal a bruggóval...mennyi benzin kell, s millen nagy tank stbb...
Mikor megérkezik, az elő s akivel találkozik...aki...KI? -aki egy feltaláló, s egy magnes -varácios motorral is...bebiztositotta hogy egyhuamba áttudja reülni az Ópinaráncost -tengert!
Na cóval, többek közt... ez az amiért bajba került, s totta legyilkoltak mindenkit, aki...
akik ilyen dolgokkal foglalkoznak, az az életükbe is kerülhet.
Hát szegény Gyurinknak is ez a nagy bánata, hogy őt senki se akarja meggyilkolni a tudományáért, le se szarják, kénytelen ezoterikus tévékben siránkozni..
Elnézést, hogy nem reagáltam a kérdésedre, de azt hittem, költői kérdést tettél fel. Hiszen a választ neked is tudni kell.
"az meg egyenesen hihetetlen, hogy a hosszú évek alatt egyetlen ezohívő mecénás/őrült milliomos....."
Hogy miért nemjelentkezett egyetlen mecénás sem, azt a videóból megértheted, de úgy gondolom, hogy ezekről a dolgokról te még többet tudnál írni.
Már, mint hogy akik ilyen dolgokkal foglalkoznak, az az életükbe is kerülhet. Pár nevet felsorolnak a videóban, de ismétlem, val.színűleg te talán még járatosabb vagy ezekben...
Azt nem értem részedről, hogy miért nevezed ezo-hívőnek, aki ilyenre vállalkozna. De lehet, hogy valamit nem értettem az Egely kísérletben.
Ha időd engedi, légy szíves közöld azt a részletet, ahol "ezo"-ba megy át a dolog.
"az meg egyenesen hihetetlen, hogy a hosszú évek alatt egyetlen ezohívő mecénás/őrült milliomos Egely-fan sem akadt, aki támogatta volna a kutatásait, ha már az állam, nagyon helyesen, nem áldozott erre a célra."
ezért valószínűleg arra sem fogsz, hogy nálad otthon miért nem porfúzió termeli az energiát.
persze nem is kell reagálnod, hiszen mindenki számára egyértelmű, hogy miért.
Meg vagyok lepődve rajtad. Te, aki annyira járatos vagy a tudományban, és igen sokszor hívod fel a figyelmet az apróbb részletekre is, most mit nem értesz? Vagy valaki valami rosszat írt, mondott?
nosza, jelentkezzetek, édeklődjetek őszintén, éljetek a lehetőséggel, utána pedig az ingyen átadott porfúziós technológia birtokában mondjátok fel a szerződéseteket az áram- és gázszolgáltatótokkal. pontosabban módosítsátok oly módon, hogy ezután ti fogjátok pumpálni a gigawattokat és a megajoulokat a rendszerbe.
"ez a csodálatos a magunkfajtában, hogy bármit talál, igyekszik azonnal közkinccsé tenni.
Rögtön bevinni a köztudatba, hogy épitsen, segitsen másokat. Egy másik tipusnak mindig az az első gondolata, hogyan csinálhatna belőle pénzt ;), hogyan védhetné le, hogyan titkolhatná el, stb.
Ami nagyon nagy dolog ma a Világban, az a kijelentése, hogy aki komolyan érdeklődik a felfedezései iránt, annak ingyen és bérmentve át ad mindent......