Négy fiúunoka? Gratulálok!:) Nekem csak 3 fiúunokám van, több unoka nem is lesz. Most már a dédunokák lesznek soron.. szinte hihetetlen, hogy elvileg már bármikor előfordulhat.... (úgy érzem, nem is rólam van szó:(, el sem tudom hinni. )
írtad a csudát!!! nahát te aztán csupa meglepetés vagy:)
Oxana, aprócskának, szüleinek és az egész családnak jó egészséget, sok örömöt kívánok!
( gondoltad volna akkor régen a talin, hogy 4 unokád lesz?? Nahát, nem győzök álmélkodni, mert nagyon jól emlékszem, hogy én egy csitrinek láttalak és szerintem most sem nézné ki belőled senki a nagymamaságot:))
Bizony, a Wágner történelmet írt - szerettem az Iszoldában nézelődni és a fotós topikjában is. És hát egyszer Baján is találkoztunk, de arra valszeg nagyon haloványan emlékszik csak:))
Nem öregedtem???? dehogynem.. Egyre több fáradtságba kerül úgy kimenni az utcára, hogy a külső eltakarja a belsőt, vagyis csak a látszat van előnyben!:P
A cseles köténykéről valakinek volt egy sorozata az albumában, még biztosan őrzi valahol:))
szegény rali.. valahol megvan a fényképsorozatom amit a kecskeméti CACIB-on fényképezett, Remélem egyszer megtalálom a sok ezer kép között.
hálás köszönetem! Istenem, hogy milyen jó volt, mennyit vihogtam. Csodás volt a kaja és előtte megnéztük a kuttyokat is - drága Rali édesdeden aludt egy darabig az ölemben.:(
Józsinak meg valamilyen cseles köténye volt, előjött belőle egy farok:)
( basszus mennyit öregedtem azóta!!! Te semmit nem változtál, de a többiek sem!)