Keresés

Részletes keresés

Töpszlibogyesz Creative Commons License 2009.05.10 0 0 11
Szerintem is mindegy.
Lándzsa Erőskar Creative Commons License 2009.03.25 0 0 10
"a fogzománcba kívülről semmi sem épöl be".
Nem teljesen igaz. Minemellett tök mindegy melyik fogkrámet használjátok, csak használjátok. Sokkal inkább, mint a "pH növelő" rágókat...
Előzmény: Kurugla (1)
gandi27 Creative Commons License 2009.03.25 0 0 9

Sziasztok!

Valaki használ dentisté fogkrémet!

Mi a tapsztalat?

R O\'SULLIVAN Creative Commons License 2008.08.24 0 0 8
ÜDv!
A topic nagyon kihalt!

Én Elmex fogkrémet használok és nagyon jó.
N_i-k_i Creative Commons License 2007.07.01 0 0 7
Mi mindig másfélét veszünk, de sz'intem a legjobbak a blend a med-ek, meg az Aquafresh.

Amit viszont soha: Signal! Fujj! Nem is habzik, meg úgy általában is sz*r... :P

Ja, és most (a reklám miatt :) kipróbáltuk az Elmexet is: a hatásáról még nem számolhatok be, hiszen még csak 2 napja használom, de biztosan nagyon jótékony a fogakra, mert a dobozában volt hozzá egy nagy papír útmutató, ami grafikonokkal is ábrázolva leírja, hogy micsoda tudományos úton lett kifejlsztve stb-stb... :D
Egyébként nagyon jól habzik, de az íze, ha hosszabb ideig mossuk vele a fogunkat, keserű lesz!!! Olyan gyógyszerszerű íz marad utána a számban...
mulder_ Creative Commons License 2005.01.10 0 0 6

gabi fogkréééém!!! kiskoromban mindig ettem:D

mulder s.a.

Chabee Creative Commons License 2005.01.05 0 0 5

Nekem is a Vademecum a kedvencem. A többinek nem szeretem a mentolos ízét. (Pedig nincs bajom a mentolos ízzel, csak fogkrémben nem szeretem.)

Előzmény: H_G (3)
Gergőbátyó Creative Commons License 2005.01.05 0 0 4

Én a Pomorint _szeretném_ használni, de Budapesten nem találok sehol ilyet boltban. Nem tudna valaki segíteni, hogy hol lehet Pomorint kapni?

H_G Creative Commons License 2004.07.06 0 0 3
Régebben a Vademecum volt a kedvencem, de a barátnőm nem szerette az illatát, így áttértem a Colgate Whiteningre, amit ő használt -- azt se nem szeretem külünösebben, se nem utálom. (A fogam nem lett olyan fehér, mint az övé, ez inkább azon múlhat, hogy én szeretem a kávét, ő viszont utálja.) Mostanában viszont, mióta egyszer kipróbáltam kíváncsiságból, Dontodent Herbalt használok (DM-ből, nagyon olcsó), mert egy az egyben Negró-íze van.

ZsuR Creative Commons License 2004.07.06 0 0 2
A tisztitas naghyon fontos, es az hogy az inyt rendesen kitakaritsa a baciktol. Ha az iny rendben van, akkor a fog is.
Ha nem is hasznal az ember fogkremet, csak fogselymet, akkor is lehet tiszta egeszseges foga, foginye.
Ami meg erdemes: evente ketszer elmenni tisztitasra - sok-sok nyavalyat meg lehet vele elozni!
Előzmény: Kurugla (1)
Kurugla Creative Commons License 2004.07.06 0 0 1

A legolcsobb a legjobb.Mindegyik ugyanazon elv alapján épül fel,csak drágitás miatt tesznek bele ilyen-olyan anyagokat.A fogzománcba kivülről semmi sem épül be.

Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2004.07.05 0 0 0
Én a 0 színűt részesítem előnyben.
Előzmény: GombocArtur (-)
GombocArtur Creative Commons License 2004.07.05 0 0 topiknyitó
Melyiket használjuk és miért? 7in1 vagy jó illat? Herbal vagy neutral? Háromcsíkos vagy kétszínü? Zöld vagy kék? Kinek melyik jött be?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!