Keresés

Részletes keresés

thomee Creative Commons License 2005.11.13 0 0 11
szerintem hasznalj emule-t...
Előzmény: Sir Dryden (9)
Hpisti Creative Commons License 2005.11.11 0 0 10
Várd meg amíg lesz újabb verzió, mert a 3.05.543.431 számos furcsaságot művel. Szerintem a beépített spyware a hibás (teljes egészében nem is lehet letiltani), ezért a legtöbb p2p szoftvert nem engedi letölteni, ill. nálam a VPN-en keresztül az exchange servert sem engedi elérni.
Előzmény: Sir Dryden (9)
Sir Dryden Creative Commons License 2005.11.06 0 0 9

Sajna továbbra is: allow in/outbound (host, port megadása nélkül)

Ha pedig az attack detectiont kikapcsolom, akkor meg kifagy az Outpost... asszem visszarakom a régebbit.

Sir Dryden Creative Commons License 2005.11.06 0 0 8
Köszi, most épp zonalarmmal próbálkozom, de lehet, h visszarakom majd az outpostot. thx
Előzmény: mr_ricsi (7)
mr_ricsi Creative Commons License 2005.11.05 0 0 7
"a program számos portot/ használ, (a log alapján) így lehetetlen egyenként mindet engedélyezni"
Ezt nem is kell. A szűrési feltételes ablakban a port elől vedd ki a pipát, és akkor minden portra vonatkozni fog az engedélyed.
Előzmény: Sir Dryden (4)
mr_ricsi Creative Commons License 2005.11.05 0 0 6
Tudom, hogy régi a hsz, de eddig nem vettem észre.
Egyszerű megmondani a vírusriasztás okát: ez egy crackelt Outpost, és a hackerek törés mellett egy kis kártevőt is beleraktak a fájlba.
Előzmény: Airbus a380 (3)
Sir Dryden Creative Commons License 2005.11.05 0 0 5
Agnitum Outpost Firewall Pro 3.0.543.5722-ról van szó, a régebbi változatnál még működött, csak ott frisssítésnél kiírja h telepítsek frissebbet.
Sir Dryden Creative Commons License 2005.11.05 0 0 4
És az hogy lehet, hogy beállítom az eDonkey-t always trust this appl.-re, de nem megy a letöltés? a program számos portot/ használ, (a log alapján) így lehetetlen egyenként mindet engedélyezni, nem lehet valahogy az egész edonkey-nak szabad utat adni? (tudtammal erre kéne hogy jó legyen az always trust nem? kösz.
Airbus a380 Creative Commons License 2005.06.20 0 0 3
ggg
mr_ricsi Creative Commons License 2004.07.30 0 0 2
Szerintetek hogyan lehet az, hogy a Kaspersky AV az Outposton keresztül lazán kimegy a Netre, holott az engedélyezett alkalmazások között nem található, sőt az Outpost észre sem veszi a KAV mozgolódását, és nem dodja fel a "szokásos" ablakocskáját??? 
Hpisti Creative Commons License 2004.07.17 0 0 1
Sikerült megoldanom a problémát: lecseréltem az Outpostot Nortonra. :-(
POS Creative Commons License 2004.07.03 0 0 0

Én is ezt használom, sokat nem állítottam rajta, szinte a felajánlott alapbeállítokon megy. Nekem a "tragikusan lassú" csak a Mozilla Firefox-szal jelentkezik, IE-vel tökéletes. Így hát csak erre(Index Fórum) ezt használom. Minden másra Firefox-ot.

Ha a firewall miatt lassú a Firefox, akkor engem is érdekelne hogy van-e valami megoldás.

Előzmény: Hpisti (-)
Hpisti Creative Commons License 2004.07.03 0 0 topiknyitó
Agnitum Outpost használata mellett az Index fóruma tragikusan lassú....
Mit kell beállítanom ebben a nyamvadt tűzfalban, hogy normalizálódjanak a dolgok????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!