Keresés

Részletes keresés

inda24 Creative Commons License 3 órája 0 0 50052

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168457160&t=9073728

Ez hangem rendben van így... vajon ?
Vagy megér egy valódi kipontozást?

Csarliszteron Creative Commons License 6 órája 0 0 50051

Köszönöm!

ui.: vajon ki értékelte negatívan azt, hogy visszaállítottad?

Előzmény: Operator (50050)
Operator Creative Commons License 11 órája -1 3 50050

Visszaállítottam.

Előzmény: Csarliszteron (50049)
Csarliszteron Creative Commons License 17 órája 0 0 50049

Tényleg szeretném tudni, hogy miért nem segíthetek az embereknek elkerülni, hogy a T-Premium Car Kft. belerángassa őket bűncselekménybe?!

https://totalcar.hu/magazin/kozelet/2024/12/03/ezt-a-hibat-sose-kovessetek-el-autovasarlaskor---vadlottak-padjara-kerulhettek/

Csarliszteron Creative Commons License 18 órája 0 0 50048

Szervusz!

Így 15 nap elteltével érdeklődnék, hogy sikerült-e döntésre jutni? Milyen topikcímmel nyithatok új felületet az "így jártam xy autókereskedővel, nepperrel" gondolatsor alatt?
Az interneten amúgy is elérhető, nyilvános adatokat milyen formában lehet összekötni?
Természetesen, ha valamiből baj lenne később, elérhető vagyok. Eddig sem bújtam el.

Előzmény: Operator (50023)
saválló Creative Commons License 3 napja 0 0 50047

Köszi a tippet, működik.:)

Előzmény: John Howard (50046)
John Howard Creative Commons License 3 napja 0 3 50046

Pár napja van "mobilnézet", ez kavar be. Eddig ugyanúgy kezelte a mobil, mint a nagygépek, mert csak egyféle megjelenés volt. Újítottak.

A megoldás: állítsd be a mobilon az "Asztali webhely" nézetet. Ez telefontól (op.rendszertől) és böngészőtől függően vagy valamelyik sarokban a három pöttyre, vagy három vonalra tapival érhető el, és azon belül - az aktuális lapra vonatkozóan - állítható mobil és asztali között.

Nekem Androidos telón a jobb alsó sarokban három vonal...

Bocs modik, remélem maradhat, mert úgy néz ki, sokakat érint...

Előzmény: zjakabfi (50045)
zjakabfi Creative Commons License 3 napja 0 0 50045

De, megoldás.

Köszönöm.

A kérdés az, hogy várható-e javítás, tud-e róla az, akinek tudnia kell, és ha nem, kinek és hol kell jelezni?

Előzmény: Közút Kezelő (50039)
robbanómotor Creative Commons License 5 napja 0 0 50044

Üdv! Elírás miatt törlendő, utána korrigáltam magam. Köszönöm! 

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168420631&t=9222352 

Syracusa Creative Commons License 5 napja 0 0 50043

Vagy reklám, vagy kárt akar okozni (döglött a link, de fura), három hozzászólása van és mindhárom ugyanoda terel:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168414776&t=9029418

Utasbiztonsági Ellenőrzés Creative Commons License 5 napja -1 2 50042

Nem szeretjük, ha valaki komplett újságcikkeket másol be. 

Lehet, hogy akkor nem ismertük fel, hogy ezt nem bemásoltad, bocs. 

Előzmény: f_zoli (50040)
Csarliszteron Creative Commons License 6 napja 0 2 50041

Én tényleg csinálnám, próbálnék segíteni, hogy másokat ne verjen át a T-Premium Car Kft.

De a moderátori állásfoglalás még mindig nem érkezett meg.

Békés tétlenség mint támogatás?

De kinek?

4 motorhibást vagy akármilyen ***rt adtak el azóta, mióta itt gondolkodás megy.

Szerencsétleneknek így kíván Boldog Karácsonyt az index fórum?

f_zoli Creative Commons License 6 napja 0 0 50040

Kedves Tömközmodik!

Félidőben (ha gondoljátok) szeretném kérni állásfoglalásotokat az áprilisi tréfákról. Idén írtam egy közepes "újságcikket", amelyben a valósnak kinéző újságírói panelek között fokozatosan felbukkantak a (trolibuszos) topik anonimizált szereplői, különféle elemekkel  és mondásaikkal kombinálva, de szigorúan csak a topik közel- és régmúltjából. Ahogy ilyenkor kell, fokozatosan hajlott egyre képtelenebbe a cikk, hogy a végére teljesen nyilvánvalóvá váljon a komolytalan mivolta. 

A cikk kb. 2 órát élt kivágás előtt Húsvét hétfő reggel, csak annyi megjegyzést kaptam, hogy ne másoljak be egészben cikkeket. A tréfa meglepetéstermészetéből adódik, hogy nem célszerű szólni előtte (vagy utána). Hírcsárda portált meg nem szeretnék indítani, hogy csak egy linket küldjek be. 

Mi a politikátok: van-e helye ilyen árpilisi tréfának a fórumon és ha igen, hogyan?

Köszönet!

Közút Kezelő Creative Commons License 6 napja 0 0 50039

Fordítsd el a képernyőt, úgy működni fog.

Tudom nem megoldás, de a semminél jobb...

Előzmény: zjakabfi (50038)
zjakabfi Creative Commons License 6 napja 0 1 50038

Kedves Moderátorok!

Nem biztos, hogy jó helyen járok, de tegnap délután óta a fórum hibásan jelenik meg.

Valahogy így látszik a böngészőben:

Önmagában ez nem lenne gond, de például telefonon nem látom a bal oldali menüsort, ami nehézkesebbé teszi a használatát.

A vasutasfórumban is jelezték többen a hibán, chrome és firfox böngészőn is.

Ha ez itt nem a jó hely, ahol jelezem, akkor légyszi segíts, kinek írhatok!

Köszönöm!

illetlenke Creative Commons License 2024.11.25 -1 0 50037

Akkor is tőle jön a válasz, más ebbe nem fog beleszólni.

Előzmény: Csarliszteron (50036)
Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.25 -1 1 50036

Vágom, 6 napja :)

Előzmény: illetlenke (50035)
illetlenke Creative Commons License 2024.11.25 -1 0 50035
Előzmény: Csarliszteron (50034)
Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.25 0 1 50034

Kedves Modik!

Ha nem ez, akkor melyik moderációs topik az, ahol illetékes helyen van a kérdésem?

Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.25 0 1 50033

Tisztelt Modik!

Sikerült döntésre jutni? Milyen topikcímmel nyithatok új felületet az "így jártam xy autókereskedővel, nepperrel" gondolatsor alatt?

Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.22 0 3 50030

Egy részsikert elértem!

A T-Premium Car Kft. kettő ügyvezetője már NEM hirdethet magánszemélyként a HAHU-n.

Már "kereskedés"!

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/seat/leon/seat_leon_1.8_tsi_sport_friss_szervizkoltsegmentes_allapot-21279947#sid=8b10d3a5-7b09-4eb2-a338-12fc2bcf8ffa

https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/hyundai/i20/hyundai_i20_1.25_dohc_classic_ac_valos_187600km_multikormany_elektromos_ablak_serulesmentes_allapot-21276142#sid=8b10d3a5-7b09-4eb2-a338-12fc2bcf8ffa

Modik, most Ti jöttök! Kérlek tájékoztassatok, hogy milyen formában jelölhetem meg a T-Premium Car Kft. -t, mint az olyan "kereskedés" akivel vigyázni kell?

Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.21 0 2 50029

Tisztelt Modik!

Érdeklődnék, hogy milyen eredményre jutottatok?

Szabad 100%-ban nyilvános adatokat + saját történetet megjeleníteni, összekapcsolni a fórumon? Természetesen a tartalomért a hozzászóló (a sajátom esetében én) vállalom a felelősséget ha valami gond lenne vele.

Vagy maradjunk a fű zöld, az ég kék témakörnél? Persze NEM az a fű! Hanem a földön lévő!

Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.20 0 2 50027

Szervusz!

Érdeklődnék, hogy sikerült-e utána nézni?

Megnevezhető a T-Premium Car Kft. az "így jártunk" témakörön belül, vagy konkrétumok nélkül lehet beszélni arról, hogy miért zöld a fű? Persze a fű szót nem leírva, nehogy valaki egyéb anyagokra gondoljon.

egylambos Creative Commons License 2024.11.19 -4 0 50026

Csak megjegyzem, hogy az állandó kitiltásokkal sikeresen szétverte a moderáció az "elektromos auto" topikot. Ez van amikor a jószándék hülyeséggel párosul.

Airbag. Creative Commons License 2024.11.19 0 0 50025

Üdv

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=168336532&t=9015399

hát,próbáljuk elolvasni,de nehezen megy...

Operator Creative Commons License 2024.11.19 0 2 50023

Utánajárok az ügynek.

Kilroy Creative Commons License 2024.11.18 0 2 50022

T. moderátorok!

Én "csak" olvastam a "Téged melyik autókereskedő vert át?" topikot, de engem is meglepett a törlése. A topik tetszett, de ha átvernének így, az aligha tetszene...

PT_FK Creative Commons License 2024.11.18 0 2 50021

Tisztelt Moderátorok!

Én is szeretnék csatlakozni Csarliszteron problémájához, én sem tartom korrektnek, hogy törlésre került a "Téged melyik autókereskedő vert át?" topic. Most kezdett talán beindulni a dolog, hogy a csaló autókereskedőket végre el lehetne számoltatni, egyre többen jelentkeztek, akiket átvertek, erre feltételezem ők írtak panaszlevelet, hogy rágalmazás, stb, erre ezzel is ők járnak jól.

Amikor megvettem tőlük az autót, és kezdtem tapasztalni a tényeket, elkeseredésemben beírtam a megvásárolt autó rendszámát a Googlebe. A képkeresőnél megtaláltam az én általam megvásárolt autó használható.hu-n található képeit, amiket az ELŐZŐ ELADÓ rakott fel, viszont a hirdetés persze már nem volt aktív. Írtam ezügyben a használtautó.hu adminoknak, hogy meg tudnám-e nézni a hirdetést, mert átvertek, csalás van, stb, erre annyit kaptam válasznak, hogy nem adhatják ki. Nem adhatják ki azt a hirdetést, ami ország-világ előtt nyilvános volt, de miután letörlik, már titkos. Értem. Ezzel is a csaló autókereskedők vannak segítve. Ugyanúgy, mint ahogy a topik törléssel most.

Kérem, mérlegeljék a helyzetet. Köszönöm.

Sok embernek tudnának segíteni.

Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.18 0 3 50020

Tisztelt Modik!

Én csak olyan IRL adatokat osztottam meg, amelyek amúgy is nyilvánosak az interenten:

- a céghez tartozó vezető tisztségviselők neve (céginfók)
- az interneten is elérhető lakcím és az ott készült google maps fotó
- a HAHU hirdetésekben amúgy is elérhető telefonszám
- a telefonszámok internetes tudakozóból kiadott nevek.

Ennyi. És ezeket összekötöttem.

Mi igen rászaladtunk és megszívtuk. Motorhibás szart vettünk, a HAHU-n magánszemély hirdető, de eladó egy cég.

A mi történetünket összekapcsoltam a fenti, az interneten amúgy is elérhető adatokkal. Hogy miért? Hátha' valakinek segít és ha csak egy, azaz egy embert már ez miatt nem vernek át, akkor már megérte.

Így most csak azt értétek el, hogy ha valaki rákeres a magánszemélyes hirdető telefonszámára, nem látja előre a várható dolgokat.

Rajtunk kívül már többen is írtak a fórumon, hogy átverte őket ugyan ez a páros.

Szóval, most kinek is akarunk/akartok segíteni? A kispénzű embereknek, vagy a neppernek?

Szóval érdeklődnék, hogy mi volt a baj a fórummal?

Előzmény: Csarliszteron (50019)
Csarliszteron Creative Commons License 2024.11.17 -1 5 50019

Kedves Modik!

Érdeklődnék, hogy a "Téged melyik autókereskedő vert át?" topik miért került törlésre?

Most vettétek el az egyetlen szalmaszálat az internet népétől, hogy előre le tudják csekkolni: a HAHUN hirdetős kettő magánszemély valóban cég és motorhibás stb autókat hirdetnek költségmentesen és adnak el elég fura szerződéssel.

Csak a fórumon rajtunk kívül 3 emberke írt, aki így járt.

Miért töröltétek a topikot? Ha szabad tudni...

Köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!