"Én, hour nick ünnepélyesen kijelentem, hogy az Index Fórum valamennyi moderátora nemcsak szakmailag és emberileg kifogástalanul végzi a munkáját, hanem minden intézkedésüket én is meghoztam volna a helyükben. Bárcsak a világon mindenki olyan jó és igazságos volna, mint a moderátorok!"
Most pedig tisztelettel kérem a Rogunn nickem szürkítését, hogy még véletlenül se érezzek kényszert hozzászólni az itt zajló bohózat további fejezeteihez! Köszönöm!
És mi van a mostani törléssel, a legutóbbival? Sokkal okosabb vagy, minthogy felborítson ami egy kcsit absztrakt. Már komolyan gyanakszom, valaki más személy van már az illetlenke modi név mögött.
Arra sem fogunk választ kapni, mert úgy hiszem nem egyedül vagyok érintett, hogy miért vagytok rászállva a Könyvkuckóra? Igazán barátságos, pozitív, kultúrált hely.
Újra megnéztem, nekem 3-at ír ki változatlanul a kereső. Ebből gondoltam, feltételeztem, talán le lett téve, és találomra visszarakva valamennyi. Belelapoztam, 3-nál azért több van. Borzasztó foghíjas a topik, ha a számsort nézem. Gondolom, nem csak az enyimek. Mi ez az írtó hadművelet? De komolyan, mint valami bűnüldözés. Gyanús mindenki, aki a mai világban a könyveket pártolja?
Olyan is van, ami a múltkor le lett véve. Aztán, a reklamáció után visszatéve. Most megint eltűnt. Egy kislány ül a sámlin és olvas. Nagyon veszélyes, mi? Mi a bánat van itt?!?! Kérem írásban indokolni ennek a levételét is.
Az utolsó törlésre, amit most írtatok, kérek indoklást.
Most nagyon mérges vagyok. Aktív koromban könyvkiadónál dolgoztam. Igen, úgy érzem konyítok kicsit a könyvekhez. Úgy is, mint hangulat, mondanivaló, általános üzenet. Igen, szerelmetes szakmám volt. Úgy tűnik, az itt intézkedők agyát nem sokat táplálták könyvvel. Valódi, nyomtatott könyvvel. Utalok a legutóbbi törlésre. Ott nem volt lánchozzászólás. A moderációban mit sértettem? Választ várok! A társadalmi munka nem jelenti azt, hogy valamit valahogy csinálunk, felelősség nélkül.
Valaki el akar üldözni erről a topikról? És itt valaki aktívan segíti. Szégyen! Következetlenül, össze-vissza belecsapva, mintha a nick-nek szólna az egész. A kereső azt jelzi, hogy összesen 3 képem van ezen a topikon. A többit ki-be rakjátok?! Biztos, hogy 100 fölött volt.
Legalább húsz éve járok a fórumra. Sosem volt konfliktusunk. Mindig is kedveltem, ahogy rendet raksz. A módi is tévedhet. Nagy ember, aki beismeri és korrigálja is a tévedését. Mégegyszer kösz.
Engedd meg, hogy gratuláljak, hogy egy önmagával.balhézó troll miatt csinálod a balhét, ugrasz ész nélkül mindenkinek. Kivéve a trollnak, ő sosenemkap semmit.
Esetleg nem lenne világos a szitu , szívesen leírom ki vert át téged.
Kérlek, kicsit körültekintőbben ítélkezz. Akkor, ott a topikon még csak a cicára reagáltam, nem is vettem észre, és nem is olvastam, miket törültetek.
Várom az indoklást.
A nyitó kép mire bizonyíték? Aztán ugyanattól a névtől 12., 15., 36. ?
Aztán Boszorkánykavics 43-62. több kép is kérdőjeles az ilyen értelmezés szerint. Ha az enyémet törlöd, tessék végiggyomlálni. Ami TÍZ évig nem volt gond.
"Szeretem a könyv illatát, a könyvtárak, könyvtárszobák meghitt nyugalmát."
Ellentmondok a döntésnek. Vagy végigmehettek; nagyon sok hangulatos, könyvillatú képet tettem be, esetleg még könyves- vagy újságosbodét is, könyvesboltot, utcai könyvtárolókat, könyvbuszt. Kérem ezeknek is pontos értelmezését... akkor már.
Nagyon elszomorít, hogy modik bedőlnek ilyen törlés kérésnek. Az is szomorú, hogy az írásban kevéssé ismert már a ; (pontosvessző) használata és értelmezése. Az indító törölte magát, nem kérdezhetjük meg. Nem tudom úgy értelmezni, hogy csak könyvtárak és könyvtárszobák képei legyenek.
Én is szeretem a könyvtárak hangulatát. És mindent, ami könyvvel kapcsolatos. Ez nem mond ellent és nem zárja ki a másikat. Meg lehet nézni a KUCKÓ szó értelmezését, stb.
Ha marad a törlés, kérek pontos indoklást. A modiknál csak nem lehet, remélem, olvasás-értelmezési hiba.