Lehet, de én nem kaptam semmilyen értesítőt. Na, mindegy. Sok éve fórumozok és szerintem az utóbbi 8 évben nem voltam tiltva. Most meg hirtelen, állítólagos kettő komment miatt.
Mennyire állja ez meg a helyét ez az állásfoglalás moderációs szempontból? Ha egy nicket hülyéznek, bármilyen személyeskedő módon minősítenek, akkor ez az állásfoglalás mérvadó (miszerint az adott nicket lehet szidni, mivel nem azonos IRL személlyel), vagy teljesen semmisnek tekinthető (tehát eredendően tilos a nick minősítgetése)?
Max nem ezt a képet osztotta meg a fórumon, hanem mást. Ezen felül nyilvánosan vállalja az IRL a dolgait, nevét, szakmáját, érdeklődési körét, hobbiját, családi viszonyait, anyagi helyzetét, stb. Vissza lehet olvasni (nem, nem fogom őket kigyűjteni).
Világossá szeretném tenni, hogy nem a moderáció leendő döntését szándékozom megváltoztatni, mindössze annyit kívántam jelezni, hogy adott hsz-ek jelentése mögött olyan információk is állnak, amiket a moderációnak nyilvánvalóan nincs ideje megtudni, emiatt különösen óvatosan érdemes eljárni egyes hozzászólások jelentgetőinek kezdeményézésére. Nem először fordulhatna elő egy ügy hátterének nem kellő ismeretéből következő fals moderációs retorzió.
Ez minden, ami az adott ügyben rám tartozik és csak ennyit szerettem volna mondani.