Keresés

Részletes keresés

billboy Creative Commons License 2008.02.27 0 0 152
azért az gond, hogy 3 évet aludt a topikom!:-(
pontee Creative Commons License 2008.02.27 0 0 151
Olyan de ja vu érzésem volt, de akkor ezek szerint jogosan. :)
Előzmény: billboy (150)
billboy Creative Commons License 2008.02.27 0 0 150
basszus... igazad van, hülyülök, segítség!
Előzmény: Ferencmetro (149)


Ferencmetro Creative Commons License 2008.02.26 0 0 149
Érdekes történet.
Ajánlom nb figyelmedbe a 134-es hsz-t.
Igaz, 2004-es bejegyzés, de úgy látszik, szeretsz visszaemlékezni rá :))))
Előzmény: billboy (148)
billboy Creative Commons License 2008.02.26 0 0 148

Egyszer, katonakoromban a Rendőrzászlósképzőt őriztük, ma FBI Akadémia. Örparancsnok voltam és este ellenőrizni mentem az őreimet. Az egyik a helyén volt, de a másikat seholsem találtam. Volt ott egy renoválásra ítélt épület, kivülről felállványozva, és zöld hálóval letakarva. Felnézek, és kb. a 3 emelet magasságában megláttam az őrt a lakóépűletek felőli oldalon, az állványzaton.

Na mondom, megtréfálom, és halkan felosonva, lassan közelítettem felé. Ruhája, géppisztolya a földön hevert és ütemes lihegést hallottam: a szemközti lakóházban premier plánban keféltek, amire a derék bajtársam kb. 5 méterről verte a micsodáját....J

Meg kell jegyeznem a csaj 25-30 körüli, valódi bomba nő volt, dús fekete fanszőrzettel, kemény, nem apró cicikkel. És fehérmájjal...J

Jól leszúrtam, persze nem azért, mert elhagyván a szolgálati helyét, felfedezte ezt a katonaszemnek gyönyörű látványt, hanem , hogy önző módon, nem szolva eddig senkinek, egyedül élvezkedett.

Mondanom sem kellett, ezután csak válogatott öreg katonák jöhettek ide őrségbe. Sosem derült ki, leszereléskor örömmel adtuk át az arra "érdemeseknek" féltve őrzött titkunk.

 

És hogy hány lövés ment a szomszéd lányra? számtalan...:-)

El_Camino Creative Commons License 2005.03.27 0 0 147
OK akkor kicsit bővebben:
Kölcönös szimpátia már rég megvot, (cégesbulikon főként egymás táncoltatása meg hogyismongyam "ugratása", nyálcsere fogadásból, meg ijesmi)
Aztán volt egy (szándékosan nemírok időpontot) kockapóker party-val egybekötött ivászat, ahol ő is és még sok más cimbora is jelen volt. Amikor vége lett a partinak, mindenki hazament. Ő is! Én meg -engedve a vágynak- utánamentem, lesz ami lesz felkiáltással! Szal alighogy leléptek, telefon a taksziscimbinek: SOS gyorsfuvar kell!!!!
EL a csay lakásához, épp akkor szállt ki a taxiból. hmmm már nem emléxem hogyan kerültem fel a lakásba, és miért nem küldött el a halál fszára már az uccán de felmentünk! (ja asszem azér nem küldött el mert ilyen ittasan nem gyalogoljak haza mivel azt mondtam nints nálam taxiravaló hazáig:-))) Szal felmentünk, ittunk még egy keveset, aztán aludjunk! Persze alvás nem volt! Ill csak utána:-) Azóta hetente-kéthetente ismétlődik a dolog, vagy nálam vagy nála. Tagadjuk a lelki vonzalmat, és állíccsuk , hogy a dolog csak testi. De ebben kezdek nem hinni. Sokat vagyunk együtt civilben, erdőjárás, korizás:-) meg ilyesmik:-)
Bár most megismert valami palit, uhogy lehet, hogy a dolog végére itt pont kerül de én bízok benne hogy nem:-)
Lehet, hogy kicsit szétszórt a dolog és ha kérdés van akkor bátran!!!!
Előzmény: billboy (146)
billboy Creative Commons License 2005.03.23 0 0 146
Nem vájkálnék a mélyebb részletekben ( csak ha Te is akarod :-)), de írd le lsz. a folyamatot bővebben. Érdeklődéssel várom!
Előzmény: El_Camino (145)
El_Camino Creative Commons License 2005.03.23 0 0 145
Kolleganőm, szeretőm lett!
a Folyamat:
Kolleganő-Haver-Barát-Szerető-....???
Előzmény: billboy (144)
billboy Creative Commons License 2005.03.19 0 0 144
Mi? Bővebben? :-)
Előzmény: El_Camino (143)
El_Camino Creative Commons License 2005.03.17 0 0 143
Megtörtént!!! És zsenijális:-)
El_Camino Creative Commons License 2005.01.10 0 0 142
"Már 5 hónapja tart ez a CSODÁS KAPCSOLAT.Igyekszem megadni Neki, mindazt a szeretetet, törődést, gyönyört, amit normális esetben a férjétől kéne, hogy megkapjon..."
Monnyuk ennek 3 hónapja.
És meddig akarod (vagy inkább meddig lehet ) folytatni? Már ha tart még.
Ugy értem mit vársz ettől? És a hölgy mit vár? Vagy ez így elég???
Már tsak azér kérdem mert ugy látom itt erős érzelem is van /legalábbis részedről/
Előzmény: VBN (135)
El_Camino Creative Commons License 2005.01.10 0 0 141
na, sehol senki senkit?
.CAPY. Creative Commons License 2004.10.05 0 0 137

Helyszín: Göd.  Kollégám neje az urát csalta egy fekete Porsche tulajával. Szintén 3 gyerek van.

Előzmény: billboy (113)
billboy Creative Commons License 2004.10.04 0 0 136

Köszönöm a történetet, és hogy megtiszteltél (vele).

Előzmény: VBN (135)
VBN Creative Commons License 2004.10.04 0 0 135

Szia!

 

Az én (egyetlen) történetem dióhéjban:

 

A munkahelyemen régóta figyeltem (csodáltam, kívántam) egy Nőt, de nem mertem kezdeményezni. Azért nem, mert sokkal szebb (és fiatalabb) férje van, mint én. Szóval azt hittem, hogy ők az ideális szép és fiatal pár, mit keresnék én ebben a helyzetben?

 

Azután a munkánk miatt közelebbi kapcsolatba kerültünk. Egyre többet voltunk kettesben és már nem csak a munkáról beszélgettünk, hanem a magánéletről is. Hidegzuhanyként hatott rám, ami lassan kibontakozott előttem! Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen "házasság" létezik! Pld: volt olyan időszak a házasságukban amikor több, mint fél évig nem volt szex! Vagy: szinte mindig a Nő kezdeményezi a szex-et! Vagy: a Nő kedden kezdeményezett és a férje válasza az volt, hogy "Majd pénteken."

 

Már 5 hónapja tart ez a CSODÁS KAPCSOLAT. Igyekszem megadni Neki, mindazt a szeretetet, törődést, gyönyört, amit normális esetben a férjétől kéne, hogy megkapjon...

 

Röviden ennyi...

billboy Creative Commons License 2004.10.04 0 0 134

Katonaságnál történt.

 

Őrszázadban voltunk, és többek között mi őriztük a rendőr zászlósképzőt a Böszörményi úton ( ma FBI akadémia). A legjobb szolgálat volt, rendőr ÜTI-vel, aki sosem zavarta aszolgálatot ellenőrzéssel, és az ezredtől is csak rendőri engedéllyel ellenőrizhettek, ami jó sok időbe került, úgyhogy lebukni nem lehetett.

 

Másrészt is szerettük ezt a helyet, mert azok a katonatársak, akik nem mehettek haza hosszabb ideig fenyítés miatt, nyugodtan tudták fogadni a csajokat, feleségeket, ugyanis a portán volt az összes kulcs, így a szinházterem kulcsa is, ahol ezeket az intimebb találkákat le lehetett folytatni.

 

Mint őrparancsnok, időnként ellenőrizni kelltt az őröket, az őrhelyeket, meg kaja után jót tett az esti séta is. Az egyik őrömet sehogyse találtam. Elmendtem egy másik srácért és már ketten kerestük és nagy nehezen találtunk rá: Egy épületet renováltak, körbe volt állványozva, és le volt takarva egy sűrű műanyag hálóval.

A 3. emeleten állt és meredten bámult a hálón keresztül a szemközti ház egyik lakásába, ami 5 méterre volt tőle kb. Egy csaj félmeztelenül pettingelt már jó ideje a hapsijával a lámpa égett és a látvány mindannyiunkat odaszegezett.... Egyszerűen élesben láttuk szeretkezni a "szomszéd" lányt, kiéhezett katonákként. Ez az eset többször is megismétlődött, és ettől fogva mi beavatottak, méginkább szerettünk ide őrségbe járni.

billboy Creative Commons License 2004.07.27 0 0 133

Elfogult vagyok két okból is:

 

Azért ritka az ilyen happy end, mármint hogy tud a nő is váltani, hiszen többnyire 2-3 gyerekes nőkért nem nyújtózkodnak tömött sorokban.

 

Másrészt ismertem az asszonykát is, és sajnáltam, és csak kívántam a házasságuknak, hogy rövid átmenet után ismét egymásra találjanak és együtt maradjon a család. Nem így történt.

Előzmény: Dehogyis (131)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.25 0 0 132
A szomszéd bolygókon lakók már nem? Hol van az megszabva, mekkora egy ház?
Előzmény: buddi (130)
Dehogyis Creative Commons License 2004.07.25 0 0 131
Kicsit elfogultnak tűnsz ebben a sztoriban. Az már biztos, hogy a túl fiatalkorban kötött házasságok, és a bevállalt gyerekek "áldozataivá" leginkább a nők válnak. Ők azok, akik, mint a te sztorid hősnője is, hoppon maradnak a gyerekekkel. Azt azonban túlzásnak tartom állítani, hogy ráment a fiatalsága a gyerekek nevelésére. Ő választotta ezt az utat, s szerintem ő nem is biztos, hogy ezt így élte meg. Másrészről a férje is ott volt valahol akkoriban, nemdebár? Tehát mindkettőjük élete ráment, a te szavaiddal. Az pedig, hogy a férj megcsalta, talán mindkettőjük életében az új élet lehetőségét jelentette. Ebben a sztoriban a nő járt jobban. Már azok alapján, amit eddig tudunk. De egyikőjük életének sincs még vége. Lehet, hogy Gyurira is vár még jó élet, míg ha a feleségével marad, mindenki boldogtalan lesz. A morál, a becsület fontos dolgok, de a legritkább esetben nyújtanak önmagukban jó alapot egy házassághoz. A megalázásról pedig annyit, hogy Gyuri a feleségén kívül saját magát, és a másik nőt még inkább megalázta. A hűtlen férj szerepe még csak-csak elfogadott (sajnos) dolog manapság, de a nőt, akivel a hűtlenséget elkövetik, ma sem szívelik. Jó sok jelzőt fel lehetne sorolni, amikkel olyan nőket illetnek, akik úgymond "családokat zúznak szét".
Előzmény: billboy (115)
buddi Creative Commons License 2004.07.23 0 0 130

ne bomolj!

akkor mindenki házinyúl lenne, akivel egy bolygón lakunk

Előzmény: WHiskey (129)
WHiskey Creative Commons License 2004.07.22 0 0 129
Hello Topiclakók A partnercég csinos ügyintézőnője is házinyúlnak minősül? /2-3 napi munkakapcsolatban vagyunk/. Mert én lőnék rá! Ezerrel.
Casanova007 Creative Commons License 2004.07.21 0 0 128
A hétvégén 20 éves gimnáziumi találkozón voltam. Újra éledtek a régi érzések, meglőtt és ( azóta is ) meglövésre váró vadakkal! Azóta is egyfajta lebegés, eufória kerülget....
billboy Creative Commons License 2004.07.16 0 0 127
Nem neked kell lőni, elég ha ismersz ilyen történetet, és azt leírod. Nem kell ahhoz velünk megtörténnie dolgoknak, hogy levonhassunk annak tanulságait, a hülye a saját kárán tanul, ugyebár, persze néha mindenki csinál hülyeséget.
Előzmény: TTAMAS (126)
TTAMAS Creative Commons License 2004.07.16 0 0 126
Ezen már túl vagyunk, kitárgyaltuk, hogy miért nem lőttem házinyulat.
Előzmény: billboy (125)
billboy Creative Commons License 2004.07.16 0 0 125

Na jó: akkor Gödön menj el a strandra és jelentkezz be egy masszázsra a masszőzhöz... Aztán folytasd le az oknyomozásod, és írd le. Minden olyan adat megvan, ami elég ahhoz, hogy kiderítsd az igazságot.

 

Az élet egyébként tele van középszerű tündérmesékkel, melyeket meg- meg élünk. Én most itt csak ezzel a közepes sztorival vittem tovább a topikot, de szívesen olvasnék Tőled egy-két jobb sztorit :-)

Előzmény: TTAMAS (124)
TTAMAS Creative Commons License 2004.07.16 0 0 124

A masszinfón nem kurvák vannak, hanem masszőrök.

 

Azt a nőt, aki masszíroz, masszőznek nevezik.

 

Te minek nevezed azt a nőt, aki pénzért, ruha nélkül, némi símogatás után orálisan kielégít? Mert az ajánlott oldal ilyenekkel van tele.

 

Te meg odamennél, és masszázs közben megkérdeznéd, hogy igaz-e, amit az indexen olvastál róluk?

 

Szó szerint ezt ajánlottad...

 

Elkönyveltem, hogy ez a sztori is a fantázia szüleménye. Mindegy, tündérmesének középszerű.

Előzmény: billboy (123)
billboy Creative Commons License 2004.07.16 0 0 123

A masszinfón nem kurvák vannak, hanem masszőrök.

 

Már arra sem hatalmaztak fel, hogy elmeséljem a sztorit, hát még ha kiderülne, hogy én írtam le. Valószinűleg lenne mosolyszünet, meg verekedés... Ezek a sebek éppencsak, hogy beheggedtek, Te meg odamennél, és masszázs közben megkérdeznéd, hogy igaz-e, amit az indexen olvastál róluk? Egyszerűen meg kell, hogy értsd, amiért inkább vállalom, hogy kitaláltam. ( ami persze nem igaz, de egy egyszerű sztorival megértetem veled:

 

Vonat fülkéjében 3- an ülnek, egy hölgy és 2 úr. A hölgy lehajol a könyvjelzőjéért, és közben véletlenül szellent egyet. Megszólal az egyik úr, a másikhoz: Na, de uram, hogy lehet ilyen egy hölgy előtt?! Mire a másik Bár a hölgy fingott, de én egy úr vagyok, és magamra vállalom, elnézést kérek!)

 

Előzmény: TTAMAS (122)
TTAMAS Creative Commons License 2004.07.16 0 0 122

Kösz, nem kurvát keresek.

De látom, gyorsan kihátrálsz az ajánlatodból. :((

Előzmény: billboy (121)
billboy Creative Commons License 2004.07.16 0 0 121

Tényleg csak a személyiségi jogai miatt, de nemet kell mondanom a további infóval. Ebben a topikban a sztori a lényeg, nem pedig masszázsra szervezek kuncsaftokat.

 

Off: a www.masszinfo.hu -n kedvedre találsz személyre szabott masszört.

 

Előzmény: TTAMAS (120)
TTAMAS Creative Commons License 2004.07.16 0 0 120

És a Porsche ott parkol a ház előtt?

 

Off

 

És milyen masszázst vállal? Mennyiért?

 

(A masszázs tényleg érdekel.)

Előzmény: billboy (119)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!