Keresés

Részletes keresés

attus germanicus Creative Commons License 2004.06.29 0 0 7

A dolog nyilvánvalóan két részből áll.

 

1., Az Index bebiztosítja magát a hozzászólóval szemben, hogy az utóbb nem támaszt az Index felé szerzői jogon alapuló követeléseket. Az Index részéről ez 100%-ig érthető, és elfogadható.

2., Az Index fenntartja magának a jogot, hogy bárhol, bármikor, bármilyen célra felhasználja a szövegemet, vagy - ami még fontosabb - az általam iderakott képet; sőt, megtiltja nekem, hogy utóbb a saját honlapomon is leközöljem azt a szöveget vagy képet, amit ide betettem. Ez igazából érthetetlen, és teljességgel elfogadhatatlan!

VangSo Creative Commons License 2004.06.29 0 0 6

Kedves nazuna,

törvényeket és szabályokat nem lehet jószándékra alapozva hozni, hogy hát biztos, hogy nem akarnak rosszat, mert alapszabály, hogy a lehetőségét sem szabad megteremteni annak, hogy rosszra használhassák.

Ezt a mondatot egy másik topikba már beírtam, tehát közzététele jogával már az Index rendelkezik, hogy itt mégis közzéteszem, azzal, ugye, szabályt sértek és kizárhatnak a fórumból, csak az ő jóindulatuktól függ, hogy megteszik-e. Márpedig nem szerencsés pusztán mások jóindulatától függni. Én legalábbis nem szeretek. Őszintén bízom benne, hogy ezt a csak magukra figyelő, másokat béna helyzetbe hozó passzust kiszerelikm, ha nem, úgy a rossz PR miatt saját maguknak ártanak.

Előzmény: nazuna (5)
nazuna Creative Commons License 2004.06.29 0 0 5
Azt gondolom, hogy a vagyoni követelésről való lemondatás kikötése nemhogy szabályos, hanem egyenesen ésszerű, logikus és törvényes - végül is nem muszáj írni a fórumba, és egyébként előbb utóbb lenne olyan elmehunyt, aki lázálmában költött verse miatt jogdíjat követelne. Az egy más kérdés, hogy a saját írásaink nyilvánosságra hozási jogával mi a helyzet - ez minimum jogilag kétséges, gyakorlatilag pedig nem érvényesíthető a szerző ismeretlensége miatt. Ez utóbbi persze oda-vissza igaz - bármely nickre mondhatom, hogy az is én vagyok, (ugyebár vannak nickek, akik IRL önmagukkal beszélgetnek:-))), és ezen az alapon bármely hozzászólást a magaménak tekinthetek. Bizonyíthatatlan és parttalan dolog ez, inkább csak amolyan biztonsági ijesztgetés, amire egy tanítóm azt mondta, hogy nem kell tőle megijedni. Olvastam én már olyan szerződésbeli kitételt is szoftverre, hogy aki ellopja, az ellen 100-szoros értékbeli igényt nyujtanak be. Nos lehet tippelni, hány ilyen vagy hasonló igényt ítélt meg bíróság Magyarországon...
Előzmény: restless (-)
Iranon Creative Commons License 2004.06.29 0 0 4
Mukodik az, csak csavaros.
- tallozd ki a kepet
- kattints a jobb oldalon a Feltolt gombra
- utana bal oldalon meg fog jelenni a kep, es hogy [imageN] (N egy pozitiv egesz szam)
- ezt az [imageN]-et helyezd el kedved szerint a hozzaszolasba
- kattints a Mehet gombra
Előzmény: admirális (1)
Advanced Lamer Creative Commons License 2004.06.29 0 0 3
megsem:((((
Előzmény: Advanced Lamer (2)
Advanced Lamer Creative Commons License 2004.06.29 0 0 2
szerintem lehet kepezni
admirális Creative Commons License 2004.06.29 0 0 1
Őszintén szólva örülnék, ha lenne mit átadnom az indexnek, mert egyelőre még 3ból egyszer sem sikerült képet beillesztenem, de majdcsak belejövök...
Előzmény: restless (-)
Snakeins Creative Commons License 2004.06.29 0 0 0

Minden nullámat odaadom, legyen az övék.

Saccperkábe ez ma 3. Vagy a 4.?

Előzmény: restless (-)
restless Creative Commons License 2004.06.29 0 0 topiknyitó
"- Felhasználónk hozzászólása elküldésével lemond valamennyi, szerzői joggal kapcsolatos vagyoni jogáról a hozzászólásban elhelyezett bármilyen információhordozó tekintetében.
- A Fórumunkban közzétett szövegek, képek és információk nyilvánossághoz közvetítési jogai a fórumos hozzászólás elküldését követően az Index.hu Rt-re szállnak, újraközlésük bármilyen nyomtatott vagy elektronikus formában az Index.hu Rt. engedélyéhez kötött. Engedélyért kérjük, forduljon a kiadó képviselőjéhez, az esetek többségében egy nagyon egyszerű eljárás után az engedélyt díjmentesen megadjuk.
- A Fórumunkban közzétett bármilyen szöveges, képi vagy egyéb információhordozókra az értesítés nélküli újraközlés jogát fenntartjuk."


MI A VÉLEMÉNYETEK ERRŐL?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!