Keresés

Részletes keresés

MagyarDemokrata Creative Commons License 2004.06.22 0 0 4
a lakitelek szépen bemegy a szövetségbe dávid ibolya meg belép a " többre is vihette volna de megbukott" politikusok táborába

hiába az 5% 38%-nál

2006-ban 65-70%nál örüljenek a 3%-nak

Skalp Creative Commons License 2004.06.22 0 0 3
Ha már ekkora magyar demokrata vagy, akkor legalább ragozd helyesen Antall nevét! Antall-lal.

Amúgy mókás, hogy jobbbról akarnak előzni, úgyláccik télleg nem lesz itten normális konzervatív párt...

Előzmény: MagyarDemokrata (2)
MagyarDemokrata Creative Commons License 2004.06.22 0 0 2
hihetetlen épphogy egyenesbe jönnének a 94-es sokk után (mdnp , mdf) amikor megvan az esély az ujra kezdésre akkor ismét 2 felé megy a párt látványosan

elképesztő de tényleg

Antallal halt meg az mdf

waxxablaze Creative Commons License 2004.06.22 0 0 1
A KDNP-vel kötött szorosabb együttműködéssel a Fidesztől jobbra álló szavazókat célozná meg a 2006-os választáson a hétfőn alakult Lakitelek munkacsoport.

kevés a hal és sok a halász
erre a 6 %ra startol a jobbik, a miép lásd ezek....

Előzmény: aaaahhh (-)
Neocortex Creative Commons License 2004.06.22 0 0 0
"Az MDF rég lejáratta magát (már a rendszerváltáskor, amikor pont a rendszerváltást nem hajtotta végre!, vagy amikor lepaktált a szélsőbaloldali szdsz-szel stb.),..."

Te meg most járattad-járatod le magad, stb...

Előzmény: aaaahhh (-)
aaaahhh Creative Commons License 2004.06.22 0 0 topiknyitó
Az MDF rég lejáratta magát (már a rendszerváltáskor, amikor pont a rendszerváltást nem hajtotta végre!, vagy amikor lepaktált a szélsőbaloldali szdsz-szel stb.), s 2002 óta teljességgel a kormányzati szélsőbalra tolódott. Úgyhogy teljesen abszurd ötlet ez, kedveseim. A jobboldallal, pláne nem a fidesztől jobbra állókkal nem etethető meg ez a maszlag, itt nem konzumidióták vannak, tessék rádöbbenni.
Ez nem az MSZP-SZDSZ választói köre, kedves - a süllyedő hajóról menekülő - emdéefisták!

Markánsan jobbra kormányoznák az MDF-et

Index/MTI
2004. június 22., kedd 14:50

A KDNP-vel kötött szorosabb együttműködéssel a Fidesztől jobbra álló szavazókat célozná meg a 2006-os választáson a hétfőn alakult Lakitelek munkacsoport. Font Sándor szerint a balra is nyitó Fidesz nem tudja megszólítani a markánsan keresztény-nemzeti szavazók csoportját, ezért az MDF-nek a voksoknak ezt a 6-7 százalékát kellene megszereznie, hogy hozzájárulhasson a jobboldal választási győzelméhez.

Dávid Ibolya politikáját nem kritizálta, de gyakorlatilag annak teljesen ellentmondó irányvonalat tűzött ki magának a hétfőn alakult Lakitelek munkacsoport. Az MDF 23 parlamenti képviselője közül 13-an léptek be az új szerveződésbe.

Nyári felkészülés

A Lakitelek munkacsoport nem tartja magát másként gondolkodónak, belső ellenzéknek - hangsúlyozta Szászfalvi László és Font Sándor MDF-es országgyűlési képviselő keddi sajtótájékoztatóján, Budapesten. "Semmi harc, semmi ellenségkép, hanem az elnökasszony által meghirdetett szeptemberi tisztújításra való készülésről van szó" - jelentették ki egybehangzóan. A csoport nyilatkozatokkal, rendezvényekkel, média-megjelenésekkel kívánja majd segíteni azokat a jelölteket, akiknek "politikájával azonosul". Ugyanakkor azt is hangsúlyozták, elfogadhatatlannak tartják, hogy az MDF politikáját az elmúlt hónapokban centrumpolitikává alakították, és elfogadhatatlannak tartják az MDF eredeti szellemiségében gondolkodókkal szembeni súlyos retorziók alkalmazását.

A Fidesztől jobbra

Font Sándor az Index kérdésére elmondta, hogy a Fidesszel olyan stratégiai szövetséget kívánnak kialakítani, amelyben az MDF a nagyobbik ellenzéki párttól jobbra szavazókat kívánja megcélozni. A Fórum az elképzelések szerint a Fidesz-frakcióban ülő Semjén Zsolt vezette Kereszténydemokrata Néppárttal kötne szorosabb megállapodást azért, hogy a nemzeti keresztény értékek alapján voksoló 6-7 százalékos szavazótábort megszólítsa. Font szerint az MDF a politikai palettának ezen részén tudna leginkább hozzájárulni a jobboldal 2006-os győzelméhez.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!