Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2004.06.20 0 0 12
Sz.
A Szíriuszon!
;-)
wizes.
Előzmény: aco (11)
aco Creative Commons License 2004.06.20 0 0 11
Kösz a számot, wizes! De ha azóta tovább csavarodott, amióta először hallottuk, már ki tudja, hol tartunk... :)
Előzmény: wizes (9)
wizes Creative Commons License 2004.06.20 0 0 10
Ez nem a topic hozzászólásszám!
;-)
wizes.
Előzmény: wizes (9)
wizes Creative Commons License 2004.06.20 0 0 9
9x.
wizes.
Előzmény: acontrecourant (7)
dolphin Creative Commons License 2004.06.20 0 0 8
"Pedig ők sikeresen megszabadultak a régi kommunistáiktól :)"

Ahhoz kepest, a deklaraltan komcsi utodpart, ha jol remlik, 20%-ot kapott az EP valasztasokon egy hete...

Előzmény: Törölt nick (4)
acontrecourant Creative Commons License 2004.06.19 0 0 7
Nincs ebben semmi különös: Grespik meg állítólag a Szíriuszról sugároz jeleket Magyarországra, nem is tudom, hányszor megcsavarodott DNS-sel.

Jövünk, Európa! :)

Előzmény: bormester (-)
Tamás Creative Commons License 2004.06.19 0 0 6
Jogos, nem figyeltem eléggé, bocs. Hirtelen Vaclav Havel-t olvastam a beírásodban. :-)))
Előzmény: Törölt nick (3)
hurkazsírosnápolyi Creative Commons License 2004.06.19 0 0 5
Nálunk elég sokan megmásszák ótóikkal nap mint nap a budai hegyeket.
Arczukon sugárzó öröm. Még mindig képviselők valamely frakcióban.
Vajh, hány hős lovag ereje kell ahhoz, hogy rendbeszedődjön az, amit közösen elbaltáztak az örömködők?
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.19 0 0 4
Pedig ők sikeresen megszabadultak a régi kommunistáiktól :)
Előzmény: Tamás (1)
Tamás Creative Commons License 2004.06.19 0 0 2
Nem. Még csak az kéne... :-)
Előzmény: Törölt nick (0)
Tamás Creative Commons License 2004.06.19 0 0 1
Jön a cseheknél is a nemzethalál, kész passz. Kísértet járja be Európát újra... :-)))
bormester Creative Commons License 2004.06.19 0 0 topiknyitó
"Cseh Köztársaság belépése az Európai Unióba történelmünk egyik legvégzetesebb lépése. Aki ennek jelentőségét lekicsinyli, teljesen felelőtlen ember, akinek szégyellnie kell magát" - mondta Klaus a Pravo című cseh napilap szombati számában megjelent interjújában.

Komoly arccal sugározta a jelet

Klaus ezzel a kijelentésével arra a kérdésre válaszolt, miért mászta meg az EU-belépés április 30-ról május elsejére virradó éjszakáján a Prágától délre emelkedő, mitikus Blaník hegyet. A legenda szerint a 638 méter magas hegy belsejében lovagok szunnyadnak, akik az ország segítségére sietnek, ha a legrosszabbra fordul a sorsa. "Igen, én nem a prágai Károly-hídon ujjongva ünnepeltem EU-belépésünket, hanem a Blaník csúcsáról egészen komoly arccal sugároztam szét egy jól meghatározott jelet. Természetesen teljesen tudatosan tettem, igen, éppen ennek szellemében mentem a Blaník-lovagok legendájának színhelyére, amelyet országunkban minden kisgyermek ismer" - hangsúlyozta Klaus az interjúban.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!