Keresés

Részletes keresés

pert1 Creative Commons License 2004.06.22 0 0 27
Igazad lehet.
Manapság már Sztálin tangózni
lehet még a klerikális reakcíó melegágyának palántaneveldéjébe is :-)

Előzmény: Wágner úr (24)
kerdojel Creative Commons License 2004.06.22 0 0 26
Ez mar mas korszak. Ott egy KISZes polbeaten elsosorban szexet akartak, itt elsosorban Nagy-Magyarorszagot:)

sotetbunkokerdojelbacsi

Előzmény: Wágner úr (24)
Powersystem Creative Commons License 2004.06.22 0 0 25
Fúú hát ez nagyon gáz és még büszkék is rá!
Wágner úr Creative Commons License 2004.06.22 0 0 24
Irigykedtek itten..., hukk, bocsánat..., meg cikiztek... Aztán eltel néhány év és akkor ez lesz a Best of KISZ, akkor meg majd nosztalgijáztok, hogy milyen is volt fijatalkorotokba' a 2004-es Polbit-fesztivál...

Söröt a bandának! A Sörbe' van az igazi very ittas... Viváááát!... puff..., má' megin' lökdösnek..., nem lehet itten veletek dumálni..., bolond népség...

jobbhorog Creative Commons License 2004.06.21 0 0 23
Azt hiszem, eddigi hozzászólásaimból jól kirajzolódik véleményem és hovatartozásom.

Most azonban azt kell mondanom: ez a zene még Áder János napirend előtti felszólalásainál is rosszabb és csak árt a jobboldalnak, mert elég belőle egy nagyobb hallgatottságú rádión lejátszani egy számot ahhoz, hogy pár ezer új kormánypárti szavazót teremtsünk.

Zeneileg Pap Rita színvonalán van, a szövegek pedig össze vannak mixelve, nmeglehetős koncepciózus egyoldaldalúsággal. Hallgathatatlan ocsmányság.

Turulmadár Creative Commons License 2004.06.20 0 0 22
Igénytelen szutyok... :(
Előzmény: Novák Előd (-)
perempe Creative Commons License 2004.06.20 0 0 21
Ők lennének a diszkós magyarkodók?
perempe Creative Commons License 2004.06.20 0 0 20
Megtaláltam nagy nehezen...
perempe Creative Commons License 2004.06.20 0 0 19
Honnan lehet ezt letölteni?
Kinky Creative Commons License 2004.06.20 0 0 18
Aha, szóval ezért kellett vinni a százast? Hát, nem is tudom... Ha a kb. 90Ft-os anyagárat leszámítom, akkor is piszok rossz vétel volt.
Előzmény: Novák Előd (14)
Tamás Creative Commons License 2004.06.20 0 0 17
Ezer bocsánat, alulbecsültem a Megyó D-209 terrorkormány által kivéreztetett, elnyomott, éhhalálba kergetett polgári ellenálló körök fizetőképességét. Nem először. :-)))
Előzmény: Novák Előd (14)
Alhazred Creative Commons License 2004.06.20 0 0 16
jujdeszánalmas...
Novák Előd Creative Commons License 2004.06.20 0 0 15
Szerintem az előző lemezük jobb volt.
Ha pedig valaki maradna a hagyományos hazafias nótáknál, ajánlom figyelmébe az Aktualizált revíziós dalok témát. Az aranylemez lett! A nemnemsoha.hu oldalról az egész letölthető.
Előzmény: Törölt nick (11)
Novák Előd Creative Commons License 2004.06.20 0 0 14
Közel 10 ezer példány kelt el, nagyobbik része rendezvényeken. Az egyik Fidesz-gyűlésen (Szabadság tér, Kerényi-féle bohóckodás) le is játszottak egy számot, akkor vagy kétezret megvettek helyben.
Előzmény: Tamás (9)
unnamed Creative Commons License 2004.06.20 0 0 13
Ez atom! Shyguys-os zenei alapokon "Köszönjük néked Rákosi apánk" stílusú szövegek.... Mééééég, adjatok teljes számokat... (pénzt azért nem adok ki erre) :)))))))))))))))
Tamás Creative Commons License 2004.06.20 0 0 12
Most végighallgattam a cuccokat az oldalukon.

Hááát... ha valaki elmagyarázná nekem, hogy mennyiben segíti a kudarc utáni szar érzés enyhítését a mocskolódás, annak örülnék.

Egyébként nagyon kiváló, de nagyon jobbos barátom a választások után nem akart velem szóbaállni, merthogy többek között miattam fognak most éhenhalni, meg ki kell venni a tesóját az egyetemről, mert most aztán nekik annyi. Azóta is, ha felsétálok hozzájuk a rózsadombra, keresem az éhenhalás jeleit, de valahogy sehogyse nem találom... na, ez a bagázs kb. ugyanez a kategória. Szórakoztató, de aki komolyan veszi, meg is érdemli... :-))))))

Tamás Creative Commons License 2004.06.20 0 0 10
A 2002-es választási kudarc után alakult In Dextra Veritas

Ha már van progreszív rock, akkor ez a frusztratív rock... :-DDD

Tamás Creative Commons License 2004.06.20 0 0 9
óriási sikert aratott a "Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!" című albumával

Az mit jelent? Ingyen odaadtak negyven lemezt a rokonságnak, és felléptek három polgári körös vizenjáráson?

:-))))))))

El Condor Creative Commons License 2004.06.20 0 0 8
Ez az In Dextra Veritas nagggggggggyon gaz. Mondom ezt elvakult jobboskent.
Quador Mortis Creative Commons License 2004.06.20 0 0 7
ROTFL :-))))))

Ez valami iszonyat gagyi ratyek Rakosi-elvtars-pajtas-bajtars szintu vergaz politikai szutyok :-))
Egyebkent ha sima punk zene lenne, az ok, ok bevallaljak, hogy ezen a szinten vannak, az hiteles. De ez a "rozsadombi kisficsur hallott valamit apucitol a politikarol es irt kore harom akkordos mozgalmi notat"... na hat ez hihetetlen.

Lesz majd bazi nagy rohoges 100 ev mulva, ha valami lelkes torteneszhallgato elokaparja ezt a "muvet"

:-)) Ez tenyleg hihetetlen.

wizes Creative Commons License 2004.06.19 0 0 5
Off
A napokban adtam oda kettőt a hajléktalanoknak.
Legalább az egyiket megtartottam vóna!
:(
wizes.
Előzmény: özv. Bitera Sándor (0)
Fine Tune Creative Commons License 2004.06.19 0 0 4
Egész jó, bár nem MSZP-seknek (és SZDSZ-eseknek) való.
perempe Creative Commons License 2004.06.19 0 0 3
Töltesz fel netre cuccost?
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.19 0 0 2
Ajánlom figyelmedbe a Szovjet himmnuszt és más hasonló hősi eposzokat is!
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.19 0 0 1
Itt nem tilos a reklám?
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.06.19 0 0 0
Egy megkímélt Rakéta porszivó nem érdekel?
Novák Előd Creative Commons License 2004.06.19 0 0 topiknyitó
A 2002-es választási kudarc után alakult In Dextra Veritas (Jobboldalon az Igazság) nevű zenekar akkor óriási sikert aratott a "Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!" című albumával. Most újabb dalokkal rukkoltak elő "Visszaszámlálás" nevű lemezükön. Medgyessy beszédeiből vágott humoros zeneszámoktól kezdve erőt adó Wass Albert-feldolgozásokig sokféle szerzemény helyet kapott az új albumon.

További információ (letölthető zenék is): http://www.indextraveritas.hu

Szívből ajánlom mindenkinek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!