Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2004.06.24 0 0 15
A moderátor megunta a sok vehemenciát, anomáliát és egyebet, ami összegyűlt benne és kivágta, mint gyöngytyúk a taknyot.
Előzmény: OBER26 (13)
Thernitibi Creative Commons License 2004.06.24 0 0 14
Bizonyára ezt is belevágták a déli lecsóba :-DDD
Én ugyan nem írtam bele szégyelni valót, de más bizonyára igen:-)))
Talám Mijobátyád szolgál felvilágosítással. Ha akar.
Előzmény: OBER26 (13)
OBER26 Creative Commons License 2004.06.24 0 0 13
Mi történt?
Nem találom a "vehemenciák anomáliák egyebek a neten" cimü témakört.
Előzmény: Mijo (12)
Mijo Creative Commons License 2004.06.24 0 0 12

Az elvégzett takarítást köszönöm!

Mijo

Előzmény: Mijo (10)
mamicska Creative Commons License 2004.06.19 0 0 11
te is úgy küldtél el valahová,hogy nem ismersz!!!

Aki veszi a fáradtságot és elolvassa a Bajai régió számtalan beírását,ciklikusan ismétlődve ugyanazt fedezi fel.Erre akkor jöttem rá,amikor többszöt kiutasítottál innen,mint "nemkívánatos perszónát",banyát és hasonló címekkel ellátott nyóckeri repedtsarkút.
Akkor elkezdtem olvasni és megdöbbenve láttam,hogy másokkal is ez történt.
Véletlenek nincsenek.Ennyi ember nem lehet éppen olyan hülye,mint én!!!
Akkor talán nem bennünk van a hiba.Ez egy kicsit megnyugtató volt.
Más:Wágner általánosít.Soha nem volt más nevem és nem közösködöm senkivel,mert a falkaszellem nem nekem való.A veled szembeni kifogásaim és a "működéseddel" kapcsolatos észrevételeim csak a megélt tapasztalataimon alapulnak.Azon,amit ebben a fórumban láttam.
Még : számtalan néven látlak ugrálni a moderálásban és akkor ezt mások szemére veted?
Meg még: ha innen mindenki kiszállna ,akkor hányan maradnátok?HÁRMAN!!!Na persze ide lehet udvarolni a népeket,csak az már a kéregetéshez hasonlít és egy büszke férfi ilyent nem tenne meg.

Wágnernek megírtam,amit olvashattál:a harapós kutyát a ház gazdájának kell fékentartani.Póráz,szájkosár,figyelmeztető tábla a kapun!Ha ennek ellenére kiszabadul és mar,hát bizony a gazdát büntetik,nem azt,aki hergelte a kuttyot.
Igaz?

Előzmény: Mijo (10)
Mijo Creative Commons License 2004.06.19 0 0 10

"az új szoftra való átállás ismét egy hetet eltolódik"

A következő hétfőre jelzett új fórumrendszer, az elhúzódó munkák miatt várhatóan egy héttel eltolódik.
Az újabb, bizonytalan időszakra botorság lenne még "építő passzivitás" mellett is távolságtartást tanúsítani, értelemszerűbb a provokációk figyelmen kívül hagyása mellett, a folyó témákat felszínen tartani.

Igen, figyelmen kívül hagyva, bármiképpen is történik, lévén biztos vagyok benne, hogy az új klubfórum léte nagytakarítással fog kezdődni, melyben reményeim szerint kizárólag a bajai régió javát akaróknak lehet helyük.
Megítélendő, ki milyen minőségi kategóriát képvisel, a mindenkori résztvevők hozzáállása visszakereshető, minden nick fórummúltjának törölt része is szemügyre vehető arra illetékesek számára. Ehhez adalékul szolgálhat, az Index fórumain kívül tanúsított, de az Index működésével kapcsolatos 'viselkedés' is.

Megítélésem szerint ide kívánkozik objektív tisztánlátáshoz még egy idézet:

"Wágner úr 2004.06.18 12:36

Egy szóval sem említettem azt, hogy a bajaiak fikanickek lennének, ugyanakkor a bajaiak bajait ők ott helyben minden további nélkül lerendezhetik - az összes infóval és lehetőséggel ehhez rendelkeznek. Erre mondtam, hogy ha IRL összevesztek, akkor azt ne itt URL rendezzék, mert úgysem lehet. Nem is a bajaiak csalogatják ki máshová azt a hapit, nem is a bajaiak játsszák itt ezt a hülye játékot "szórakozásból", amit én nem is tudok megérteni - tiszta snassz dolog biztos tippre fogadni. Nem a harapós kutya a hibás, ha annyira felhergelik, hogy végül ugrik és mar. Itt meg pont ez a helyzet, ez a Nagy Móka, kérem szépen... Lyót lehet mulatni, csak tessék, tessék..."

Ergo: a "hapit" bármivel is provokálja egy erre szakosodott és idomított kör, arra nem fog reagálni, ezt azért is fontosnak tartom rögzíteni (kétélű a kérdés), nehogy bárki is magatehetetlen pipogyának tartsa a "hapit" reakció hiányában!
Megjegyzem: IRL összeveszni szerintem csak egymást IRL ismerők képesek, itt viszont nem kis számban olyan irányított veszekedők mutatkoznak rendszeresen, kiket például én személy szerint nem is ismerek!

Tehát, mint Wágner mondá: "Lyót lehet mulatni, csak tessék, tessék..." ..., persze csak ideig-óráig!

Mijo

Előzmény: Mijo (0)
oszibá Creative Commons License 2004.06.18 0 0 9
Tisztelt moderátorok, ha már a javaslatok (kérések) ideje van, szeretnék én is javasolni (kérni), egyet.
Nem a fórumot, inkább egy személyt (természetesen a nickjeivel együtt) kellene, felfüggeszteni.
Thernitibi Creative Commons License 2004.06.18 0 0 7
Tisztelt Baja-moderátor!

A címben szereplő felhívást ne vedd komolyan, mivel nem a bajai ident-tek meghatározó százaléka akarja, hanem ezt a felhívást éppen egy olyan társunk kéri, aki fórumbéli megnyílvánulásait figyelembe véve, legjellemzőbb az "aránytévesztés".
Sőt javasolnám eme téma törlését!

Viszont felhívnám a figyelmed az egyre növekvő számú ismeretlen nickekes kitakarítására.

vizi(mianick) Creative Commons License 2004.06.18 0 0 5
ugyan már, hiszen csak annyi történt, hogy beidéztem a (parlament által elfogadott) hajózási szabályzat sportcélú hajóira vonatkozó részét! Szpokoj, szpokoj!
Előzmény: Muity Mijo (-)
mamicska Creative Commons License 2004.06.18 0 0 4
Nem mindegy,hogy milyen a bíró!!:-)))
Előzmény: zvajda (3)
zvajda Creative Commons License 2004.06.18 0 0 3
Mivan?Mire felébred az ember már tart a harmadik világháború?:)))Ez jó! Lassan mindenkinek lesz egy saját különbejáratú fórummmja.:))Hát mitmondjak szomorkodni ezért kár de mindegy majd kiderül a végén ,hogy kinek van itten igaza.Jó ez a meccs is mint az EB.a tévében .Legalább nem unatkozik az emberfia.:))
Előzmény: mamicska (2)
mamicska Creative Commons License 2004.06.18 0 0 2
Ki hozta létre ezt a fórumot?KIK hozták létre?
Ennek megszüntetésében és az új indításának feltételeiben EGYEDÜL vagy jogos dönteni?
Kérem erre a válaszod!
Amennyiben ezt nem vagy jogos egyedül megtenni,akkor a hatalmi túlterjeszkedésed újabb formájára adtál ismét szép példát.
Nem lehetne emberi hangon ezeket elintézni,azonnali anyázások helyett?Talán visszatérnének az elveszett báránykák is...a fiatalok és a nyugalmasabb"vizeket" kedvelők is.Azok,akik a város többségét és kedves hangulatát adják és nem szeretnek minden reggel arra nyitni,hogy bumm...már megint petárdáznak a fórumon.

Azt,hogy erről nem tudsz higgadtan beszélni,mert valami téves elképzelésből adódóan félted az itteni "előjogaidat" - ez a felhívásod mutatja legjobban.Nincs,aki a helyedre pályázna.Nincs összeesküvés,erre én alkalmatlan vagyok.

Az új "izé" bevezetésekor kérem,hogy a régióba való belépés szabályait - a gyengébbek kedvéért,mint én is - sziveskedjenek közérthetőbb módon megfogalmazni,lépésről-lépésre/melyik topikban,hogy és miként/,akkor nem kell a hozzászólót azonnal "kezelésbe venni" és az őrszemnek kioktatni.

Köszönöm.

Előzmény: Muity Mijo (-)
ZöPö Creative Commons License 2004.06.18 0 0 1
Muity!

Gondolom, napkelte előtt kiállsz a kertbe és üvöltözni kezdesz: KÖVETELEM, HOGY A NAPKORONG EMELKEDJÉK A HORIZONT FÖLÉ!

Kis viceházmester.

Mijo Creative Commons License 2004.06.18 0 0 0

Tisztelt jószándékú Fórumlakóink!

Amennyiben az Index illetékesei nem szüneteltetnék ideiglenesen fórumunk működését, kérlek benneteket, a most folyó fejlesztések pár napon belüli befejezéséig, azaz regionális klubfórumunk megszületéséig ne vegyetek részt abban az aberráns "játékban", melyben a mi sorsunk annak folytatói előtt nem drága!

Jómagam méltóságon alulinak tartom ilyen közegben tartózkodni.

Köszönöm építő passzivitásotokat: Mijo

Muity Mijo Creative Commons License 2004.06.18 0 0 topiknyitó

Tisztelt Wágner úr, tisztelt Moderátoraink!

Naponta teszik fel a kérdést: miért hagyjátok szétverni a hosszú évek során felépített fórumotokat?

Belátom, hogy az új fórumrendszerre történő átállás leköti minden munkatársatok energiáját és idejét.
Vélhetően ennek köszönhető az az anarchia, ami fórumunkat ma jellemzi.
Sokan vagyunk tényleges bajaiak és Baja környékiek, kik hosszú hónapok (hovatovább évek) óta várjuk végtelen türelemmel az "új szoft" által biztosított regionális klubfórum megszületését. Állításotok szerint ennek létrejötte napok kérdése.

Mivel a fórumunkon most észlelhető összehangolt és módszeres rombolás olyan méreteket kezd ölteni, mely tűréséhez kötélidegek szükségesek, ezért jószándékú fórumtársaim és szívós odaadással szerzett népszerűségünk érdekében, kérem a Bajai régió Fórum üzemeltetését a beígért klubfórum rendelkezésünkre állásáig szüneteltetni!

Köszönettel: Muity Mijo
Baja

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!