Hűűű, akkor kérlek meséld el azt a részt, aminek a végén Góliát Fair Play díjat kapott! Valami bokszmeccs volt benne, vagy mi a csuda...nagyon kíváncsi lennék rá!
na szóval a moderátorok jelenléte elôtt arról próbáltam írni hogyaz évkönyveket csíptemamiben góliát megmutatta bobo-nak hogykell pikkpakk kovával tüzet pattintani mert az a gyík még azt sem tudott gyufa nélkül
az sem volt semmi, mikor a Góliátban a Rosszak verekedtek, az egyik hanyattesett, és bőgött, mikor meg megkérdezték miért bőg, megmutatta a seggét, kb: "nem vérzik, de nézd, felhasadt!"
uh, a gumitalpas rész nagy karaj volt!
egyébként én sose tettem le a grast egyik mellett sem. bár karácsonyi Góliát különkiadás nagyon oda lett téve...
mondjuk bobónak volt egy csajváltása, amikoris lecserélte a veres hajú klárit a skandináv fridára. bobóban a legzoralabb rész szerintem a labirintusos volt
jaja , mert egy meteorból csinálta! góliátba a gumitalpas rész volt a legjobb. de én igazából bobó fan voltam, még bobó csapatunk is volt régen. amikor igazi vagány voltam!
Ja, az is valami csodabasz volt, mint Bobo koma távollátója. Meg volt neki egy kis fehér lova is, akit maga háziasított, pedig a papája nem akarta, hogy megtartsa, de aztán a lovacska megmentett valakit vagy valami veteményt vagy mittomén, és akkor megtarthatta. Meg volt egy kurva hülye vöröshajú szomszédjuk, egy nagy tepedt állat, aki egyszer fel akart csapni barlangrajzolónak. Mármint nem barlangokat akart rajzolni, hanem barlangok falára mamutot meg hasonló zsánereket.
jaja, találkoztak, és Góliát furcsállotta, hogy Bobo nem tud éhgyomorra gondolkodni (ez elég fontos momentum volt a Bobo-ban), és azt mondta neki, hogy ő nem a gyomrával gondolkodik.
és amikor Góliát feltalálta a létrá?? Először csak a fatörszekből vájt ki lépcsőfokokat,de a szél elfújta az embereket a fával együtt, és akkor meglátott valami árnyékot és felfedezte a létrát.
És Ivó????
az újságokban mindig volt egy 1 oldalas vicces történet, és az egyikben nagyon sírt, mert elrepedt a feneke!!! ezt a sztorit soha életemben nem fogom elfelejteni
Szerintem Bobó is jófej volt, ne mondd már, hogy te nem szerettél volna olyan távcsövet. Ha jól emlékszek, az egyik epizódban Bobó találkozott is Góliáttal, de az lehet, hogy csak egy kifestőkönyv, és nincs is semmi cselekménye.
Szőrmóknak hívták, és nem csak egy volt belőle, volt egy csomó szőrmók és egy kis faluban éltek.
Legdurvább Berci-sztori: Berci és Ugrifüles lefekszenek pihenni a kikötőben, Ugrifüles egy zsákra, Berci pedig egy halom gipszre, amiről azt hiszi, hogy fűrészpor. És közben elered az eső, és megkeményedik Bercin. Mire felébred, moccani sem tud, és gipsz veszi körül. Ilyen tompa kiáltásokat hallat, Ugrifüles pedig azt hiszi hogy ez egy szörnyeteg, aki felfalta Bercit.
emlékeztek arra a részre, amikor Bobó látszólag meghal, de aztán a sztori végén már habzsolja az uborkát? (mert én nagyon, csak emlékképeim vannak a történetről)
Én 22 vagyok.
A budapestes cucc nem Bobo, hanem Góliát, szerepel benne az Idő vasfoga nevű rózsaszín pokolfajzat, meg Időfelelős, illetve Emberfelelős (vagy Történelemfelelős?), akik folyton veszekszenek. Az idő vasfoga összeáll valami gonosztevővel, oszt rosszalkodnak. Akit ez a rózsaszín kis geci megharap, nagyon gyorsan megöregszik.
Góliát elég jó volt, Bobó egy távcsöves kis lúzer, a legnagyobb király egyértelműen Berci, az erőművész volt. 86-ban jelent meg először magyarul a Góliát és a Bobó, 87-ben a Berci. 33 ft-ba került, igényesebbek megvehették az időnként megjelenő nagyméretű Góliát- és Bobó-albumokat is, mondjuk az drágább volt, 49 ft. A következő hullám (Pejkó, Batman, Fantom) viszont már gagyi volt. Nekem a legtöbb szám megvan úgy kb. 89-ig, szkennelni viszont nem tudok, de bárkinek szívesen elmesélek egy-egy érdekesebb epizódot.