Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2004.10.03 0 0 39
hejhó silver, a kepregeny.net oldalon van már Kockás, Góliát, és Bucó, és egyre csak jönnek. gondolom a Bobók is már sercegnek valahol egy scannerben
Jean-Marie Creative Commons License 2004.10.02 0 0 38

Hűűű, akkor kérlek meséld el azt a részt, aminek a végén Góliát Fair Play díjat kapott! Valami bokszmeccs volt benne, vagy mi a csuda...nagyon kíváncsi lennék rá!

Előzmény: rocking surfer (12)
Dorothea FIcken Creative Commons License 2004.10.01 0 0 37
na szóval a moderátorok jelenléte elôtt arról próbáltam írni hogyaz évkönyveket csíptemamiben góliát megmutatta bobo-nak hogykell pikkpakk kovával tüzet pattintani mert az a gyík még azt sem tudott gyufa nélkül
Alhazred Creative Commons License 2004.09.30 0 0 36
az sem volt semmi, mikor a Góliátban a Rosszak verekedtek, az egyik hanyattesett, és bőgött, mikor meg megkérdezték miért bőg, megmutatta a seggét, kb: "nem vérzik, de nézd, felhasadt!"
bufferz Creative Commons License 2004.09.30 0 0 34
Üdv!

Régi Bobo képregényeket keresek megvételre, sajna eddig sehol nem találtam.
Tuotok nekem segíteni merre keressek?

Előre is köszi
Borzas Creative Commons License 2004.06.20 0 0 33
uh, a gumitalpas rész nagy karaj volt!
egyébként én sose tettem le a grast egyik mellett sem. bár karácsonyi Góliát különkiadás nagyon oda lett téve...
Előzmény: elefantkillah (30)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.20 0 0 32
valahonnan rémlett ez a Frida név, akkor nem véletlen

emlékszem, anno a Bobósok meg a Góliátosok azért nálunk erősen klikkesedtek, olyanok voltunk, mint a Montague-k és a Capuletek

Előzmény: elefantkillah (31)
elefantkillah Creative Commons License 2004.06.20 0 0 31
mondjuk bobónak volt egy csajváltása, amikoris lecserélte a veres hajú klárit a skandináv fridára. bobóban a legzoralabb rész szerintem a labirintusos volt
elefantkillah Creative Commons License 2004.06.20 0 0 30
jaja , mert egy meteorból csinálta! góliátba a gumitalpas rész volt a legjobb. de én igazából bobó fan voltam, még bobó csapatunk is volt régen. amikor igazi vagány voltam!
Előzmény: Törölt nick (23)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.20 0 0 29
te bobós voltál vagy góliátos?
Előzmény: chimie (28)
chimie Creative Commons License 2004.06.20 0 0 28
Úgy látom még kimaradt, annak idején annyiszor ment a TV-ben a reklám, hogy nem tudom elfelejteni a zenéjét:

"Csuda legény a Bobo,
kedvence az ubobo...
rka! Bűvös távcsövével, hopp
ahová néz oda potty..
tyan! Hopp Bobo, hopp, héj ho!"

tudom, hogy hihetetlen..

rob_tillman Creative Commons License 2004.06.19 0 0 27
jó, igaz, félrenyomtam, a Bucó, Szetti, Tacsira gondoltam ...
Előzmény: Walkmann (26)
Walkmann Creative Commons License 2004.06.19 0 0 26
Szerintem ezt a hsz-t te írtad, de a polgári neved nem tudom, bocs
Előzmény: rob_tillman (25)
rob_tillman Creative Commons License 2004.06.19 0 0 25
Umbi, a legnagyobb arc a Bucó, Szettiből!!!
Nem tudja vki, hogy Ezt ki írta?

Borzas Creative Commons License 2004.06.17 0 0 24
Ja, az is valami csodabasz volt, mint Bobo koma távollátója. Meg volt neki egy kis fehér lova is, akit maga háziasított, pedig a papája nem akarta, hogy megtartsa, de aztán a lovacska megmentett valakit vagy valami veteményt vagy mittomén, és akkor megtarthatta. Meg volt egy kurva hülye vöröshajú szomszédjuk, egy nagy tepedt állat, aki egyszer fel akart csapni barlangrajzolónak. Mármint nem barlangokat akart rajzolni, hanem barlangok falára mamutot meg hasonló zsánereket.
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.17 0 0 23
Góliát kalapácsának volt valami extra funkciója, ugye? mindent szétbaszott, meg visszajött, mint a bumeráng, ilyesmik
Walkmann Creative Commons License 2004.06.17 0 0 22
Bobóról azt is érdemes tudni, hogy a kedvenc étele a sajtos-uborkás szendvics volt.
Előzmény: Borzas (21)
Borzas Creative Commons License 2004.06.17 0 0 21
jaja, találkoztak, és Góliát furcsállotta, hogy Bobo nem tud éhgyomorra gondolkodni (ez elég fontos momentum volt a Bobo-ban), és azt mondta neki, hogy ő nem a gyomrával gondolkodik.
Előzmény: Walkmann (16)
Haszika Creative Commons License 2004.06.17 0 0 20
sirályok voltak:) ha igaz még nekünk is megvannak a pinyóban egy ruhásszekrénynyi mennyiségben...

meg transformers is nagy kedvenc vót

nam minden jót

rocking surfer Creative Commons License 2004.06.17 0 0 19
Jó, mondjuk a távcsöve elég jó volt, de Góliátnak meg a baltája volt király. Ja, és Góliát csaja, Ulrika sokkal jobb nő volt, mint Klári.

Előzmény: Walkmann (16)
rob_tillman Creative Commons License 2004.06.17 0 0 18
és amikor Góliát feltalálta a létrá?? Először csak a fatörszekből vájt ki lépcsőfokokat,de a szél elfújta az embereket a fával együtt, és akkor meglátott valami árnyékot és felfedezte a létrát.

És Ivó????
az újságokban mindig volt egy 1 oldalas vicces történet, és az egyikben nagyon sírt, mert elrepedt a feneke!!! ezt a sztorit soha életemben nem fogom elfelejteni

Törölt nick Creative Commons License 2004.06.17 0 0 17
tényleg, valami rémlik, mintha a fák törzséből kivájt kis lakótelepeken laktak volna
Előzmény: rocking surfer (15)
Walkmann Creative Commons License 2004.06.17 0 0 16
Szerintem Bobó is jófej volt, ne mondd már, hogy te nem szerettél volna olyan távcsövet. Ha jól emlékszek, az egyik epizódban Bobó találkozott is Góliáttal, de az lehet, hogy csak egy kifestőkönyv, és nincs is semmi cselekménye.
rocking surfer Creative Commons License 2004.06.17 0 0 15
Szőrmóknak hívták, és nem csak egy volt belőle, volt egy csomó szőrmók és egy kis faluban éltek.

Legdurvább Berci-sztori: Berci és Ugrifüles lefekszenek pihenni a kikötőben, Ugrifüles egy zsákra, Berci pedig egy halom gipszre, amiről azt hiszi, hogy fűrészpor. És közben elered az eső, és megkeményedik Bercin. Mire felébred, moccani sem tud, és gipsz veszi körül. Ilyen tompa kiáltásokat hallat, Ugrifüles pedig azt hiszi hogy ez egy szörnyeteg, aki felfalta Bercit.

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.17 0 0 14
hogy is hívták a szőrös tojást a Bobóban?

emlékeztek arra a részre, amikor Bobó látszólag meghal, de aztán a sztori végén már habzsolja az uborkát? (mert én nagyon, csak emlékképeim vannak a történetről)

Borzas Creative Commons License 2004.06.17 0 0 13
Én 22 vagyok.
A budapestes cucc nem Bobo, hanem Góliát, szerepel benne az Idő vasfoga nevű rózsaszín pokolfajzat, meg Időfelelős, illetve Emberfelelős (vagy Történelemfelelős?), akik folyton veszekszenek. Az idő vasfoga összeáll valami gonosztevővel, oszt rosszalkodnak. Akit ez a rózsaszín kis geci megharap, nagyon gyorsan megöregszik.
Előzmény: make me smile (10)
rocking surfer Creative Commons License 2004.06.17 0 0 12

Góliát elég jó volt, Bobó egy távcsöves kis lúzer, a legnagyobb király egyértelműen Berci, az erőművész volt. 86-ban jelent meg először magyarul a Góliát és a Bobó, 87-ben a Berci. 33 ft-ba került, igényesebbek megvehették az időnként megjelenő nagyméretű Góliát- és Bobó-albumokat is, mondjuk az drágább volt, 49 ft. A következő hullám (Pejkó, Batman, Fantom) viszont már gagyi volt. Nekem a legtöbb szám megvan úgy kb. 89-ig, szkennelni viszont nem tudok, de bárkinek szívesen elmesélek egy-egy érdekesebb epizódot.

make me smile Creative Commons License 2004.06.17 0 0 11
...vagyis Góliát
Előzmény: make me smile (10)
make me smile Creative Commons License 2004.06.17 0 0 10
A tar.hu halódik, valami más kell.
Van Góliátom, és Bucó Szeti Tacsi is. Ti mind akkor voltatok kicsik, mint az én gyerekeim?:-)

Arra a Bobo Budapestenesre én is kíváncsi lennék!

Előzmény: Borzas (9)
Borzas Creative Commons License 2004.06.17 0 0 9
De nem így. Úgy, hogy megjelenjen.
Előzmény: Borzas (8)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!