https://hotellook.tp.st/3lYzJHDL (ez gyűjtő oldal,sok más hotelfoglalós oldal ajánlatait gyűjti össze, pl agoda amoma booking és még sok más oldalakét is.
Ajánlom figyelmetekbe Balaton körüli szállásokat gyűjtő oldalt a Nyaraló 24-et. Kedvező áron az egyszerű szállásoktól a különálló, luxus medencés házakon keresztül találhatóak szállások az oldalon.
Manapság már eléggé elterjedt az, hogy a kutyusokat is viszik magukkal az emberek, bárhova is mennek. Éppen ezért terjedt el az a szemlélet és lettek egyre többen azok a helyek, melyeket kutyabarát éttermeknek és kutyabarát hotelnek neveznek. Németországban ez már alap, tőlünk nyugatra körülbelül eléggé elfogadott azért ez a személet.
A http://www.booking.com az egyik legmegbízhatóbb foglalási oldal. Munkámból kifolyólag rengeteget vagyok külföldön, mindig a bookingon foglalok, még nem volt gondom.sokféle szállás, jó áron.
Egész évben kiadó apartman a Horváth-házban Balatonfüreden. Nagyon jó hely igaz picit drága, de szerintem nagyon megéri. KEdvesek és segítőkészek a lakás pedig nagyon jól felszerelt. Én meg voltam velük elégedve.
Mindenkit szeretettel vár ahttps://www.facebook.com/groups/481929955209243/ csoport. Csatlakozzon, akit érdekel a téma: hirdetne kiadó nyaralót (Horvátországon kívül), apartmant keres valahol a nagyvilágban, nem tud elmenni egy üdülésre és átadná azt valakinek - szóval keres-talál nyaralás témában elsősorban magányszemélyeknek.
A Balatonfelvidéken nemrég jártunk egy kellemes helyen,amit bátran ajánlani is tudok. A Szent György-hegyen található Gesztenyés présházban töltöttünk pár kellemes napot és még borozgatni is lehetett a közeli pincéknél.. Úgy láttuk, hogy még csak ez a cím él hozzájuk: https://www.facebook.com/BenczePince
Corra, erre én azt mondom: Te magad adtad meg a bankkártya-adataidat, sekni sem kényszerített rá. Így ne is csodálkozz, hogy felhasználták!
Egyébként ettől még nem kellett volna lemondanod a szállást, hiszen ők semmi rosszat nem tettek. Nem a szálláshely tehet róla, hogy a Booking bankkártya-adatokat kér a foglaláskor. Egyébként fura a vendégek mentalitása. Ha foglalni kell szállást, nem hajlandóak telefonálni, vagy e-mailt írni a szálláshelynek, kényelmesebb a Bookingon vagy a szállás.hu-n, stb. kattintgatni. De ha már panasz van, akkor egyből direktben a szálláshelyet keresik fel! :)
Tanácsom: vedd a fáradságot MINDIG a szállásadót közvetlenül felkeresni, akkor kapsz legmegbízhatóbb tájékoztatást, első kézből. Hagyd ki a szállásközvetítőket! Böngészd át őket, nagyon jó gyűjtőoldalak, ötletet meríthetsz, hogy hol foglalj szobát, de aztán magát a hotelt keresd fel a foglalási szándékoddal, akkor jársz a legjobban!
Ismerem az oldalt, nem erre lenne szükségünk. Mint írtam az első posztban, olyan helyet keresünk, ahol egyetlen éjszakára is fogadnak mindent, s minden költséggel együtt max 5000Ft/fő/éj kijön. Nem reklám ajánlatot szeretnénk, hanem konkrét infprmációt, tapasztalatokat.
Balaton és vonzáskörzete összes településén több ezer kiadó szálláshely, részletes honlapokkal. Hotelek, panziók, vendégházak, apartmanok, magánszálláshelyek, kiadó szobák, fényképekkel, árajánlatokkal, elérhetőségükkel, térképekkel.
- Közvetlen (Online) foglalási lehetőség a szálláshelynél, közvetítési díj nélkül, a legolcsóbb áron!
- Folyamatos hirdetésfelvétel, ingyenes fényképezés, kiszállás.
- Naponta új szálláshelyek.
- Több mint 40.000 fényképpel a szálláshelyekről és a városokról
aug 16-20 közt körbekerekezzük a Balatont és a Kis-Balatont, ezért TÉNYLEG OLCSÓ szállásokat keresünk áfá+ifa+büfa+egyéb túró költséggel együtt MAX 5000Ft/fő/éj árig. Semmi extra igényünk nincs, csak tiszta hely legyen, és a bringát lehessen biztonságosan lezárni. Kerestünk neten, mozgósítottuk az ismerősöket, de sajnos a legtöbb helyen a hosszú hétvége miatt nem hajlandóak csak 1 éjszakára fogadni vendéget, vagy kiderül, hogy nem is olyan olcsóak, mint hírdetik.
Az alábbiak szerint keresnénk helyet +/-6km toleranciával
Parttól messzebb eső, zimmer feris megoldás is oké. Összes igényünk: biztosnágos birnga tárolás, tiszta hely, normális emberi hang. Este érkezünk, reggel korán már el is tekerünk, kaja nem kell.
Ajánlani szeretnék mindazoknak, akik szállást keresnek egy nagyon szimpatikus szállodát: a tihanyi Panoráma Hotelt. Nemrég tértünk haza a párommal, de az élmény még sokáig megmarad. A személyzet nagyon rugalmas és segítőkész volt, az ételek finomak, a hely csendes. Saját strandja van a hotelnek, egy kis szigettel, ahol egyébként ottlétünkkor az egyik estére épp grillezést szerveztek a vendégek számára. Kaptunk kerékpárt, túratérképet, sőt, a szállodavezető maga látott el minket részletes információkkal a látnivalókról és egyebekről. Amúgy a strandon vadiúj játszótér van – lehet, hogy jövőre is megyünk… ;) Állítólag még esküvőt is szerveznek a szállodában és a kis szigeten. Hát, arról épp lecsúsztunk….. Egy apró problémánk volt csupán: a tévé kicsi volt a szobában, de úgysem tévézni mentünk. (Egyébként a szallas.hu oldalon is még sok pozitív hozzászólást találtok.)
Kedves corra30! Én csak azt tudom javasolni, hogy mindig az a jó/jobb megoldás, ha a szállodát közvetlenül keresi meg a vendég. A szállodák amúgy is jutalékot (és egyéb díjakat) fizetnek a szállásközvetítőknek, így tehát az sem biztos, hogy pl. a booking-on kedvezőbb az üdülés, mint ha direkbe foglalnál. Sőt... Találkoztam már sokféle esettel. Illetve ha a booking-on (vagy egyéb oldalon) megadod a bankkártya adataidat, akkor félő, hogy megterhelik azt - én ilyen jellegű személyes adatot soha sem adnék ki semmilyen internetes oldalon. Továbbá azt is érdemes tudni, hogy a szállásközvetítő oldalakon téves információk is lehetnek (számos okból kifolyólag, amiket inkább nem részletezek), míg a szálloda közvetlenül küldött ajánlata/visszaigazolása nagyobb eséllyel helytálló.
És ami a legfontosabb: a szállodák szívesebben látják a közvetlenül foglaló vendéget. (Inkább adják Neked a jutalékot kedvezményként, hátha visszatérsz.) :)
valaki szallt mar meg Fureden vagy mashol a Süle apartman-ok valamelyikében?
Nagyon fel vagyok haborodva azon ami velunk tortent, ezer is irok, hatha masnak segit. A booking-com-on foglaltunk a furedi apartmnjukba 4 ejszaka szallast. A visszaigazolo email-ben szepen megirtak a reszleteket, azt is, hogy majd a szallas elfoglalasakor kell fizetni a teljes szallas dijat keszpenzben. Aug 17-en utaztunk volna.
erre mit latok Julius 4-en? A banktol jon egy sms, hogy a teljes szallas dijat zarolta a bank, mert a szallasado ezt kerte.
??????? Teljesen ledobbenten, ra is kerdeztem, erre ok kozoltek, csak eloengedelyeztek az osszeget, es ha lemondom termeszetesen visszakapom a szamlamra. Kerdem en, mi ez, ha nem elore fizetes, raadasul tobb mint 40!!!! nappal az utazas elott!! Rogton toroltem a foglalast, rakerdeztem, hogy akkor hol van a penzem.
Nemreg jott az email, hogy 10-15 !!!!! nap a banki atfutas, mire feloldjak a zarolast.
Hat en ezen teljesen fel vagyok haborodva! Tobb mint egy honapig nem jutok a penzemhez, amit raadasul el sem koltottem!!!!
Sziasztok! Balatonfenyvesen keresek 8 fős társaság részére kiadó apartmant, nyaralót, magánházat. 2. 5. 7 éves kisgyermekkel utazunk. Mindenfajta gyermek játszótér, hinta egyéb.. érdekel az udvarokon. Tisztaság... és NAGYON kedvező ár.. Köszike
Helló! Balatonon mindig nyaralóban nyaralok, de szerintem nézzétek meg a www.zoover.hu-t.... Elég sok szálláshely fenn van, és vélemények is vannak, ami alapján dönthettek, hogy jó-e.....
Ja és változott az elképzelésünk:P Balatonfüredre megyünk, pénzérmedobással dőlt el. Mondjuk szívem szerint amúgy is Füredre szerettem volna menni. És rájöttem arra, hogy 3000-3500-ért a parthoz közel esélytelen találni szállást. Van persze, de 1,5-2km-re a parttól :(