Keresés

Részletes keresés

fjinxs Creative Commons License 2009.08.25 0 0 122
most volt szerencsém megnézni a repülő cirkuszt, nagy monty imádó vagyok. de ez a szinkron a lehető leggyengébb, amit csinálhattak.
a nagy filmjeiket annak ellenére, hogy mások szinkronizálják őket, baromira eltaláltak. jobban élveztem angolul... sajnálom ez nálam nem jött be, pedig baromi jó!!! nagyon sokat dob az élvezeten a jó szinkronhangok, legalábbis nálam...
tillA Creative Commons License 2009.03.03 0 0 121
"Március a trójai fanyúl hónapja"
http://www.clusterone.hu/mindig-viccelunk-kategoria/980-marcius-a-trojai-fanyul-honapja
(nem azért, hogy jó cikk lenne - csak a motívum miatt)
Törölt nick Creative Commons License 2009.03.03 0 0 120
Eladnám a teljes sorozatot magyar szinkronnal és felirattal teljesen karcmentes állapotban. 12ezer Ft az ára.
tillA Creative Commons License 2007.07.30 0 0 119

helyesen a link:

a könyvről

Előzmény: tillA (118)
tillA Creative Commons License 2007.07.30 0 0 118

Megjelent a Cartaphilus könyvkiadónál Graham Chapman 1980-as életrajzi kötete!

A címe: Graham Chapmann - Egy hazug ember önéletrajza.

Persze, tipikus pythonos poénként  a címlapon még ott áll: "VI. kötet".

Más kérdés, és nem tudom, ez a (magyar) kiadó további tréfája-e, hogy a belső címoldalon már hetedik a kötet sorszáma... Mindazonáltal az egész kiadvány, ha külsőségeit tekintve nem is, de fordítását illetően meglehetősen igényes munka.

Hogy aztán olvasni milyen... hát nem egyszerű móka. Ismerjük Chapmant!

a könyvről
tillA Creative Commons License 2007.06.05 0 0 117

http://comment.blog.hu/2007/06/05/keressuk_minden_idok_legviccesebb_monty_

comment:com:

"Keressük minden idők legviccesebb Monty Python-jelenetét"

tillA Creative Commons License 2007.04.12 0 0 116

A DVD Futár előzetes híre szerint:
Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes második évad (2 DVD)
megjelenés: 2007.05.22., ár: 4990 ft.

MPFC2

tillA Creative Commons License 2007.04.12 0 0 115

A DVD Futár előzetese szerint:

Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes második évad (2 DVD)
megjelenés: 2007.05.22., ár: 4990 ft.

tillA Creative Commons License 2007.04.07 0 0 114

Végre biztos hír a DVD-megjelenésről!

Monty Python Repülő Cirkusza - 1. évad (2 DVD)

Megjelenés dátuma: 2007-04-17

listaár 4990.- Ft

(www.netpiac.hu)

MPFC DVD 1
Előzmény: tillA (112)
Lusta Kígyó Gyógyszertár Creative Commons License 2007.02.25 0 0 113
http://www.origo.hu/teve/20070201monty.html

Készül Monty Pythonék Repülő Cirkuszának magyar szinkronja...
tillA Creative Commons License 2007.02.23 0 0 112

Tud valaki már biztosat a DVD-megjelenésről?

Amúgy jövő vasárnap a tv2-őn éjszaka a The Meaning of Life (Az élet értelme)!

basic_channel Creative Commons License 2007.02.13 0 0 111
azt sajnalom h john cleese az uccsó évadban mar nem szerepelt.
tillA Creative Commons License 2006.11.07 0 0 110

http://www.netpiac.hu/display/index.phtml?do=termek&termek_id=17967&style=1

Monty Python egyéni csúcsok díszdoboz (6 DVD)

Korábban sosem hallottam ezekről az anyagokról. Tudja valaki, hogy tulajdonképpen mik ezek?

<!-- PATH: [] -->
Előzmény: tillA (101)
tillA Creative Commons License 2006.10.31 0 0 109
Azok (mármint amiket a kilencvenes évek eleji magyar tévés vetítésekből ismerünk, G.M. instrukcióival) szerintem is jól jöttek a filmekhez, nélkülük hiányérzetem lenne. nem tudnám pl. kicsoda Reginald Maudling vagy Florence Nightingale!
Előzmény: Quantumleap (108)
Quantumleap Creative Commons License 2006.10.31 0 0 108
De nem rossz ezt bevezetők nélkül nézni?
tillA Creative Commons License 2006.10.31 0 0 107

'Confuse-a-Cat Limited' :)

Lesz még pár jó jelenet, ne félj...

(Nekem a "kedvenc" mindig is a 3-as epizód volt, benne az éttermi jelenet meg a kisdiákok. De később is még annyi, de annyi marha jó rész van: 'The Bishop', a pap a biztosítónál, konferanszié a bárban, papagáj, a filmproducer és az emberei, az éves mérleg a multicégnél - "1 penny a hiány!" -, a falu bolondja, a bokszbajnok Ken Légkondicionáló, az Antarktiszi Scott filmforgatás, hogy csak ami hirtelen eszembe jut, említsem)

Előzmény: kookaiboy (106)
kookaiboy Creative Commons License 2006.10.31 0 0 106
nekem sikerült 1 torrent oldalrol letölteni az összes részt, remekm minőségben, felirat van hozzá a feliratok.hu-n.most elkezdtem sorban nezni oket, fergeteges! kedvencem eddig a macska-összezavaro kft :)
Dotis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 105

Úgy hallottam, valamilyen adagokban. Viszont nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy Galla fordításaival. Utálnék helyettük valami lapos szakmunkát.

Előzmény: tillA (104)
tillA Creative Commons License 2006.10.30 0 0 104

Én is így hallottam, egész biztosra.

(Gyakorlatilag az, hogy a Filmmúzeumon ment, közvetlenül maga után vonja a DVD-kiadást - ahogy az az Orion űrhajó, a Meghökkentő mesék esetében történt.)

A magam részéről remélem, hogy nem valamilyen adagokban, egy-két-három lemezenként kezdik "kiszórni", hanem szépen egy csomagban (díszdobozban!), elvégre ebből az embernek vagy mind kell, vagy nem. Már régóta készülük rá, hogy kerül amibe kerül...

Előzmény: Dotis (103)
Dotis Creative Commons License 2006.10.30 0 0 103
Azt hallottam, hogy ezek mellett hamarosan a teljes sorozat is megjelenik magyar felirattal, mind a 45 rész. Az elsõ 13 talán még az idén -- bár a naptárra nézve ezt nem nagyon hiszem.
Előzmény: tillA (101)
tillA Creative Commons License 2006.10.24 0 0 102

Terry Jonest rákkal műtötték
http://index.hu/velvet/celeb/celebhirek/?main&285102

A Monty Python csoport egyik alapító tagja, a 64 éves Terry Jones bélműtéten esett át, de orvosai szerint időben vették észre a rákos daganatot, és jó esélyt látnak a felgyógyulásra. A művésznek csak a műtét előtti nap mondták meg, hogy valószínűleg rákos elváltozás a testében talált daganat.

A művész sajtószóvivője, Jodi Shields szerint "Terry orvosai szerencsére nagyon korai stádiumban diagnosztizálták a rákot, így egy londoni magánkórházban egy egyszerű rutinműtéttel sikerült megoldani a problémát. Terry kiváló állapotban van, és nagyon boldog, amiért az orvosok még időben elkapták".

Jones épp pár nappal a Spamalot című musical bemutatója előtt tudta meg a hírt, de úgy döntött, azért részt vesz a premieren. A musical a klasszikus Monty Python-film, a Gyalog galopp alapján készült, és a bemutatón Jones mellett Michael Palin, Eric Idle és Terry Gilliam is megjelent.

tillA Creative Commons License 2006.10.16 0 0 101

http://www.est.hu/cikk/43051/a_forum_home_entertainment_novemberi_ujdonsagai

A Fórum Home Entertainment novemberi újdonságai

November 28.

Monty Python: Egyéni csúcsok - Terry Jones (Monty Python's Personal Bests)
Monty Python: Egyéni csúcsok - Eric Idle (Monty Python's Personal Bests)
Monty Python: Egyéni csúcsok - Graham Chapman (Monty Python's Personal Bests)
Monty Python: Egyéni csúcsok - John Cleese (Monty Python's Personal Bests)
Monty Python: Egyéni csúcsok - Michael Palin (Monty Python's Personal Bests)
Monty Python: Egyéni csúcsok - Terry Gilliam (Monty Python's Personal Bests)
Monty Python: Egyéni csúcsok-doboz (Monty Python's Personal Bests)

vonsohn Creative Commons License 2006.09.04 0 0 100
Gilderoy! Kösz a tippet, de nem kezdi meg aletöltést. 2 fájlt letöltött, de azt nem nyitja meg. Középhülye vagyok ezekhez, .torrent a fájl vége. Mi legyen?
Előzmény: Gilderoy (94)
tillA Creative Commons License 2006.08.03 0 0 99

Terjedelmes Michael Palin-interjú a ma megjelent Magyar Narancs hetilapban.

(Plusz hír, hogy a palines utazós tévésorozatok közül háromnak a DVD-lemezeit hamarosan darabonként 990 forintért dobja piacra a kiadó.)

KMG Creative Commons License 2006.07.11 0 0 98

Sziasztok!

Úgy tudom, valóban jön a DVD. Ezt Krasznai János mondta, akiről tudni kell, hogy Prokopp Dóra férje, tehát elég megbízható forrás. Egyébként Angliában és Amerikában 12 dvd-n jött ki a sorozat, ami nem épp helyspórolós. A Galla féle bevezetőkről nem tudok, de a kint kiadott DVD-n úgy tudom, van egy csomó extra. Dollárról átszámítva kb 40000 forint az egész, nem tudom, itthon mennyi lesz. Majd próbálok részleteket megtudni.

KMG

arnyekxxx Creative Commons License 2006.05.29 0 0 97
Kösz szépen, nagyon jo nosztalgiázni a rég nem látott részeken:) Örök hálám üldözni fog:)
Előzmény: Gilderoy (94)
imrusch73 Creative Commons License 2006.05.08 0 0 96
A teljes sorozat 5 dvd-n fér el aviban Galla előszavaival. Ha hivatalosan kiadják nem biztos, hogy rajta lesznek az előszóvak. Sőt, ahogy a magyar kiadókat ismerem extra sem valószinű. Ha mégis lenne, akkor felirat nem lesz hozzá...
Ivanello Creative Commons License 2006.05.08 0 0 95
Jól hangzik! Végre! Egyébként a Meghökkentő mesékkel is ez történik...
Előzmény: tillA (93)
Gilderoy Creative Commons License 2006.05.08 0 0 94
Nekem megvan .aviban, 2 DVD meg 800 mega ami pont nem fér rá egy CD-re:( Szerintem élvezhető, sőt az is, persze tömörítve nem látni minden egyes fűszálat a képeken. Ha valakinek szélessávú DSLje van, ajánlom ezt:
http://www.mininova.org/get/207685
http://www.mininova.org/get/223274

Ha valakinek semmi más lehetősége nem lenne, akkor keressen meg ezen a címen:
tiller2004(kuk)gmail(pont)com. Bizony, akkor marad a posta és az ár...
Előzmény: arnyekxxx (91)
tillA Creative Commons License 2006.05.05 0 0 93
Azt hiszem (remélem, nem valami titokról rántom le a leplet óvatlanul), hogy a filmmúzeumos vetítéssorozat egyben azt is jelenti, hogy hamarosan kijön az egész DVD-n (mint történt pár éve az Orion űrhajóval is).
Előzmény: fisHH (92)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!