Keresés

Részletes keresés

elemes Creative Commons License 2004.06.15 0 0 66
>I>És elkeserítő:
- rossz arra gondolni, miféle poltizálás kapott megerősítést;

Nem kapott megerositest. Kovacs Laszlo a valasztas estejen beismerte, hogy a gyuloletkampany eredmenytelen volt.

Előzmény: figyelő (28)
epdm2 Creative Commons License 2004.06.15 0 0 65
A csúcs az volt, amikor szürkezoknis Avar János, média szerepéről beszélt. Szerinte ezért veszítettek. Szerinte nem szabadna tudósítani arról, ha valaki áremelésekről, bokros csomagokról beszél. (mivel szerinte ez alaptalan) a kereskedelmi tv-ket hibáztatta, és a bulvárlapokat. Ha nem látom, nem hiszem el.
Nem sokkal ezelőtt Reagan elnökről nyilatkozott, hogy milyen nagyszerű ember volt....... Én mondhatom ezt, de vajon Avar szájából nem hangzik egy kicsit fonákul?
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.15 0 0 64
Nem értem a gondot. Tegnap megnéztem az ismétlést, valamikor 1 óra körül. Voltak jobbos sms-ek is, semmivel nem voltak normálisabb hangvételüek. Mellesleg köszönjétek meg a hangnemet Viktorcinak és a széljobb "újságírók" áldásos tevékenységének. Semmivel nem rosszabbak, mint hülyének és butának nézi többszázezer embert (nyugdíjasok-19ezer). Ha pedig nem bírjátok ak kritikát - ne nézzétek, oct annyi.
(Sokkal viccesebb volt a műsorban megszólaló fideszhalom peticiós nyekergése.:D)
levi bá Creative Commons License 2004.06.15 0 0 63
A közeli kis mini büféből tegnap délután kiszürödött az elégedetlenség hangja. A tulaj volt munkásőr, felesége pedig kávéfőző Gizike volt a pártközpontban.

Tegnap nagy volt a csalódottság a kis büfében.A választásokról volt szó. Hallom, hogy kávéfőző Gizike mondja apjuknak. "Nem hiszem el, egyszerüen nem hiszem el".

Egy volt munkásőr és egy kádárista apparatcsik van kiakadva, 2004 Magyarországán, hogy nem a volt kádáristák, régi nómenklatúra nyert.
Sajnos itt tartunk, hogy ezeknek van még bőr (teflon?) a börükön 2004-ben, hogy nekik legyen merszük felháboródni...
Ez itt az igazán aggasztó, emberek! És ezek irogatnak be az ATV-be, meg hallgatják bolgárék baromságait.

Előzmény: Czibók Kálmán (4)
Timna Creative Commons License 2004.06.15 0 0 62
nem költök benzinre, lehet hogy belefér :D
Előzmény: Törölt nick (59)
Vokálpatrióta Creative Commons License 2004.06.15 0 0 61
A mondatot pedig kiragadtad. Igy más az értelme.

Nem ismerek olyan szövegkörnyezetet, amiben elfogadható.

Előzmény: Czibók Kálmán (35)
Powersystem Creative Commons License 2004.06.15 0 0 60
Ha annyira nem teccik akkor minek nézed? Ott van a sajtóklubb lovival meg a többi agyassal nézd azt!
Előzmény: Czibók Kálmán (49)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.15 0 0 59
Megér neked egy OVi 300 Forintot???
Az egy liter fideszbenzin ára!:-)))
Előzmény: Timna (45)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.15 0 0 58
én nem irok antidemokratikus gyülölettöl fröcsögö SMSeket

Persze, hogy nem SMS-eket írsz.
Te ide írogatsz.:-)))

Előzmény: Czibók Kálmán (6)
tüzes fal Creative Commons License 2004.06.15 0 0 57
Nem kell begolyózni, azokat az smseket a szerkesztők írják.
Régebben írtam be 1-2 sms-t ami egy picit bírálta a ballibeket és nem jelent meg.
Aztán egyszer próbából szidtam a jobboldalt, az se jelent meg.
Vagy nem szidtam eléggé az is lehet. :)
Wic Creative Commons License 2004.06.15 0 0 56
És elkeserítő:
- rossz arra gondolni, miféle poltizálás kapott megerősítést;

legalább megint jöhet 2 évig az szdsz és az új generáció a fasizmus rémképével.
Örülj, lesz munkád megint...

Timna Creative Commons License 2004.06.14 0 0 55
jahm, tapasztalatot :D
Előzmény: Fine Tune (54)
Fine Tune Creative Commons License 2004.06.14 0 0 54
Nem értem, hiszen az MSZP nyert.
Előzmény: Timna (53)
Timna Creative Commons License 2004.06.14 0 0 53
fő az álszentség! narancsot mindenkibe!
Előzmény: Gép-ész (51)
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.14 0 0 52
Na látod. Csak eljutottál ide. A másik oldalon meg 2 millió.
Előzmény: Czibók Kálmán (49)
Gép-ész Creative Commons License 2004.06.14 0 0 51
Ne nevettesd már ki magad. Szerinted egy mszps győzelem után nem hajszál pontosan ugyanez menne a túloldalról? Csak akkor az lenne a szöveg, hogy rohadjon meg az összes nyugdíjas, amiért megvehette őket az mszp. Lehetne erre azt mondani, hogy nem így lenne, csak éppen 2002ben pontosan így volt. Úgyhogy felesleges itt ez a műfelháborodás.

PS: Valahogy például tőled sem lepne meg az ilyesmi, az eddigi indexes munkásságod alapján...

Előzmény: Czibók Kálmán (32)
harapofogo Creative Commons License 2004.06.14 0 0 50
Akkó nézd a "sajtklubbot" és sírjál!
A három "nagyeszű"ből az legnagyobb közli,hogy a SAJTÓNAK kellene CENZÚRÁZNI a HÍREKET,és azt a hírt amely nem megy át a cenzúrán nem leközőlni,sőt az ellenkezőjét állítani!!
Hát kedves topiclakók ez a felfuvalkodott BÉRTOLNOK aki nemtudom mennyiért ömleng egy orán át az ATV műsorában azt hiszem szereptévesztésben van.
És már el is kezdte megvezetni a TV nézőket,miszerint a nyugati sajtóban ez így működik!
Ezen már röhögni sincsen erőm,de mindenesetre elgondolkodtató,hogy a HERENÉPNEK ezen őnmagában is kimagasló szellemi toprongyára ,valójában ki kiváncsi.
Mert ha a lakosság nagy része igényt tart ezen jellegű eszmefuttatásra ,ha nem is tetszik de elfogadom a többség akaratát.
De azt hiszem itt eről szó nincsen.
Leginkább egy szűk érdekréteg(pénzes)ÁLMAIT próbálják hipnózisos uton a nézőkbe beleplántálni.
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.06.14 0 0 49
nem szomorkodok, csak gondolkodom.

Az a baj, hogy azokat az sms-eket nem a pártközpontból küldik.

Tényleg van ennyi elhülyitett ember.

Előzmény: szarvasmarha (47)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.06.14 0 0 48
csak nem qncogi másodnickje vagy 53 hozzászólással? :)
Előzmény: Törölt nick (43)
szarvasmarha Creative Commons License 2004.06.14 0 0 47
na szóval akkor légy férfi és ne szomorkoggyál mer a végén még én is megsajnállak:)

a balosok meg már veled sírnak úgyhogy pihenésképpen javaslok egy óra Hírtévét:)

Előzmény: Czibók Kálmán (41)
Timna Creative Commons License 2004.06.14 0 0 46
faszistapalánta = fasisztapalánta!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Előzmény: Timna (45)
Timna Creative Commons License 2004.06.14 0 0 45
én se mindenkit szeretek. Pl Viktort kifejezetten utálom, mert szerintem egy arrogáns, pökhendi populista-demagóg faszistapalánta. Megírjam ATV-nek smsben? Az a gond hogy nem nézem mert propagandaadó és undorít, de a kedvedért megtehetem! :DD
Előzmény: Czibók Kálmán (41)
Timna Creative Commons License 2004.06.14 0 0 44
te nem elszomorodtál hanem felháborodtál és anyáztál, ugyanazt csinálod mint ők. lámer.
Törölt nick Creative Commons License 2004.06.14 0 0 43
Jaj dehogy nincs. Ráadásul meg vagy győzödve arról, hogy csak neked lehet igazad és akkora orcával osztod az észt, hogy már régen nevetséges vagy.
Előzmény: Czibók Kálmán (40)
özv. Bitera Sándor Creative Commons License 2004.06.14 0 0 42
"Az a győzelem nagy..."

Hát nem tudom... Inkább egy komoly figyelmeztetés. Pont olyan mértékű, ami elindíthatja az általad is szükségesnek vélt korrekciót.

Jól szétoffolom a Kálmán topikját.
Gyere Kálmán, nyomjál egy kis demokratikus indulatot a topikodba. :))

Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.06.14 0 0 41
én nem szeretek mindenkit.

Miért kellene?

Előzmény: acontrecourant (39)
Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.06.14 0 0 40
hidd el, hogy elszomorodtam.

Attól, hogy én magyarosan kimondom, ilyen a mentalitásom keresetlen szavakkal mit gondolok, attól még semmi gyülölet nincs a szivemben.
Megérdemelték.

Okulásul

Előzmény: MGperY (38)
acontrecourant Creative Commons License 2004.06.14 0 0 39
Mit szeressek egy ilyen sz@r emberen aki ilyet ir?

Felebarátodat, mint tenmagadat.

Előzmény: Czibók Kálmán (6)
MGperY Creative Commons License 2004.06.14 0 0 38
"elszomorodtam", PEDIG vicces vagy, engedd meg h tőled idézzek:
"Üzenem a primitiv hazátlan kozmopolitáknak, internacionalistáknak, bolsevikokból avanzsálódott újszociáldemokratáknak és újliberálisoknak hogy nemhogy nem magyarként viselkednek de forrnak a gyülölettöl és sárbatiporják a demokráciát, hogy bek@phatják."

szóval told csak le nyugodtan a gatyódat, azt' álljál ki a nyugatihoz, és akkor jönnek és akkor gyűlöletmentsen, olyan demokratásan bekapják, hogy neked is jó legyen.

wan olyan h amilyen az agyon isten olyan a fogagy isten, de te itten egy kicsit megfeledkeztél magadról.

Czibók Kálmán Creative Commons License 2004.06.14 0 0 37
humorán
Előzmény: Czibók Kálmán (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!